• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

Bu arada İlker Başbuğ, başbakan ve cumhurbaskanına baglı olarak hem orgeneral hem de genelkurmay baskanlığı sırasında kimsenin bu adama karsı bir garezi yoktu.
Sonra bir israil gezisi sırasında paşa ağlama duvarını da ziyaret edince tabi bunlar ayaklandı İlker Başbuğ yahudiymiş hüloğğ diye. (Ki aslında değil bu yalnızca bir ziyaretti.)
Cunku size gore bir insanı sevebilmek saygı duyabilmek için önce müslüman sonrasındaysa türk veya arap olması gerekiyor.
Karakteri, başarıları, hizmetleri bir cırpıda yok oluyor gozunuzde.

Ne guzel zihniyet bu ya
Hastasıyızzzz :37:

Gün itibariyle er ya da geç tecelli edeceğini düşündüğüm adete olan bütün inancım yok olmuştur.

Mustafa Balbay Silivri Toplama Kampi Zulümhane adli kitabinin 37 ve 38. sayfalarindan alintidir. 24.baski, üsenmeyecegim yazacagim :

Iddianamenin 30.sayfasi:

"Ergenekon`un gizli yapilanmasindan, gizlilik geregi bazi seylerin aciklanmamasi gerektiginden, Özel Kuvvetler Komutanligi`nin Ergenekon`un gözbebegi oldugundan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün dahi bu örgütün tarikatvari yapisi icerisinde oldugundan, ancak bunun henüz aciklanmasi zamani gelmediginden....."

Ben, Atatürk`ü de Ergenekon`a üye yaptilar demiyorum, bu yolla Cumhuriyet`in kurulus temellerini de hedef haline getiriyorlar demiyorum, Özel Kuvvetler Komutanligi gibi terörle mücadelede önemli bir kurumu, icinde terörist barindirmakla itham ediyorlar demiyorum....

Paragrafi okudunuz, yorumu okuyucuya birakiyorum...

31. sayfa: ( Kemal Alemdaroglu`ndan ele gecirilen bir dökümandan oldugu belirtiliyor.)

"......Kuvayi Milliye hareketinin temel hedefinin ulusalci tüm gücleri kisa sürede bir cati altinda toplamak oldugu, bu amacla en kücük birimler olan ve periyodik toplantilar yapan 8-10 kisilik calisma gruplari ile ise baslamak gerektigi, bu calisma gruplarinin hedeflerinin ve aktivitelerinin ulusalci pek cok konuda fikirsel platformda calisma yapmak ve zincirin halkalarini artirmak oldugu ve bu konuda ADD gibi sivil toplum kuruluslariyla direk ve güclü kordinasyonun sart oldugu..."

Bu paragrafi okuyan biri dogal olarak sunlari düsünecektir:

1. Istanbul Üniversitesi`nde rektörlük de yapmis bir profesör ulusalci güclerin bir araya gelmesi gerektigini düsünmüs.
2. Ise 8-10`ar kisilik gruplarla baslamak gerektigini düsünmüs.
3. ADD gibi sivil toplum kuruluslariyla koordinasyon gerektigini düsünmüs.

Suc bunun neresinde, ulusalcilik suc mu gibi sorular sormayacagim sadece 30. ve 31. sayfa arasindaki su celiskiye dikkat cekmek istiyorum:

Bir sayfa önce Ergenekon`in Atatürk`ü de kapsayan cok eski ve derin bir örgüt oldugu anlatimi var, bir sayfa sonra Ergenekon`un ise nereden baslayacagi aciklaniyor!

Son düzenleme:
böyle hesabın pasif olur işte ! burda bukadar insanın sinirlerini daha fazla bozma bence bas git..
bayram bugün diyo ! ahh geçiçeklerdi senin ırzına ! ediceklerdi sana tecavüzü ben ozaman görücektim seni :34::34:
he o tecavüzcüler falan serbest ya nasıl olsa başına öyle bişey gelirsede gir bu topiği oku canım ok ! :34:
Nasil bir mesajdir bu anlayamadim.Elestiri bile yapamiyorsak okuyalim sadece lütfen...

Bu arada İlker Başbuğ, başbakan ve cumhurbaskanına baglı olarak hem orgeneral hem de genelkurmay baskanlığı sırasında kimsenin bu adama karsı bir garezi yoktu.
Sonra bir israil gezisi sırasında paşa ağlama duvarını da ziyaret edince tabi bunlar ayaklandı İlker Başbuğ yahudiymiş hüloğğ diye. (Ki aslında değil bu yalnızca bir ziyaretti.)
Cunku size gore bir insanı sevebilmek saygı duyabilmek için önce müslüman sonrasındaysa türk veya arap olması gerekiyor.
Karakteri, başarıları, hizmetleri bir cırpıda yok oluyor gozunuzde.

