Yandaslarının bile kalbini böyle kin ve nefret doldurmusken recep efendinin kalbinin karasını düsünemiyorum.
Kendi gibi düşünmeyenleri hedef gostererek, karsıt gruplar arasındaki sürtüşmelerden besleniyor. Başarıyor da.
Çünkü karsımıza öyle dusunmeden konusan, öyle kin kusan insanlar koydu ki tahammül göstererek sakin kalmak cok zor.
Biz sakin sakin konusurken sebepleri sonucları yargılarken ortaya cıkıp harale gurele aman da cok iyi oldu cokta guzel oldu dan öteye gidemeyen bir zihniyet var.
Biz o tutuklananlarda insan, vicdanı olan desteklemese de üzülür dedikce onların insanlığının yalnızca kendi gibi dusunenlere karsı var olduğunu gördüm.
Burada curusunler gebersinler diye kin kustuktan sonra gidip namaz kılacak olmaları da beni ayrı düşündürüyor
Ben namaz kılmıyorum ama birisi öldüğünde müslüman olup olmadıgına gore değişmiyor uzulmem.
İster istemez insan dusunuyor hangimizin kalbi daha temiz, hangimiz daha insan.
Dua ediyorum ki Allah kimseyi bu kendini en üstün gören, bastan ayağa kibirin gölgesindeki zihniyetin eline düsürmesin.
Bu ofkeyle bunlar Allah Allah diyerek sırf recepe karsı geldiler diye insan da öldürür, öldürenleri de alkışlar.
Yazdıkca yazıyorum içim cok dolu. Yazdıklarım ban sebebıyse de bu sebepten dolayı banlanayım.
Canları sağolsun