kincilikle ne alakası var bunun
iyi o zaman ailesi,kızlarının tecavüzcüsünüde affetsin desin ki dinimizde kindarlık yoktur...yapmı bir cahillik mi desin...
yani 28 şubat sürecinde o kadar kişinin ahını alan ve hayatlarıyla oynayan ve bunun daha önceki dönemleride var bu kişileride mi affedelim...kusura bakma ama sizin affetmek ,kindarlık düşünceniz çook farklı....
bu olayın sadece türbanla alakalı olmadığını asıl siz öğrenin
adamlar resmen darbe yapıp,halkı birbirine kırdırıp,fatih camisini bombalayıp irtica yaptı deyip göbek kaşıyan insnalar
ve ses kayıtları,yazışmalar vs varken hala nasıl savunursunuz aklım almıyor benimde bunu
sen hala nasıl savunuyorsun aslsız onlarca iddia kanıt var farkındamısın bir delilde tutsun arkadaşım hiç duydunmu hiç iddanameler açıklandımı hani kamoyu bilgisi nerede adalet sisteminde kamoyunu bilgilendirmek şarttır
hiç araştırdınmı ama yansız gazeteleri yandaş medyayyı değil çünkü yandaş medya ortaya hep asılsız bir idda atıyor Allah onlarında cezasını vericek yatıp kalkıp dua ediyorum yüce rabbim onlara hakketiğini versin diye hergün bilerek idda atıyolar sonra 1 ay sonra pat bir gizli tanık veeeee içerdeler bunlar beraber oynanmış oyun tabi bunları bide biz öngördük demiyorlarmı arsızlar arsız dünde arsızlaştılar Alllahım en yakın zamanda ilahi adalet bahşet
ama mısırın başına gelenden feyz alsın insanlar abd şimdi hükümeti destekliyor yaa yakın zamanda alaşyağı etmeyide bilicekler aynı o isyanının on misli bu ülkede çıkacak geldiklerigibi gidecekler ama bizide götürecekler maalesef
suriye mısır olmayız diyenlere gülüyorum şu sıralar olucaz efendim oda olucak onuda yapıcaklar bu yazdıkalrım not düşsün ki bunlar bizim başımıza üzülerek sölüyorum gelicek
başımızdakinden darbeyle kurtulmayı asla savunmam geldikleri gibi gitsinler ama geldiklerinden beri Atatürkle ne alıp veremedikleri var hee bir gecede yasaları değiştiriyolar bu vicdana sığıyormu bu hazımsızlık neden yaptıkları yapacaklarını göstermiyormu zaten
ergenekon yoktur bunu görmemek için kör olmak gerekiyor benim düşüncem asla değişmiyecek 93 senesindeki suikastler herşeyi bana küçücük yaşta olmama rağmen okutttular öğrettiler ben böyle yetişmişken bir askerin içerde olmasını haksız iddalarla kimse haklı gösteremez lise yıllarımda okuduğum kitaplarda bu cemaat içindeki hanefi avcı bile geçiyordu ve soner yalçın yazmıştı onunda fişini kesecekler diye evet herkes şimdi içerde ve evet o kitap doğru çıktı
burada yazıp polemik yapmıcam uğur mumcular necip hablemitoğulları öldürülürken yaşanan süreçleri o delil karatmöalaırnı çok iyi gözlemlemiştim ufacık yaşıma rağmen gazeteleri saklamıştım
o yüzden ben size göre sığ bakıyorum asla ama asla at gözlüğüyle bakan biriyle polemiğe giremem çok üzgünüm
Son düzenleme: