darbecilere karşılar mı dedik
bilemem. benim misyonuma ters insanın olduğu yerde işim olmazda şaşırdım tabii..o kadar saçma bir resim ki
cenazede mecburiyetten yanyana gelen iki insan bunlar
bir diğeri düğünde mecbur yanyana gelmişler
diğerinde bir açılışta koskoca başbakan yok ben size küsüm mü dicek
allah aşkına siyaset bu hepimizin bildiği gibi
yok ben sana elimi vermem mi demeli idi sizce
zoraki buluşmalar bunlar ve kaçınılmaz
ona bakarsanız bdp ile tokalaşma oluyor bayramlaşma oluyor
o zaman bunlar yapılmasa işte tr başbakanı ayrımclık yapyor diye ayağa kalkarız değil mi?
adam politik olmak zorunda burada
hem bu olayda başbakanın ne suçu var o mu adaleti yanılttı
hayır işte hepsini bu cezayı veridn dedi
evet kısas anlayışım bu
aynı şeyleri siz yaşamış olsa idiniz bunu samimiyet ile soruyorum
ne düşünüdürdünüz acaba?
amann altı üstü eğitim hayatım ile oynadılar canımmm amann boşver canları sağolsun mu derdiniz
taksimde ki meselelerde nasıl sizin hoşunuza gitmeyen şeyler olunca döküldünüz ortaya
o zamnade deseydiniz amannn yaaa altı üstü taksim işte bırakın
çuvaldıızı başkasına iğneyi kendine demişler
biraz empati ben hepsi suçludur demiyırum zaten farkında iseniz
mutlaka vardır aralarında ama özellikle yök başkanı ve ist ün.rektörünün cazasını az bile buldum açıkçası
seçilmiş milletvekili oluyorlar
o zamnalra maalesef bir başbakan diyordu ki
irtica pkkdan daha tehlikelidir ve önlem alınması gerekir
eski yöneticiler irtica ile uğraşacaklarına pkk ile uğraşsa idi adamlar meclisin önünden geçemez di
ama maalesef onlarda bu işi fırsat bilip meclise çöreklendiler
yine bunu yapan zihniyet ve sebep olan zihniyet aynıdır
bunu söylememe gerek yok snaırım
anladıklarımız emin ol senin anladıklarından daha kamildir
biz bir şeyin kafasını yaşamıyoruz çok şükür;ayığız yani..
evet bir insan hangi yönden zarar görür ise o yönünü kollamaya çalışır değil mi?
tabiki okulum ve tabki başörtüm diyeceğim
birisi sırf siz açıksınız diye okula sokmasa veya eğitiminizi engellese çooooooooooook merak ediyorum ne yaparsınız
cevap verirseniz sevinirim
susar mısınız yoksa ?
ben 2000 mezunuyum canım
benden önceki abiler ablalar hepsi şu an bakan danışmanı ,avukat,mühendis,doktor
nerden biliyorum çünkü;her sene listeler asılırdı okulumuzda ordan bakar ve imrenirdik
yani kat sayı olayı tam benim öss ye gireceğim sene çıktı
anlatabildim mi?
birde bana diyorsunuz araştırın diye
daha neyin neyin önünü kestiğini bilmeden yok sizde okusaydınız çabalasaydınız vs ahkam kesiyorsunuz
o zaman sizin özgürlüklerinize müdahele edilirse ki olaki o zaman sizde susarsınız canım olur mu?
o kadar saçma bir resim ki
cenazede mecburiyetten yanyana gelen iki insan bunlar
bir diğeri düğünde mecbur yanyana gelmişler
diğerinde bir açılışta koskoca başbakan yok ben size küsüm mü dicek
allah aşkına siyaset bu hepimizin bildiği gibi
yok ben sana elimi vermem mi demeli idi sizce
zoraki buluşmalar bunlar ve kaçınılmaz
ona bakarsanız bdp ile tokalaşma oluyor bayramlaşma oluyor
o zaman bunlar yapılmasa işte tr başbakanı ayrımclık yapyor diye ayağa kalkarız değil mi?
adam politik olmak zorunda burada
hem bu olayda başbakanın ne suçu var o mu adaleti yanılttı
hayır işte hepsini bu cezayı veridn dedi
bilemem. benim misyonuma ters insanın olduğu yerde işim olmazda şaşırdım tabii..
kimin düğüne yada açılışa geleceğini sanırım bilirdi önceden. ben o kişinin olduğu yerde olmam diyebilirdi. düğün yada açılışbu. resmi bir yer ve gitmek zorunda değil.
evet kısas anlayışım bu
aynı şeyleri siz yaşamış olsa idiniz bunu samimiyet ile soruyorum
ne düşünüdürdünüz acaba?
amann altı üstü eğitim hayatım ile oynadılar canımmm amann boşver canları sağolsun mu derdiniz
taksimde ki meselelerde nasıl sizin hoşunuza gitmeyen şeyler olunca döküldünüz ortaya
o zamnade deseydiniz amannn yaaa altı üstü taksim işte bırakın
çuvaldıızı başkasına iğneyi kendine demişler
biraz empati ben hepsi suçludur demiyırum zaten farkında iseniz
mutlaka vardır aralarında ama özellikle yök başkanı ve ist ün.rektörünün cazasını az bile buldum açıkçası
ben 2000 mezunuyum canım
benden önceki abiler ablalar hepsi şu an bakan danışmanı ,avukat,mühendis,doktor
nerden biliyorum çünkü;her sene listeler asılırdı okulumuzda ordan bakar ve imrenirdik
yani kat sayı olayı tam benim öss ye gireceğim sene çıktı
anlatabildim mi?
