benim canım ciğerim müebbet ÖLÜM yedi.....Beğendiğim ve ilkelerini benimsediğim bir lider haksız yere öldürülseydi; o ülkeye olan inancımıda yitirirdim ama neyi sorduğunuz ben tam olarak anlayamadım.
benim canım ciğerim müebbet ÖLÜM yedi.....
şehit oldu....
eğer bu komutanlar zerre kadar sebep olduysa beter olsunlar... ama yok masumlarsa rabbim yardımcıları olsun.
bizimde var bildiklerimiz ve o askerler boş yere müebbet almadılar. sadece bunu bilin. içiniz şehit aileleri kadar yanamaz
aileleri hapiste bile görecek onları ama biz aslaaaaaaaaa
Öncelikle başınız sağolsunbizimde var bildiklerimiz ve o askerler boş yere müebbet almadılar. sadece bunu bilin. içiniz şehit aileleri kadar yanamaz
aileleri hapiste bile görecek onları ama biz aslaaaaaaaaa
evet katılıyorum size doğru değil bu dedikleriniz.Allah sabır versin...
Kimin ne cezası varsa elbetteki çeksin...
fakat şehitlerimize kelle deniyor.
apoya tv hediye ediliyor barış elçisi ilan edilmesi de an meselesi...
Çok üzüldüm tekrar Allah tan sabırlar diliyorum size.
haksız yere zan altında bırakma gibi bi niyetim yok. en azından iddanameyi okursanız o bile yetecektir.Öncelikle başınız sağolsun
Bildiklerinizi lütfen bizimle de paylaşın da insanları burada haksız yere zan altında bırakmayın.
Ayrıca o hapis cezası alan askerlerin ceza alma sebeplerinin şehitlerle bir ilgisi yok
eger bunlar bu kadar şehide ve kaosa sebep olumuşlarsa bu ceza da onların hakkıdır.
evet katılıyorum size doğru değil bu dedikleriniz.
şunu baştan söyleyim ben parti meselesi yapmam çünkü her partinin iyi de kötü de yönü var ve ben fanatik değilimdir.
yukarıda yazdıklarınız yüzünden hükümet haksızdır- katılıyorum.
eger bunlar bu kadar şehide ve kaosa sebep olumuşlarsa bu ceza da onların hakkıdır.
çogu arkadaş konuyu hemen hemen hiç bilmeden yorum yapmış.
kalp kırmaya ne gerek var belki haklı yere aldılar o cezayı belki de haksız yere.
biz birbirimizi kırıp kul hakkına girince cezalarımı azalacak?
en azından haklılarsa eger haklılıkları için dua etsinler.
peki hanımefendi neden tutuklandıklarını özet geçermisiniz?Olaya ortasından giriyorum ancak,
Ergenekon davasının şehitle, kaosla uzaktan yakından alakası yok. Lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım.
Ayrıca başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.
hayır, sanırım yanlış ifade ettim.bende katılıyorum dediklerinize bilakis şuan kırılmıyorum kırmadığımıda zannediyorum.yalnız böyle düşünmenize yol açan neden nedir?
haksız yere zan altında bırakma gibi bi niyetim yok. en azından iddanameyi okursanız o bile yetecektir.
terör örgütü kurmuş adamlar.
eğer g.doğuda askerlik yapan tanıdıklar varsa bi konuşun onlarla.
şehitlerle doğrudan ilğisi yok hanımefendi ama dolaylı olarak var.
peki hanımefendi neden tutuklandıklarını özet geçermisiniz?
belki ben atlamışımdır.
hayır, sanırım yanlış ifade ettim.
siz kırıyorsunuz demek istemedim.
eski sayfalarda arkadaşlar kalp kırıcı yazmışlar birbirlerine o yüzden yazdım ben.
Bu sürecin sonundan İlker Başbuğ makamının kendisine verdiği güvenle söylediği boru ve kağıt parçası gibi sözlerin ardından astlarının ismini vermesi üzerine darbeye teşebbüs' ve 'terör örgütü kurmak ve yönetmek' suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.fakat doğuda asıl terör örgütünü kuranlar davullu zurnalı karşılandı. Ben iddanameyi okudum ama bu yorumunuzun nedenini anlayamadım.
hanımefendi dediklerinizde haksızsınız demiyorumki evet haklılığınız var. ama bu adamlarda sütten çıkma ak kaşık değiller.yani bu durumda tsk terör örgütü pkk demokrat örgüt olmuş oldu en acı olanda tanıkların pkk militanı olmuş olması heleki bir tanesi pkk militanı olmasıyla beraber14 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz eden gizli tanık Yüksel araştırın isterseniz...
Ne oluyor ki ağlama duvarında dua edince?Neyin kanıtı bu?hanımefendi dediklerinizde haksızsınız demiyorumki evet haklılığınız var. ama bu adamlarda sütten çıkma ak kaşık değiller.
ayrıca pkk denen laneti nasıl olduda demokrat yaptım sandınız anlam veremedim?
terörist sadece kürtten ermeniden olmaz Türkten de olur.
içimizdeki teröristler. ilker başbugun aglama duvarında dua ettiği resmi görmüşsünüzdür.
Ne oluyor ki ağlama duvarında dua edince?Neyin kanıtı bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?