Silivri' de karar günü

binkez beğenmek istedim hocam

İnşallah şu ilahi adalet bir gün deniz feneri,sivas katliamı,uludere olayı,tecavüz davalarına da uğrar.Gerçekten suç işleyenler varsa elbet cezalarını çeksin ama intikam için birşeyler yapıldıysa kurunun yanında yaşta yandıysa ilahi adalet yerini bulur.
Bizden diye ceza vermeyip başkalarına rahatlıkla ceza veren yargı değil de herkese eşit olan ayrım yapmayan bir yargıya kimsenin sözü olmaz.

Bu mu ilahi adalet ?
O ilahi adalet küçücük kızlara tecavüz eden onlarca adam için neden işlemiyor ?
Bu da onlar gibi hikayeden adalet.
yazıcak o kadar cok seyim varki ama her nedensen a desem anında banlanıyorum o yüzden bu sefer a demicem :) ve sizlerede cevap vermicem
allahıma cok sükürler olsunki yıllardır bogaza karsı içki kadehlerini kaldırıp içenlere ilahi adalet tecelli etti :)

Ben artık inanın BIKTIM.
Bugünkü cezalardan bazıları sonuna kadar hak edilmiş, bazıları ise insanın saçını başını yolduracak derecede haksız ve anlamsız. Suç(!)ların birbirinden bu kadar alakasız olduğu bir dava, bu insanlar nasıl bir arada yargılanıyor? Birisi bilmem nereye bomba atmaktan yargılanıyor, diğeri darbe girişiminden. Yahu ne oluyor? Kafayı mı yedik ne oldu?
İnanın artık BIKTIM.
Adnan Menderes, Deniz Gezmiş ve nice siyasi idamlar bir UTANÇ meselesidir. Hiçbir insanın sadece FİKİRLERİNDEN ötürü yaşama hakkını elinden alamazsınız. Bunu kimse savunamaz. Gelin bunu hep birlikte kınayalım. Ama olayı öyle bir hale getirdiniz ki, "o zaman böyle yaptınız şimdi oh olsun!" Yahu bu nasıl bir mantıktır? Zeka yaşınız kaç sizin? Yetmedi mi artık "bizdense haklı değilse haksız" olayı? Herkes acı çekti, herkes haksızlığa uğradı bu ülkede. Sağı, solu zıkkımın kökünü bir tarafa bırakıp artık insanca ve birlikte yaşamayı öğrenmemiz gerekiyor. Tiksinti geldi artık, yemin ederim nefret ettim bazı beyinlerinin çürümüş ve kokuşmuş düşüncelerinden.

Geçmişi artık geçmişte bırakalım. İnsanları mensup oldukları dine göre, siyasi düşüncelerine göre değil İNSAN oldukları için sevelim. İnanın böylesi daha kolay.

Yeter artık.

Buna İLAHİ adalet diyemezsiniz Allah'ı karıştıramazsınız.
Bu sizin gibilerin adaleti.

Siz, boğaza karşı içki içtiği için, dava hakkında zerre bilginiz olmadığı halde, insanların müebbet hapise çarptırılmasını bir misilleme olarak görüyor, haklı buluyor ve (bir türlü anlayamadığım bir şekilde) SEVİNİYORSANIZ ve hatta ki ilahi adaletin Türkiye cumhuriyeti yargısında tecelli edeceğini düşünüyorsanız,

Size diyebileceğim tek şey, yazıklar olsun. Üzgünüm.

Son düzenleme:
YILMAZ ÖZDİL

Bugun bu ulkenin onurlu insnlari muebbet almadi!
Bugun AKP ve AKP'yi basimiza getiren bu s......z sitem inanin cok buyuk bir ates yakti!
Bu ulkede ONURLU insanlar icin MUEBBET olan tek sey ATATURK sevgisidir !
Bu boyle biline !
Haykirarak soyluyorum !
KAZANAMAYACAKSINIZ !
Bizler HASAN TAHSIN'IZ!
Bizler KUBILAY'IZ!
Bizler ETHEM, ABDULLAH, MEHMET'IZ, ALI'YIZ!
Bizler MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'ÜZ!
Bedenlerimizi oldurebilir tuksak edebilirsiniz!

Ama M.KEMAL ATATÜRK bir beden degil bir ruhtur bir fikirdir ve asla olduremezsiniz !!!! ü.zileli

BU TOPRAKLARDA MUSTAFA KEMAL'LER TÜKENMEZ!!!

mesaj alınmıstır kaptan :)

ne kadar büyük suç işlemişler:44:

Ben tehlikeli bir su göremiyorum. Neden banlanmaktan korkuyorsunuz? Oysa ben burada sabaha kadar sizinle tartışabilirim, banlanmadan. Zor değil.

İyi geceler.
bende konusurum da taraflıyım ya ben o bakımdan :) neyse birazdan sahura kalkıcam uyusam iyi olucak bayanlar sizlere iyi tartişmalar :)

Yazmamak için zor durdum ama yazacağım.

Atatürk o kadar ileri görüşlü bir liderdi ki,
bugünün Türkiye'sini taaa o zamanlardan görüp önlemini almaya çalışmıştı.

Tarihi bilenler ne demek istediğimi anlayacaklardır.

Başka da söze gerek yok.

uyuşturucu operasyonund a aynı tarıhe gelmesi ne tesaduf dolu dolu ıkı gundem var ama sanatçıların haberlerı bu muebbetlerı geçer gibime geliyor

uyuşturucu operasyonund a aynı tarıhe gelmesi ne tesaduf dolu dolu ıkı gundem var ama sanatçıların haberlerı bu muebbetlerı geçer gibime geliyor
evet canım birde onlar vardı dimi :) unutmusuz onları kimler vardı benim hatırladıgım sarp apak engin güanydın nehir erdogan. :44: başka kimler vardı

evet canım birde onlar vardı dimi :) unutmusuz onları kimler vardı benim hatırladıgım sarp apak engin güanydın nehir erdogan. :44: başka kimler vardı

amacım o konunun burda tartışılması değildi demek istediğim mutlaka böyle olaylardan sonra 2.bi bomba patlatılıyor olması

Son düzenleme:
"yıllardır boğaza karşı içki içenler....."

bir kez de farklı bi tavır görsem de biraz düşünmeme sebep olsa...desem ki "cidden haklı olabilirler mi?"

şu cümle içimin yangınını kat be kat artırıyor biliyorum ki bu insanlar fazlasıyla masum ....

Neden bir kesim tarafından sürekli ohhhh iyi oldu buldular cezalarını beter olsun vs...gibi tahrik edici bir üslup kullanılıyor amacınız nedir arkadaşlar? Düşüncelerinizi bu tarz cümleler yerine polimik yaratacak şekilde seçmezseniz daha güzel olmazmı? Banlanacak bir üslup takınmazsanız banlanma endişesi yaşamazsınız.Herkes fikirlerini rica ediyorum karşı tarafı tahrik etmeden paylaşsın.Üzgünüm ki karşı taraf diyorum bu düzen bunu demeyi öğretti bana istemesemde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…