• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

Bu forumda yaşadığım bir diyalog geldi aklıma.
Siyaset topiğinde tartıştığımız bir konuda arkadaş ısrarla kararı alkışlıyor.
"Nedenlerini açıklarmısınız? "Dedim.
"Bilemiyorum tabii, mutlaka bu karar alınırken birilerine danışılmıştır, bende başbakanı desteklediğim için bu kararı destekliyorum "cevabını aldım.:53:

Bende böyle tür konusmalari facebook'te rastladim

Niye basbakani seviyorsunuz, destekliyorsunuz?
-"Basbakan namaz kiliyor"

Ya ne diyim ben yaa, ne diyim..

Zamaninda basortulu kizlari okul girisinde tekme tokat doven ses kayitlarina kadar ortaya cikan bunlar degilmiydi....yok adaler yokmus isinize gelmeyince adalet yok dimi...size gore bu adalet
Cok iyi oldu biz bayram edip gulup egleniyoruz kimse sucsuz yere iceri girrmez 1 2 kisi degil 274 kisi...fatih camii bombalanicakti iciniz rahat edicekti dimi ..dava suc nedir bilmem diyenler var ama cok uzulmusler bilnedigin seye ne uzuluyorsun ozaman.seni beni neden almiyorlar bal gibide super oldu.....internetten arastirin ses kayitlarini dinleyin ulkeyi darbeyke yikicaklardi ama secimle basa gelmesi imkansiz insanlari desteklediginiz icin isinize geldi dimi adalet yok laflari bu allahin adaleti bu ilahi adalet.eyyyy vatan diyenler siz acinda dogu perincekin apoyla cekilmis fotolarina bakin...namaz yok oruc sacma dediler dini bolduler insanlari siniflandirip fislediler benim arkdasimin amcasi ordudan atildi benzer ornekleri var namaz kiliyor oruc tutuyr kapali esi var diye.simdi oyle eline ayna cinbiz almis sosyeteler gibi gerildim merildime girmeyin.kimse bos yere muebbetyeyemez curucekler icerde kemiklerinin uzerleri bile gorulmicek inim inim aglicaklar tipki zamaninda benin ablamin kafasini acmasi icin zorlayan insanlarin karsisinda agkadigi gibi.eski yok baskaninin dediklerini acip izleyin artik cezasini cekerken tekrr bir dusunur helal olsun savcilara hakimlere ....adalet budur.....artik 150 yasinda cikarlar icerden allahin vucdansizlari

Ben de iktidara oy verdim, her partinin bilinçli ve bilinçsiz oy verenleri vardır genelleme yapılamaz, kararlardan en çok İlker BAŞBUĞ Paşa için üzgünüm, kararlara sevinen arkadaşları da anlamıyorum bu öfke neden daha düne kadar bu isimleri tanımazdınız bile şimdi hedefte oldukları için geçmişin günahlarını yükleyip oh iyi olmuş diyemezsiniz.

Zamaninda basortulu kizlari okul girisinde tekme tokat doven ses kayitlarina kadar ortaya cikan bunlar degilmiydi....yok adaler yokmus isinize gelmeyince adalet yok dimi...size gore bu adalet
Cok iyi oldu biz bayram edip gulup egleniyoruz kimse sucsuz yere iceri girrmez 1 2 kisi degil 274 kisi...fatih camii bombalanicakti iciniz rahat edicekti dimi ..dava suc nedir bilmem diyenler var ama cok uzulmusler bilnedigin seye ne uzuluyorsun ozaman.seni beni neden almiyorlar bal gibide super oldu.....internetten arastirin ses kayitlarini dinleyin ulkeyi darbeyke yikicaklardi ama secimle basa gelmesi imkansiz insanlari desteklediginiz icin isinize geldi dimi adalet yok laflari bu allahin adaleti bu ilahi adalet.eyyyy vatan diyenler siz acinda dogu perincekin apoyla cekilmis fotolarina bakin...namaz yok oruc sacma dediler dini bolduler insanlari siniflandirip fislediler benim arkdasimin amcasi ordudan atildi benzer ornekleri var namaz kiliyor oruc tutuyr kapali esi var diye.simdi oyle eline ayna cinbiz almis sosyeteler gibi gerildim merildime girmeyin.kimse bos yere muebbetyeyemez curucekler icerde kemiklerinin uzerleri bile gorulmicek inim inim aglicaklar tipki zamaninda benin ablamin kafasini acmasi icin zorlayan insanlarin karsisinda agkadigi gibi.eski yok baskaninin dediklerini acip izleyin artik cezasini cekerken tekrr bir dusunur helal olsun savcilara hakimlere ....adalet budur.....artik 150 yasinda cikarlar icerden allahin vucdansizlari

Keşke bu kadar dinden, namazdan, başörtüsünden bahsederken müslümanlığı gerçekten özümsemiş olsanız.
Dinimiz hoşgörü dinidir" kin ve nefret " dolu söylemler yoktur içinde.
"Yapacaklardı, edeceklerdi" lafları ile insanları müebbet hapse mahkum etmek benim vicdanıma sığmaz.
Bebek katiline " barış elçisi " muamelesi yapıp, bu ülke için sayısız hizmet vermiş insanları " terörist " diye yaftalayanlar birgün bunun hesabını verecekler.
Rabbim sizin kalbinizede güzellik versin inşallah.

