amacım o konunun burda tartışılması değildi demek istediğim mutlaka böyle olaylardan sonra 2.bi bomba patlatılıyor olması
hep böyle olmuyormu zaten bir olay diğeriyle örtbas ediliyor...
ama müebbetleri tarih yazdı unutulmayacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amacım o konunun burda tartışılması değildi demek istediğim mutlaka böyle olaylardan sonra 2.bi bomba patlatılıyor olması
yazıcak o kadar cok seyim varki ama her nedensen a desem anında banlanıyorum o yüzden bu sefer a demicem :) ve sizlerede cevap vermicem
allahıma cok sükürler olsunki yıllardır bogaza karsı içki kadehlerini kaldırıp içenlere ilahi adalet tecelli etti :)
haaa birde tarihe kara leke olarak geçecek diyen bir grup varki ,bu tarih başbakanını ,bakanlarını asmışlarla dolu o zaman sesiniz neden çıkmadı çok demokratiksiniz ya
6 yıldan beri süren davalar ve binlerce belge. bunları görmezden gelmek çok komik. %5 in %95 yönetme isteği. baskılar,zulümler ,işkenceler . o zaman nerdeydeniz hanımlar ! arkadaşlarımın yaşadığı baskıları düşünüyorum da iyiki adalet var diyorum. YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRK ADALETİ .
6 yıldan beri süren davalar ve binlerce belge. bunları görmezden gelmek çok komik. %5 in %95 yönetme isteği. baskılar,zulümler ,işkenceler . o zaman nerdeydeniz hanımlar ! arkadaşlarımın yaşadığı baskıları düşünüyorum da iyiki adalet var diyorum. YAŞASIN BAĞIMSIZ TÜRK ADALETİ .
O dönemde henüz hayatta değildik.5 sene öncesinden bahseder gibi bir hâliniz var
Ama burda bu ülkenin başbakanın asılmasını destekleyen kimse yok ,sizin kafanızda kurduklarınızın aksine.
o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanızo zamanlarda da zülme uğrayanın yanındaydım kk da yazmıyordum tabii bilemezsiniz...
sanki geçmişte yaşananlar göz yummuşuz ses çıkarmamışız gibi bir algı yaratılıyor bu mesajda...
başörtüsü baskılarında bilhassa neler yaptığımı bilemezsiniz...
madem o dönemde çektiniz ve yanınızda yer almadığımızı düşünüyorsunuz demekki çok kötü günlerdi doğru olan bu günleri yaşamış ve çekmiş biri olarak bizleri anlamanız gerekirken şimdi sıra zihniyeti taşımak ne kadar doğru?
Bunun sonunda da bende diyorum ki bizede sıra gelir sıraylaysa...
hani karar bildirilmeden önce denir ya GEREĞİ DÜŞÜNÜLDÜ...o artık öyle değil GEREĞİ EMREDİLDİ...yani bağımsız adaletten bahsetmek sözkonusu olamaz...
hayatta olanlar ne yapmışlar ki. bugün darbecileri savunanların o tarihte başbakanı ve bakanları astıranlarla aynı fikirde olduklarını çok iyi biliyoruuz. gezi parkı olaylarının amacı neydi hükemeti devirmek için çıkarılan isyan değilmiydi. bugün ceza alan zatlar dışarda olsaydı çoktan darbe olmuştu bunu herkess çok iyi biliyor.
hayatta olanlar ne yapmışlar ki. bugün darbecileri savunanların o tarihte başbakanı ve bakanları astıranlarla aynı fikirde olduklarını çok iyi biliyoruuz. gezi parkı olaylarının amacı neydi hükemeti devirmek için çıkarılan isyan değilmiydi. bugün ceza alan zatlar dışarda olsaydı çoktan darbe olmuştu bunu herkess çok iyi biliyor.
Nerden biliyorsunuz?
Kim öğretiyor bunları size arkadaşım?
Birileri çıkıp hikaye uyduruyor , sizde doğrudur diyorsunuz.
Gezi parkını sonuna kadar destekledim, darbe aklımdan bile geçmedi veya hükümeti düşürmek.
Benim ne düşündüğümü benden iyi mi biliyorsunuz?
Biraz uzak kalın şu anlatılan hikayelerden Allah aşkına ,biraz anlamaya çalışın bizlerin ne dediğini de.
peki gezi parkını desteklemektedi amacınız neydi söylermisiniz ?Nerden biliyorsunuz?
Kim öğretiyor bunları size arkadaşım?
Birileri çıkıp hikaye uyduruyor , sizde doğrudur diyorsunuz.
Gezi parkını sonuna kadar destekledim, darbe aklımdan bile geçmedi veya hükümeti düşürmek.
Benim ne düşündüğümü benden iyi mi biliyorsunuz?
Biraz uzak kalın şu anlatılan hikayelerden Allah aşkına ,biraz anlamaya çalışın bizlerin ne dediğini de.
neyin intikamı buda bana göre uydurma. yani içerdekilerin hepsi masum ,hepsi oyuna geldi öyle mi10 küsür senedir akp iktidarı var bu kadar yıl darbe yapmak istenilse 12654412223 kez darbe olurdu ...bu müebbetler geçmişin intikamıdır..ne dedi sayın başbakan beni belediye başkanı iken içeri atan şahıs şimdi içerde(kıs kıs güldü)...çok detaya inmemek lazım...
medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .