Silivri' de karar günü

bugün şöyle bişey okudum doğrudur sanırım, iİker Başbuğ'a sormuş gazeteciler elebaşı ile birlikte size de af gelir mi diye o da aynen şunu demiş; o cani ile birlikte aftan yararlanacağıma hapiste çürümeyi tercih ederim..

msjını okuyunca bu aklıma geldi.

Atatürk de örgüttenmiş demek... Peki kime karşıymış o zamanlar bu örgüt? İngilizlere karşı mı? Yunanlılara karşı mı?

Sadece o mesaji yazarkenki duygularinizi anlamaya calistim.O bayanin yazdigi mesajdan farki yok sizin mesajinizinda.Ayrica uzamasini istemiyorsunuz madem cevap vermezsiniz olur biter

derin devleti (!) ortaya çıkaran depderin bir devlet korkum memeleketimin bu derinliklerde kaybolması...

Kemal Alemdaroğlu ve Kemal Gürüz'ün bir zamnalar fırtına gibi estiği günler geldi aklıma

zaten zemin hazırlanıyor imralıdakinin çıkarılması için af olmasına gerek yok yani...
böyle düşünceleri varsa toplu af ile paşalarla imralıdaki çıkarılacaksa bu bindikleri dalı kesmek olur kimse yemez...
kılıfına uyduramazlar bu kez...

Son düzenleme:

Demek ki onlar olayın farkında, İlker BAŞBUĞ terörist başı şemdin sakıkın gizli tanıklığı ile mahkum edildi deniliyor çok yazık ne zamandır adam yerine konup sözleri dinlenir oldu bunların, bütün bu tavizler kan dökülmesin şehit vermeyelim diye mi oluyor. Yok mudur başka çözümü. Bizi ayakta tutan Ortadoğu ülkeleri gibi dağılmamamızın tek nedeni Cumhuriyettir. Çok oyunlar dönüyor ülkemizin başında Avrupa güçlü bir Türkiye istemiyor onlar zaten içten yıkmaya çalışıyor, zor zamanlardan geçiyoruz, Adnan MENDERES, Deniz GEZMİŞ ve arkadaşları ve şimdi de ülkeye hizmet etmiş Askerler hepsi de vicdani yaradır, yanlış kararlar, idamların geri dönüşü yoktu ama hapislerin olabilir. Bu gözdağı vermek bence.

aman yarabbim nasıl bi mesajdır bu kanım dondu resmen

bu ülkede idam da tekrar çıkar merak etmeyin. şimdi diş bileyenler zamanı geldiğinde bu kadar sakin olmaz. adalet benim ülkemde düdüğü çalanın elinde tırpan.

Siyaset topiğinde öyle bir hale geldik ki " oy verenler, vermeyenlere karşı"
Bugüne kadar sizden başkada çıkıp" ben AKP yi destekliyorum ama bu karar yanlış diyene rastlamadım.
Önyargısız,okuyup araştırarak ve empati yaparak olaylara yaklaşımınız takdire şayan.
Keşke tüm hükümet destekçileri sizin gibi olsa.
O zaman inanın korkmazdım çocuklarımın geleceğinden.

Atatürk de örgüttenmiş demek... Peki kime karşıymış o zamanlar bu örgüt? İngilizlere karşı mı? Yunanlılara karşı mı?

Atatürk bir numaralı suçlu tabiki!!!!
Bugüne kadar yaşamış ve hep yaşatılacak ilkelerin tohumlarını ekmiş yıllar önce...
Öngörüsü ile bugünleri yazmış gençliğe hitabesinde...
Bizlerde hala onun izinde bi vazgeçmedik yani illada Atatürk illada cumhuriyet...
Zoruna gidiyor için için şeriat düzeni isteyenlerin...
Bugün hukuk, adalet,demokrasi (sözümona) adı altında Atatürk ilkeleri parmaklıkların ardında müebbet...
İlkelerin yokolup gitmesi o kadar kolay olsaydı 1938 toprak olur giderdi...
Yani bir numaralı örgüt üyesidir Atatürk bizleri öyle bir ögütlemişki Cumhuriyetine sahip çıkalım diye ne kadar müebbet yese az...

Teşekkür ederim, fanatikleşmeye karşıyım koşulsuz bağlı değilim beğendiğimi de yanlış bulduğumu da söyleyebilmeliyim, sürekli övünülesi işler yapılmadı maalesef eleştirimizi de yapalım hiçbirimizin ülkenin menfaatinden başka çıkarımız yok.

Son düzenleme:
Peki Büyükanıta neden hiç bişey yapamadılar : )
Bunun altında çok başka şeyler var.
İlker Başbuğuya gerçekten üzüldüm.
Ve buna sevinenler var. Yahu bu adam size ne yaptı ?
Apo köpeğiyle aynı kefeye kondu adam resmen ya.
Amaç belli bazı kitlelere gözdağı vermek.

Büyükanıt'a araba hediye ettiler daha ne yapsınlar.

çok eski yıllarda bir gelenek varmış. sıradan bir vatandaş
öldüğünde kilisenin çanı bir kez çalıp herkese duyrulurmuş.bir asil öld
üğünde 2 kez,kralın bir yakını
öldüğünde 3 kez, kral
öldüğünde 4 kez çalınırmış. günün birinde herkesin hak aramak için sığındığı mahkeme bir vatandaşı haksız yere mahkum etmiş. Ahali merak içinde kalkıp papaza koşmuş'' ey papaz efendi kraldan daha önemli biri var mı ki o ölünce çan 5 kez çalınsın... papaz yanıt vermiş karaldan daha önemli bir şey var ... Adalet öldü

Nickimtan13harf bunların suçu ne biliyormusun ?
Asker olmak.
Çünkü bu hükümet birgün bunlar bizi indircek korkusuyla yaşıyordu .
Neden mi ? Çünkü amaçları belli ve askeriye biryerden sonra muhakkak mani olacaktı.
Ama bunların dallandırdığı gibi şuanda durduk yere değil.
Akıllarda yokken ortaya ergenekon hikayesi atıldı.
Artık askeriyeyi yediler istedikleri hedefe koşabilirler.
Dur diyen yok , durduran yok.
Askeri olmayan halkı hangi kuvvet durdurabilir ?
Polis mi ? Jandarma mı ? Onlar hikaye.
Sayın başbakanımız gayet aklı başında bir adam.
Bir kaos ortamı yaratıp rejim değiştirmek bunların hedefi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşımın küçüklüğünden galiba, olanı biteni anlamıyorum ben pek
biraz da cahillik var tabi, kim doğru kim yanlış anlayamıyorum, ne oluyor ne bitiyor anlayamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…