• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

amacım o konunun burda tartışılması değildi demek istediğim mutlaka böyle olaylardan sonra 2.bi bomba patlatılıyor olması

hep böyle olmuyormu zaten bir olay diğeriyle örtbas ediliyor...
ama müebbetleri tarih yazdı unutulmayacak:50::50::50:

eğer bir millet iktidarda buluna kişilerin
şereften onurdan ahlaktan yoksun davranışlarını
hırsızlığını Sadece kendi siyasi görüşünden olduğu için görmezden
geliyorsa
o millet erdemini yitirmiştir.
Erdemini yitiren millet bir gün
Vatanını yitirir...

amacım o konunun burda tartışılması değildi demek istediğim mutlaka böyle olaylardan sonra 2.bi bomba patlatılıyor olması

haberleri izlerken ben de bunu düşünmüştüm.önemli olayların olduğu günler mutlaka magazinsel olaylar da ortaya bilinçli çıkarılıyor.milleti konudan uzaklaştırmak için:50:

ama artık halkımız bilinçleniyor:31:

Önemli olayların olduğu gün, genelde türban meselesi açılır.. Ben, bugün yarın bir türban vakası bekliyorum bakalım..

Cezaları, elim ayağım titreyerek takip ettim.
Söyleyecek sözüm yok.. Aslında var da, şimdilik yok olsun..
Oh olsun diyen zihniyete, Allah'tan akıl fikir, biraz vicdan, merhamet, biraz etrafı görme duyusu istiyorum.. Hoş benim Allah'ımla sizin Allah'ınız başka ama, olsun ben ortadan isteyeyim bari..

Yazık oldu, yazık..
Allı kıyafet morlu kıyafet, ay belki siyah dediler, allem edildi kallem edildi; kabul edildi.
Ölmeden mezara koydular..
Hakkımız var mıdır? Sonuna kadar.. ,
Helal midir? Asla.

internet sitelerinde görüyorum geçmişte idam edilenler listeler vs...
idam olsa bugünde müebbet yerine idam verilecekti paşalara...
hani o dönemden şikayet edip siz bilmem kimleri astınız sıra sizde diyenler sizde yaşarken öldürdünüz...
sıra size gelmiş intikamınızı aldınız..
bu işler sırayla ise e sıra bizde:40:

Son düzenleme:
6 yıldan beri süren davalar ve binlerce belge. bunları görmezden gelmek çok komik. %5 in %95 yönetme isteği. baskılar,zulümler ,işkenceler . o zaman nerdeydeniz hanımlar ! arkadaşlarımın yaşadığı baskıları düşünüyorum da iyiki adalet var diyorum. YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRK ADALETİ .

yazıcak o kadar cok seyim varki ama her nedensen a desem anında banlanıyorum o yüzden bu sefer a demicem :) ve sizlerede cevap vermicem
allahıma cok sükürler olsunki yıllardır bogaza karsı içki kadehlerini kaldırıp içenlere ilahi adalet tecelli etti :)

"Bir şeyi ne kadar uzun süre tekrarlarsanız insanlar ona o kadar fazla inanırlar.". J. Goebbels. ( Nazi Almanyası Propaganda Bakanı )

darbe karşıtlarına sormak geliyor içimden ... "asmayalım da besleyelim mi" diyen Kenan Evren nerde ???

marmaristen el mi sallıyor içeridekilere...

Son düzenleme:
haaa birde tarihe kara leke olarak geçecek diyen bir grup varki ,bu tarih başbakanını ,bakanlarını asmışlarla dolu o zaman sesiniz neden çıkmadı çok demokratiksiniz ya

haaa birde tarihe kara leke olarak geçecek diyen bir grup varki ,bu tarih başbakanını ,bakanlarını asmışlarla dolu o zaman sesiniz neden çıkmadı çok demokratiksiniz ya

O dönemde henüz hayatta değildik.5 sene öncesinden bahseder gibi bir hâliniz var:9:
Ama burda bu ülkenin başbakanın asılmasını destekleyen kimse yok ,sizin kafanızda kurduklarınızın aksine.

6 yıldan beri süren davalar ve binlerce belge. bunları görmezden gelmek çok komik. %5 in %95 yönetme isteği. baskılar,zulümler ,işkenceler . o zaman nerdeydeniz hanımlar ! arkadaşlarımın yaşadığı baskıları düşünüyorum da iyiki adalet var diyorum. YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRK ADALETİ .