'' Efendim darbeciler çocuğa tecavüz etse daha az ceza alırmış!Yıllardır topyekün ülkenin ırzına geçtiniz hala konuşuyorsunuz?Utanmazlar!! '' ŞAMİL TAYYAR

'' Efendim darbeciler çocuğa tecavüz etse daha az ceza alırmış!Yıllardır topyekün ülkenin ırzına geçtiniz hala konuşuyorsunuz?Utanmazlar!! '' ŞAMİL TAYYAR

Şu paylaştığınız iğrenç mesaja katılıyor musunuz?

Çok eski yıllarda İngiltere’de bir gelenek varmış. Sıradan bir
vatandaş öldüğünde kilisenin çanı bir kez çalınıp herkese
duyurulurmuş. Bir asil öldüğünde iki kez, kralın bir yakını öldüğünde üç kez, kral öldüğü takdirde ise dört kez çalınırmış.
Günün birinde, herkesin hak aramak için sığındığı mahkeme, bir vatandaşı haksız yere mahkum etmiş…
Ve kilisenin çanı tam beş kez çalmış.
Ahali merak içinde kalıp papaza koşmuş:
“Ey papaz efendi, kraldan daha önemli biri var mı ki o ölünce çan beş kez çalınsın…”
Papaz yanıt vermiş:
“Kraldan daha önemli bir şey var!.. Adalet öldü.”

.......................................

Gezi olaylarından sora KARA PAZARTESİ ile yine geldim aranıza...
İçim yangın yeri ne söylesem ne yapsam da içimi ferahlatsam diye düşünüp durdum bugün...

nasıl bi düşünceye sahipsiniz anlam veremedim baştan sona okudum burayı nedir sizdeki bu öfke ayrımcılık ?
o insanlar sayesinde vatan millet korundu ! siz rahat rahat yatarken o askerler korudu bu ülkeyi !
bunca habere bunca millet ayaklanıp üzülürken siz zil takıp oynama modundasınız ! aferinnn :ssz::ssz::ssz:

nasıl bi düşünceye sahipsiniz anlam veremedim baştan sona okudum burayı nedir sizdeki bu öfke ayrımcılık ?
o insanlar sayesinde vatan millet korundu ! siz rahat rahat yatarken o askerler korudu bu ülkeyi !
bunca habere bunca millet ayaklanıp üzülürken siz zil takıp oynama modundasınız ! aferinnn :ssz::ssz::ssz:

Bunca millet dediğiniz kim pardon ? :)) emin olun sevinenler daha fazla.Aman onların koruması eksik kalsın.Asıl ülke şimdi gayet iyi korunuyo.Darbeyi meşru gösretmeye çalışanlar utansın !! Korumuşlarmış. Bayram bugün bayram :D

Haberi okumamla gözlerimden yaslarin patir patir süzülmesi bir oldu. Konusamadim bir süre, konusabilecek gibi de degilim. Ulusalci degilim ama elestirdigim yanlari olmasiyla birlikte giderek ulusalcilasiyorum. Bu ülkede Atatürkcü olmak, Atatürk`ü savunmak suc oldu. Atatürk`ü destekleyenler darbecilikle yaftalaniyorlar, evlerine baskinlar düzenleniyor, tutuklaniyorlar. Bakin Silivri`ye insanlarin davetinin ardindan ulusalcilarin kalelerine baskinlar düzenlendi, yasal olmayan gözalti süreleri isledi.

Öte yandan;
siz farkinda misiniz bilmiyorum ama ben cok acik ve net bir sekilde, AKP ve BDP`nin planli isbirligini görebiliyorum. Ikisi de Atatürkcüler`e yükleniyor, ikisi de kafayi CHP`ye takmis. Cünkü ikisinin de ortak cikarlari söz konusu. Birisi Arabistan hayalini, digeri Kürdistan hayalini gerceklestirmek icin gün sayiyor. Siyasetin kalibina uygun bir bicimde, BDP ile AKP kameralar önünde birbirleriyle catisiyor havasi yaratiyor, kapali kapilar arkasinda pazarliklarina devam ediyorlar.

Selahattin Demirtas bugün yargilananlardan bazilarinin isimlerini vererek, "oh iyi oldu" tarzinda bir aciklama yapmis. Sonra düsündüm, üzüldüm insan evladinin bencilligine, kendisi "sirf Kürt oldugumuz icin hapislere tikiliyoruz" derken sesi gür cikiyordu cünkü savunduklari Kürttü,ama bunlar Atatürkcü degil mi? Insanligin sinirini siyaset belirliyor.

Atatürkcüleri sindirecegiz, güllük gülistanlik icinde yasayacagiz diye mutlu olanlar, gün gelecek, Atatürkcüleri mumla arayacaklar.
Belki Atatürk`ü anlamak icin okumaya, arastirmaya da o zaman baslayacaklar. Gec olacak.

Bunca millet dediğiniz kim pardon ? :)) emin olun sevinenler daha fazla.Aman onların koruması eksik kalsın.Asıl ülke şimdi gayet iyi korunuyo.Darbeyi meşru gösretmeye çalışanlar utansın !! Korumuşlarmış. Bayram bugün bayram :D

böyle hesabın pasif olur işte ! burda bukadar insanın sinirlerini daha fazla bozma bence bas git..
bayram bugün diyo ! ahh geçiçeklerdi senin ırzına ! ediceklerdi sana tecavüzü ben ozaman görücektim seni :34::34:
he o tecavüzcüler falan serbest ya nasıl olsa başına öyle bişey gelirsede gir bu topiği oku canım ok ! :34:

İmralıdaki muhatap alınmış el bebek gül bebek bakılırken paşalarımıza yapılan muameleler ortadadır...
Bunların hesabı elbet birgün verilecektir.
Güç sarhoşluğu içinde olanlar gün sizin gününüz yaşayın doyasıya yarından çok emin olmayın ama:40:

böyle hesabın pasif olur işte ! burda bukadar insanın sinirlerini daha fazla bozma bence bas git..
bayram bugün diyo ! ahh geçiçeklerdi senin ırzına ! ediceklerdi sana tecavüzü ben ozaman görücektim seni :34::34:
he o tecavüzcüler falan serbest ya nasıl olsa başına öyle bişey gelirsede gir bu topiği oku canım ok ! :34:

o arkadaşı ben kibledim ama senin msjın da bi o kadar çirkin..yani bazen dilin kemiği yok.bence tartışmayı bilmeyen kimse o gelmesin buray.. koca insanlarız ya seviye yine düşüyor..

tecavüzle mi beddua eder oldunuz karşıklı?! ayıptır!

Size göre ülke ıyı korunuyor ama ben ileride görücem sizi ve sızın gibi sevınenleri ileride yaslandıgınızda cocuklarınız torularınız kara carsafla gezecek gozlerı bıle gorunmeyecek aman bırı tahrık olur falan mustehak olacak sıze ve sızın gıbılere kurtajdı dogumdu sımdı pkk piştiklemekle mesguller sız ve sızın gıbı alkıscılar oldugu sürece bu ülke daha neler gorur takın zilleri oynayın ılerıde cok aglayacaksınız iş işten gececek!

Son düzenleme:
Mune izne ayrıldı elim ağırdır ...
Mantık aramayın yaptıklarımda, olacaklardan da sorumlu değilim. En ufak çizgiyi aşan ceza alır. Buna ek olarak önümüz bayram genel af beklentisinde olanlar sadece Milli Bayramlarda af var. Bir sonraki siteye gelişleri 30 Ağustos Zafer bayramı olur söylemedi demeyin.
Hatırlatayım...

Yandaslarının bile kalbini böyle kin ve nefret doldurmusken recep efendinin kalbinin karasını düsünemiyorum.

Kendi gibi düşünmeyenleri hedef gostererek, karsıt gruplar arasındaki sürtüşmelerden besleniyor. Başarıyor da.

Çünkü karsımıza öyle dusunmeden konusan, öyle kin kusan insanlar koydu ki tahammül göstererek sakin kalmak cok zor.

Biz sakin sakin konusurken sebepleri sonucları yargılarken ortaya cıkıp harale gurele aman da cok iyi oldu cokta guzel oldu dan öteye gidemeyen bir zihniyet var.

Biz o tutuklananlarda insan, vicdanı olan desteklemese de üzülür dedikce onların insanlığının yalnızca kendi gibi dusunenlere karsı var olduğunu gördüm.

Burada curusunler gebersinler diye kin kustuktan sonra gidip namaz kılacak olmaları da beni ayrı düşündürüyor
Ben namaz kılmıyorum ama birisi öldüğünde müslüman olup olmadıgına gore değişmiyor uzulmem.
İster istemez insan dusunuyor hangimizin kalbi daha temiz, hangimiz daha insan.

Dua ediyorum ki Allah kimseyi bu kendini en üstün gören, bastan ayağa kibirin gölgesindeki zihniyetin eline düsürmesin.
Bu ofkeyle bunlar Allah Allah diyerek sırf recepe karsı geldiler diye insan da öldürür, öldürenleri de alkışlar.

Yazdıkca yazıyorum içim cok dolu. Yazdıklarım ban sebebıyse de bu sebepten dolayı banlanayım.

Canları sağolsun :72:

ülke şimdi daha iyi korunuyormuş. binlerce askeri sivili öldüren adamları dağdan indirip ayağına mahkeme görütürüp serbest bırakınca ülke daha iyi korunuyor tabi.33 askeri öldüren şahıs mahkemede gizli tanık.Doğu da artık yol kesip pasaport kontrolü yapıyorlar kendi polislerini oluşturuyolar,kendi bayraklarını dikiyorlar.Bulduk da bunuyoruz tabi.
Binlerce insanı öldüren barış elçisi, askerler ve gazeteciler darbeci.

Back