Ne guzel zihniyet bu ya
Hastasıyızzzz :37:

Klasik Türk insanı işte beğenmediğini karalama gibi bir huyumuz var.seneler evvel fazilet partili insanlar ağlama duvarında hatıra fotosu çekilmişti.Onları hangi konuma oturtsak acaba:)
2004 te israil devletinin kurucusu sayılan thedorl herzl'in mezarı ziyaret edilmişti mesela:)

o arkadaşı ben kibledim ama senin msjın da bi o kadar çirkin..yani bazen dilin kemiği yok.bence tartışmayı bilmeyen kimse o gelmesin buray.. koca insanlarız ya seviye yine düşüyor..

tecavüzle mi beddua eder oldunuz karşıklı?! ayıptır!

30 ağustosa kadar kk sız yapamayacağım için cevap vermicem size :34:
beddua ile işim olmaz ! böyle şakşakçılara tahammül edemiyorum onu-onları destekleyenlere hiç tahammül edemiyorum !

Gün itibariyle er ya da geç tecelli edeceğini düşündüğüm adete olan bütün inancım yok olmuştur.

bu düzen ve sistem içinde adalet sadece parti ismi olarak sözde kullanılıyor özde adalet için zaman var maalesef...
bugün ekilenlerin biçilmesi zaman alacak ama hasat günü gelecek ben çok inanıyorum:15::15::15:

Şu sorunun cevabını bilen var mı, lütfen varsa söylesin:

Bu kadar kişi müebbet aldı, peki suçlarının somut bir delili var mı? Somut olarak bilgi verebilecek olan var mı? Vakti zamanında şunu yaptı şunu söyledi yada şunu uyguladı dediğiniz ne var ve kim?

Nasil bir mesajdir bu anlayamadim.Elestiri bile yapamiyorsak okuyalim sadece lütfen...

idrak mı edemediniz ? :ssz: tekrar okuyun ?
neyse nefret ediyorum şu tartışmalardan düşüncemi söyleyip çıkıcaktım.. daha fazla alıntı yapmasın kimse..:ssz:

30 ağustosa kadar kk sız yapamayacağım için cevap vermicem size :34:
beddua ile işim olmaz ! böyle şakşakçılara tahammül edemiyorum onu-onları destekleyenlere hiç tahammül edemiyorum !

o msjından dolayı seni de kibledim.tahammül edemeyebilirsin ama hakaret etmen gerekmez..kötü içeriği kullanırsın..burada bişey tartışmaya çalışıyoruz ama sizler gibi davrananlar yüzünden konular hep kapanıyor.bende tahammül edemiyorum ama tutup da aynı dilden konuşmuyorum.

bence dön msjını tekrar oku.

hiç bu kadar beddua ettiğimi hatırlamıyorum.... adalet hiç bu kadar incinmemişti...dilerim ilahi adalet sonraya bırakmaz ve ben görürüm tecellisini...tek dileğim.........

Bu kadar kişi müebbet aldı, peki suçlarının somut bir delili var mı? Somut olarak bilgi verebilecek olan var mı? Vakti zamanında şunu yaptı şunu söyledi yada şunu uyguladı dediğiniz ne var ve kim?

nickim bunu bilen varsa beri gelsin..iddia edilen suçlar diye geçiyor hepsi gazeteler öyle yazıyor yani hala iddia aşamasında ama ağırlaştırılmış müebbet aldı insanlar..işte adalet bu,vay be.

idrak mı edemediniz ? :ssz: tekrar okuyun ?
neyse nefret ediyorum şu tartışmalardan düşüncemi söyleyip çıkıcaktım.. daha fazla alıntı yapmasın kimse..:ssz:
Tekrar okumama gerek yok.Bir bayan olarak,baska bir bayanin düsüncesini savunmuyorsunuz diye tecavüze ugramasini istemenize anlam veremedim....
Bence siz yazdiginizi tekrar tekrar okuyun...Sizin daha fazla ihtiyaciniz var:ssz:

Bekle gülüm bekle moduna soktular insanları
Yargının gerekceli kararı beklenecekmiş ondan sonra ortaya cıkacakmıs deliller deniyor.
Ama ben hiç sanmıyorum cunku kamuoyu bilmese de yargılanan bilirdi değil mi sucunu
Ama Mustafa Balbay sucum ne bilmiyorum diyor hala.

Pekte önemi yok bunların sanırım. Onlar delil var diyorsa vardır, yaptılar deniyorsa yapmıslardır.

nickim bunu bilen varsa beri gelsin..iddia edilen suçlar diye geçiyor hepsi gazeteler öyle yazıyor yani hala iddia aşamasında ama ağırlaştırılmış müebbet aldı insanlar..işte adalet bu,vay be.

Bu davayı bilmeyen yoktur zaten, her kanalda çokça yankılandı,

ortada dava var ve sebepleri yok. Dedim acaba ben mi eksiğim, ben mi bilmiyorum. Sürekli gündem takip edemiyorum, ama bir kere olsun da şu sebepten ötürü suçlanılıyor denilen kimseyi görmedim. Davanın ismi var, cismi yok.

