Nasil bir mesajdir bu anlayamadim.Elestiri bile yapamiyorsak okuyalim sadece lütfen...böyle hesabın pasif olur işte ! burda bukadar insanın sinirlerini daha fazla bozma bence bas git..
bayram bugün diyo ! ahh geçiçeklerdi senin ırzına ! ediceklerdi sana tecavüzü ben ozaman görücektim seni
he o tecavüzcüler falan serbest ya nasıl olsa başına öyle bişey gelirsede gir bu topiği oku canım ok !
Bu arada İlker Başbuğ, başbakan ve cumhurbaskanına baglı olarak hem orgeneral hem de genelkurmay baskanlığı sırasında kimsenin bu adama karsı bir garezi yoktu.
Sonra bir israil gezisi sırasında paşa ağlama duvarını da ziyaret edince tabi bunlar ayaklandı İlker Başbuğ yahudiymiş hüloğğ diye. (Ki aslında değil bu yalnızca bir ziyaretti.)
Cunku size gore bir insanı sevebilmek saygı duyabilmek için önce müslüman sonrasındaysa türk veya arap olması gerekiyor.
Karakteri, başarıları, hizmetleri bir cırpıda yok oluyor gozunuzde.
Ne guzel zihniyet bu ya
Hastasıyızzzz
o arkadaşı ben kibledim ama senin msjın da bi o kadar çirkin..yani bazen dilin kemiği yok.bence tartışmayı bilmeyen kimse o gelmesin buray.. koca insanlarız ya seviye yine düşüyor..
tecavüzle mi beddua eder oldunuz karşıklı?! ayıptır!
Gün itibariyle er ya da geç tecelli edeceğini düşündüğüm adete olan bütün inancım yok olmuştur.
Nasil bir mesajdir bu anlayamadim.Elestiri bile yapamiyorsak okuyalim sadece lütfen...
30 ağustosa kadar kk sız yapamayacağım için cevap vermicem size
beddua ile işim olmaz ! böyle şakşakçılara tahammül edemiyorum onu-onları destekleyenlere hiç tahammül edemiyorum !
Şu sorunun cevabını bilen var mı, lütfen varsa söylesin:
Bu kadar kişi müebbet aldı, peki suçlarının somut bir delili var mı? Somut olarak bilgi verebilecek olan var mı? Vakti zamanında şunu yaptı şunu söyledi yada şunu uyguladı dediğiniz ne var ve kim?
Tekrar okumama gerek yok.Bir bayan olarak,baska bir bayanin düsüncesini savunmuyorsunuz diye tecavüze ugramasini istemenize anlam veremedim....
idrak mı edemediniz ?tekrar okuyun ?
neyse nefret ediyorum şu tartışmalardan düşüncemi söyleyip çıkıcaktım.. daha fazla alıntı yapmasın kimse..
Şu sorunun cevabını bilen var mı, lütfen varsa söylesin:
Bu kadar kişi müebbet aldı, peki suçlarının somut bir delili var mı? Somut olarak bilgi verebilecek olan var mı? Vakti zamanında şunu yaptı şunu söyledi yada şunu uyguladı dediğiniz ne var ve kim?
nickim bunu bilen varsa beri gelsin..iddia edilen suçlar diye geçiyor hepsi gazeteler öyle yazıyor yani hala iddia aşamasında ama ağırlaştırılmış müebbet aldı insanlar..işte adalet bu,vay be.
Tekrar okumama gerek yok.Bir bayan olarak,baska bir bayanin düsüncesini savunmuyorsunuz diye tecavüze ugramasini istemenize anlam veremedim....
Bence siz yazdiginizi tekrar tekrar okuyun...Sizin daha fazla ihtiyaciniz var
Bu davayı bilmeyen yoktur zaten, her kanalda çokça yankılandı,
ortada dava var ve sebepleri yok. Dedim acaba ben mi eksiğim, ben mi bilmiyorum. Sürekli gündem takip edemiyorum, ama bir kere olsun da şu sebepten ötürü suçlanılıyor denilen kimseyi görmedim. Davanın ismi var, cismi yok.
Ve kimsenin buna karşı koymaya gücü yetmiyor, kimsenin. Buna inanamıyorum.
İlker BAŞBUĞ: "Öcalan ile affedileceğime hapiste çürümeyi tercih ederim!”
Burda şöyle bir mantık da olabilir, yakın ya da uzak bir zaman da genel af ilan edilir serbest kalırlar, herkesin korktuğu soru apo denen cani de serbest kalır mı :// aynı kefeye konmaları çok kötü oldu, tutuksuz yargılanabilirlerdi, ama bunlar af ilan edilmesi ile bağlantılı gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?