%5 ???? %95 ???

hesaplar iyice karıştı...

o zamanlarda da zülme uğrayanın yanındaydım kk da yazmıyordum tabii bilemezsiniz...
sanki geçmişte yaşananlar göz yummuşuz ses çıkarmamışız gibi bir algı yaratılıyor bu mesajda...
başörtüsü baskılarında bilhassa neler yaptığımı bilemezsiniz...
madem o dönemde çektiniz ve yanınızda yer almadığımızı düşünüyorsunuz demekki çok kötü günlerdi doğru olan bu günleri yaşamış ve çekmiş biri olarak bizleri anlamanız gerekirken şimdi sıra sizde zihniyeti taşımak ne kadar doğru?
Bunun sonunda da bende diyorum ki bizede sıra gelir sıraylaysa...
hani karar bildirilmeden önce denir ya GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ...o artık öyle değil GEREĞİ EMREDİLDİ...yani bağımsız adaletten bahsetmek sözkonusu olamaz...

Son düzenleme:
O dönemde henüz hayatta değildik.5 sene öncesinden bahseder gibi bir hâliniz var:9:
Ama burda bu ülkenin başbakanın asılmasını destekleyen kimse yok ,sizin kafanızda kurduklarınızın aksine.

hayatta olanlar ne yapmışlar ki. bugün darbecileri savunanların o tarihte başbakanı ve bakanları astıranlarla aynı fikirde olduklarını çok iyi biliyoruuz. gezi parkı olaylarının amacı neydi hükemeti devirmek için çıkarılan isyan değilmiydi. bugün ceza alan zatlar dışarda olsaydı çoktan darbe olmuştu bunu herkess çok iyi biliyor.

o zamanlarda da zülme uğrayanın yanındaydım kk da yazmıyordum tabii bilemezsiniz...
sanki geçmişte yaşananlar göz yummuşuz ses çıkarmamışız gibi bir algı yaratılıyor bu mesajda...
başörtüsü baskılarında bilhassa neler yaptığımı bilemezsiniz...
madem o dönemde çektiniz ve yanınızda yer almadığımızı düşünüyorsunuz demekki çok kötü günlerdi doğru olan bu günleri yaşamış ve çekmiş biri olarak bizleri anlamanız gerekirken şimdi sıra zihniyeti taşımak ne kadar doğru?
Bunun sonunda da bende diyorum ki bizede sıra gelir sıraylaysa...
hani karar bildirilmeden önce denir ya GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ...o artık öyle değil GEREĞİ EMREDİLDİ...yani bağımsız adaletten bahsetmek sözkonusu olamaz...
o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanız :34:

hayatta olanlar ne yapmışlar ki. bugün darbecileri savunanların o tarihte başbakanı ve bakanları astıranlarla aynı fikirde olduklarını çok iyi biliyoruuz. gezi parkı olaylarının amacı neydi hükemeti devirmek için çıkarılan isyan değilmiydi. bugün ceza alan zatlar dışarda olsaydı çoktan darbe olmuştu bunu herkess çok iyi biliyor.

Nerden biliyorsunuz?
Kim öğretiyor bunları size arkadaşım?
Birileri çıkıp hikaye uyduruyor , sizde doğrudur diyorsunuz.
Gezi parkını sonuna kadar destekledim, darbe aklımdan bile geçmedi veya hükümeti düşürmek.
Benim ne düşündüğümü benden iyi mi biliyorsunuz?
Biraz uzak kalın şu anlatılan hikayelerden Allah aşkına ,biraz anlamaya çalışın bizlerin ne dediğini de.

10 küsür senedir akp iktidarı var bu kadar yıl darbe yapmak istenilse 12654412223 kez darbe olurdu ...bu müebbetler geçmişin intikamıdır..ne dedi sayın başbakan beni belediye başkanı iken içeri atan şahıs şimdi içerde(kıs kıs güldü)...çok detaya inmemek lazım...

Son düzenleme:
Nerden biliyorsunuz?
Gezi parkını sonuna kadar destekledim, darbe aklımdan bile geçmedi veya hükümeti düşürmek.
Biraz uzak kalın şu anlatılan hikayelerden Allah aşkına ,biraz anlamaya çalışın bizlerin ne dediğini de.

medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .

Nerden biliyorsunuz?
peki gezi parkını desteklemektedi amacınız neydi söylermisiniz ?
amacınız hükümeti devirmek yada darbe degildiyse ?

10 küsür senedir akp iktidarı var bu kadar yıl darbe yapmak istenilse 12654412223 kez darbe olurdu ...bu müebbetler geçmişin intikamıdır..ne dedi sayın başbakan beni belediye başkanı iken içeri atan şahıs şimdi içerde(kıs kıs güldü)...çok detaya inmemek lazım...
neyin intikamı buda bana göre uydurma. yani içerdekilerin hepsi masum ,hepsi oyuna geldi öyle mi

Son düzenleme:
medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .

Israrla benim ne düşündüğümü benden iyi bildiğinizi iddia ediyorsunuz.
Milletin gözü açıldı konusuna katılıyorum, bir kısmının gözü açıldı, bir kısımda sadece birkaç kişinin gösterdiği yere bakmaya devam ediyor,
Anlamaya veya dinlemeye niyetiniz olmadığı için konuyu uzatmıyorum.

Back