birde bana diyorsunuz araştırın diye
daha neyin neyin önünü kestiğini bilmeden yok sizde okusaydınız çabalasaydınız vs ahkam kesiyorsunuz
o zaman sizin özgürlüklerinize müdahele edilirse ki olaki o zaman sizde susarsınız canım olur mu?
işte bu yüzden politikayı sevemiyorum.benim arkadaşımın düğününe geldi başbakan nikahına doğrusu
saadet partisinden ve chpdende kişiler vardı ve şahittiler yan yana oturdular
şimdi koskoca başbakan yok ben gelmem ya onlar ya ben mi diyecekti
el sıkıştılar,tokalaştılar,siyaset dışarda kaldı orada
ama 2 gün sonra mecliste birbirlerine karşı idiler
bunun başka yolu yok çocuk gibi küslük olmaz
eee ne söyleyebilirim ki.. Ben de sinava deliler gibi calistimm, gece uykusu bilmeden hemde.. Istedigim yeri kazandim, calismak lazim...Keske herkese kat sayi ile bedava üni verselerdi...Ama ölye olmuyor iste, cok calismak lazim istedigin bölüme girebilmen icin...Daha ne diyim, mecbursün biseyleri elde etmek icin cok calismaya....
işte bu yüzden politikayı sevemiyorum.
dürüstlük değil bu. sana ters ve nefret ettiğin insanların yüzüne gülmek. canım cicim edebiyatı.
bana göre değil bu
sadece arada okumaya çalıştım ama yok dayanamıyorum..
eğitim sistemi evet çok sık değişiyo olabilir ama istediğiniz bölümü kazanamamız sizin çalışma sisteminizle alakalı bi durum.
sistemin değiştiği yıl hukuk fakültesine alım yapılmadı mı :44::44::44:
*
veya tek özgürlük türban, eğitim diill.
siz şuanda bu pencereden bakıyosunuz.
geçmişte böleydi şöleydi demek yerine biraz geleceğimize bakalımm..
yavaş yavaş kadınlara yapılan baskılar artıyo.
hani türban yüzünden özgürlüğünüz kısıtlanmış olup şimdiki kararları oh olsun die dinliyosunuz yaa
yarın bi gün siz de dahil hepimizin özgürlüğüne kısıtlama gelip 4 kumayla oturduğumuzda ya da ilerde gencecik yavrunuza biri art niyetle dokunup rahatsız ettiğinde ( o iğrenç kelimeyi yakıştıramıyorum çocukların üstüne) şimdi beğendiğiniz adaleti yana yana aradığınızda umarım yine aynı görüşte ve aynı fikirde olursunuz.
allah allah siz benim çalışma sistemim hakkında ne çok bilgi sahibiniz
yanımda mıydınız bunları yaşarken
stresten dökülen saçlarımı,dökülen gözyaşlarımı görmüş gibi konuşuyorsunuzda
üniversite sınavına tek hazırlanan ve beklediği bölüm olmayan tek kişi diilsin..
okuduğum son yıl 14.000 bizim bölümlerden atama beklenirken daha yıl bitmeden başka dil derslerinin müfredata alınmasıyla beklentileri yıkılan da siz diilsiniz.
eee napim ben şimdi bunun için çok güvenilir hukuktan adalet mi bekliimm.
ki mezun olalı 13 yıl olmuş hala bunun kinini tutabiliyo olmanız harika.
iyiki hukuk okuyup başımıza avukat, savcı olarak gelmemişsiniz kusura bakmayın ama..
umarım sizin 17 yaşındaki kızınızda bizim gördüğümüz muamelelere maruz kalmaz olur mu?
ama başbakanımız sayesinde olmaz artık merak etmeyin
evet kin tutuyorum ve halada tutacağım bunu bilmek istiyorsanız ki ben kindarlığı sevmeme rağmen
keşke olsa idim de sizde görse idiniz bu yaklaşımınız asıl sizin harikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diyecek birşey bulamıyorum ve gülüyorum
üniversite sınavına tek hazırlanan ve beklediği bölüm olmayan tek kişi diilsin..
okuduğum son yıl 14.000 bizim bölümlerden atama beklenirken daha yıl bitmeden başka dil derslerinin müfredata alınmasıyla beklentileri yıkılan da siz diilsiniz.
eee napim ben şimdi bunun için çok güvenilir hukuktan adalet mi bekliimm.
ki mezun olalı 13 yıl olmuş hala bunun kinini tutabiliyo olmanız harika.
iyiki hukuk okuyup başımıza avukat, savcı olarak gelmemişsiniz kusura bakmayın ama..
iyi eğlenceler ..
o zaman kusura bakmayın ama iyiki sizinde dil dersleriniz müfredata alınmış diyesim var sizin bana yaptığınız bu temenniye göre
siz resmen size ohhh olmuş canıma değsin modundasınız öyle görüyorum
banane canınız yandı ise diyorsunuz ama olmaz böyle
adaletse herkese adalet eşitlikse herkese eşilitk değil mi
ben eğleniyorum zaten 2 gündür merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?