Ve kimsenin buna karşı koymaya gücü yetmiyor, kimsenin. Buna inanamıyorum.

Tekrar okumama gerek yok.Bir bayan olarak,baska bir bayanin düsüncesini savunmuyorsunuz diye tecavüze ugramasini istemenize anlam veremedim....
Bence siz yazdiginizi tekrar tekrar okuyun...Sizin daha fazla ihtiyaciniz var:ssz:

kk nın en kötü yani bu malesef ! bişey söyle 50 kişi daha alıntı yapar cevap yazar şimdi konuyu bana saptırmayın uzatmayın bana laf sokmak isteyen varsa daha çok özelden mesaj atsın isteyene cevabını veririm ben !
o askerler sayesinde rahat rahat yaşıyosunuz-yaşıyoruz o kadına daha ötesi şeyler yazardım da burası malum :34:
rica ediyorum uzatmayın burda !

Son düzenleme:
Bu davayı bilmeyen yoktur zaten, her kanalda çokça yankılandı,

ortada dava var ve sebepleri yok. Dedim acaba ben mi eksiğim, ben mi bilmiyorum. Sürekli gündem takip edemiyorum, ama bir kere olsun da şu sebepten ötürü suçlanılıyor denilen kimseyi görmedim. Davanın ismi var, cismi yok.

Ve kimsenin buna karşı koymaya gücü yetmiyor, kimsenin. Buna inanamıyorum.

Mustafa Balbay Silivri Toplama Kampi Zulümhane adli kitabinin 37 ve 38. sayfalarindan alintidir. 24.baski, üsenmeyecegim yazacagim :

Iddianamenin 30.sayfasi:

"Ergenekon`un gizli yapilanmasindan, gizlilik geregi bazi seylerin aciklanmamasi gerektiginden, Özel Kuvvetler Komutanligi`nin Ergenekon`un gözbebegi oldugundan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk`ün dahi bu örgütün tarikatvari yapisi icerisinde oldugundan, ancak bunun henüz aciklanmasi zamani gelmediginden....."

Ben, Atatürk`ü de Ergenekon`a üye yaptilar demiyorum, bu yolla Cumhuriyet`in kurulus temellerini de hedef haline getiriyorlar demiyorum, Özel Kuvvetler Komutanligi gibi terörle mücadelede önemli bir kurumu, icinde terörist barindirmakla itham ediyorlar demiyorum....

Paragrafi okudunuz, yorumu okuyucuya birakiyorum...

31. sayfa: ( Kemal Alemdaroglu`ndan ele gecirilen bir dökümandan oldugu belirtiliyor.)

"......Kuvayi Milliye hareketinin temel hedefinin ulusalci tüm gücleri kisa sürede bir cati altinda toplamak oldugu, bu amacla en kücük birimler olan ve periyodik toplantilar yapan 8-10 kisilik calisma gruplari ile ise baslamak gerektigi, bu calisma gruplarinin hedeflerinin ve aktivitelerinin ulusalci pek cok konuda fikirsel platformda calisma yapmak ve zincirin halkalarini artirmak oldugu ve bu konuda ADD gibi sivil toplum kuruluslariyla direk ve güclü kordinasyonun sart oldugu..."

Bu paragrafi okuyan biri dogal olarak sunlari düsünecektir:

1. Istanbul Üniversitesi`nde rektörlük de yapmis bir profesör ulusalci güclerin bir araya gelmesi gerektigini düsünmüs.
2. Ise 8-10`ar kisilik gruplarla baslamak gerektigini düsünmüs.
3. ADD gibi sivil toplum kuruluslariyla koordinasyon gerektigini düsünmüs.

Suc bunun neresinde, ulusalcilik suc mu gibi sorular sormayacagim sadece 30. ve 31. sayfa arasindaki su celiskiye dikkat cekmek istiyorum:

Bir sayfa önce Ergenekon`in Atatürk`ü de kapsayan cok eski ve derin bir örgüt oldugu anlatimi var, bir sayfa sonra Ergenekon`un ise nereden baslayacagi aciklaniyor!

Burda şöyle bir mantık da olabilir, yakın ya da uzak bir zaman da genel af ilan edilir serbest kalırlar, herkesin korktuğu soru apo denen cani de serbest kalır mı :// aynı kefeye konmaları çok kötü oldu, tutuksuz yargılanabilirlerdi, ama bunlar af ilan edilmesi ile bağlantılı gibi geliyor.

Burda şöyle bir mantık da olabilir, yakın ya da uzak bir zaman da genel af ilan edilir serbest kalırlar, herkesin korktuğu soru apo denen cani de serbest kalır mı :// aynı kefeye konmaları çok kötü oldu, tutuksuz yargılanabilirlerdi, ama bunlar af ilan edilmesi ile bağlantılı gibi geliyor.

Ceza alanlar aponun yanında kreması olacak herhalde.:ssz:

Back