• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .
ablacıgım eger medyayı takip eden varsa gezi parkı olaylarında baş saflarda yer alan ünlü diye nitenlendirdiginiz gurptan bazı kişiler sevgili başbakanımızdan defalarca özür dilediler kimse kimseden durduk yerde özür dilemez yani sucu varki özür diledi

o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanız :34:

uzun mesajımdan sadece başörtüsü kısmınımı alıntı yaptınız..
bende şöyle devam edeyim..
başörtüsü serbestliğini 10 küsür senedir getirmemiş(getirememiş değil) bir iktidar var neden getirmiyor gecenin bir yarısı her türlü yasayı meclisten geçirirken neden başörtüsü bunca sene bekledi işine öyle geliyordu...benim kızım benim kardeşim başörtüsü yasağı yüzünden okuyamadı çalışamadı vs...diye mitinglerinde basın toplantılarında bunu siyasi araç haline getirdi çok ta güzel başardı din üzerinden yürüdü müslüman memleketiz bu da prim yaptı doğrusu...

o zaman bu kırmızı ile belirlediğim cümleniz için bugün çok mutlu olmalısınız. artık başörtüsü serberstliği geliyor. içerdekiler zamanında yasaklanmıştı hatırlarsanız :34:

o yasakların kimler nedeniyle yapıldığını biliyor musunuz.zamanında başörtüsü sorunu yoktu.:34:(bu arada ben de başörtülüyüm)

peki gezi parkını desteklemektedi amacınız neydi söylermisiniz ?
amacınız hükümeti devirmek yada darbe degildiyse ?

2000 sayfa yazdık anlamamışsınız , tekrar yazardım ama konu bir daha açılmasın dendi.
Bu konunun da kapatılmasını istemem.

medyayı ve sosyal siteleri takip ettiğinizi zannediyorum . bunların gerçek olduğunu bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlar biliyor canım . yeniden eyleme dönmek istemiyorum kusura bakma artık milletin gözü açıldı kimin hangi amaçla ne yaptığını çok iyi biliyoruz .

Hangi medyayı, kimleri takip ettiğiniz çok önemli tabi ve bu konu da birşey bilseydiniz böyle konuşmazdınız zaten eylemelere destek veren biri olarak bende ne darbe istedim ne hükümet düşsün istedim katıldığım sokak forumlarında bu durumların ülkeyi geri götüreceği ve daha fazla karışıklığa sebep olacağı, muhalefetin yetersizliği vb gibi konuların konuşulduğuna çoğu insanın darbe istemediğine şahit oldum

bu hükümet kaç yıldır iktidarda daha yeni mi geliyor?
ben çok sevindim şahsen...
çünkü her konuda türban yasağıyla misilleme yapılması, çok değer verdiğim arkadaşlarımın üzülmesine sebebiyet veriyordu.

Bende merak ediyorum gezi parkindaki eylemlerin gercek nedeni nedir diye....
nedenini kendilerde bilmiyorlar soruyoruz acıklayamıyorlarda dala budaga carpıp duryorlar
soruyorum gezi parkı olaylarına katılanlar amacınız neydi ??? acıkarmısınız

uzun mesajımdan sadece başörtüsü kısmınımı alıntı yaptınız..
bende şöyle devam edeyim..
başörtüsü serbestliğini 10 küsür senedir getirmemiş(getirememiş değil) bir iktidar var neden getirmiyor gecenin bir yarısı her türlü yasayı meclisten geçirirken neden başörtüsü bunca sene bekledi işine öyle geliyordu...benim kızım benim kardeşim başörtüsü yasağı yüzünden okuyamadı çalışamadı vs...diye mitinglerinde basın toplantılarında bunu siyasi araç haline getirdi çok ta güzel başardı din üzerinden yürüdü müslüman memleketiz bu da prim yaptı doğrusu...

bu milletin kafası çok iyi çalışıyor canım . din üzerinden siyaset yapmak diye bir söz çıkarıldı . herkes dinini çok iyi biliyor ,istediği gibi de uyguluyor. insanlar hizmete puan veriyor bunu anlamak ve görmek çok kolay oysa.başörtüsü konusunda herşeyin zamanı ve zemini vardır . hazmetmek meselesi diyelim .

Bende merak ediyorum gezi parkindaki eylemlerin gercek nedeni nedir diye....

nedenini kendilerde bilmiyorlar soruyoruz acıklayamıyorlarda dala budaga carpıp duryorlar
soruyorum gezi parkı olaylarına katılanlar amacınız neydi ??? acıkarmısınız

1 buçuk ay boyunca gündemin en önemli konusu olan gezi parkı olaylarının sebebini hiç biryerde okumadıysanız, bu saatten sonrada öğrenemezsiniz. Konu kapanmasın diye anlatmadığımızı söyledim.
Ama gerçekten öğrenmek istiyorsanız yarın sabah ikinizede özel mesajla uzun uzun anlatayım:34:

Gezi parkı olaylarının hala sebebini milyon kere anlatmamıza rağmen sorupta cevap alamadığını iddia edenler varsa bugün yaşananların sebebinide bana biri bi daha anlatsın o zaman neden müebbet yedi paşalarım? verdiğiniz her cevabı anlamayacam bilginize tıpkı bir çok kez gezi parkı olaylarının sebebini çarşaf çarşaf yayınlamış anlatmış kimselerden biri olarak bende tekrar tekrar sorcam size neden paşalarım içerde?

Gezi ile ilgili hala merak ettikleriniz varsa 2000 sayfalık konu var okuyabilirsiniz tekrar neden destek verdiğimiz yazıyor zaten orda... Mune konun bir daha açılmasını istemediğini kesin bir dille uyardı kimse banlanmasın durduk yere biliyoruz ki Kazen acımaz:34::34:

Son düzenleme:
1 buçuk ay boyunca gündemin en önemli konusu olan gezi parkı olaylarının sebebini hiç biryerde okumadıysanız, bu saatten sonrada öğrenemezsiniz. Konu kapanmasın diye anlatmadığımızı söyledim.
Ama gerçekten öğrenmek istiyorsanız yarın sabah ikinizede özel mesajla uzun uzun anlatayım:34:
özel mesaja gerek yok sebebini bizler cok iyi biliyoruzda sizler işinize geldigi gibi bahanelerin arkasına sıgınızyorsuzun herkes herseyin farkında merak etmeyin bizler aklı başında insanlarız :34:

Son düzenleme:
Gezi parkı olaylarının hala sebebini milyon kere anlatmamıza rağmen sorupta cevap alamadığını iddia edenler varsa bugün yaşananların sebebinide bana biri bi daha anlatsın o zaman neden müebbet yedi paşalarım? verdiğiniz her cevabı anlamayacam bilginize tıpkı bir çok kez gezi parkı olaylarının sebebini çarşaf çarşaf yayınlamış anlatmış kimselerden biri olarak bende tekrar tekrar sorcam size neden paşalarım içerde?
şimdi buaray bir resim koyucam da anında banlanıcam koyucam resim tamamen bugünün meydasından alıntıydı yani uydurma haber degil gercekti paşanızla alakalı :)

iyi geceler herkese sahur vakti hanımlar evdekiler sahursuz oruc tutmasınlar biribimize laf yetistirecegiz diye :9:

Yurt disinda yasadigim icin fazla bilgim yok....
ama bukadar olay olmasi sasirtti béni
neyse onceki konu kapanmis uyarilmissîniz.....

Ozelden zamanin olursa yasayan biri olarak anlatirsan sevinirim....
ama nettende bir bakayim yinede.....

özel mesaja gerek yok sebebini bizler cok iyi biliyoruzda sizler işinize geldigi gibi bahanelerin arkasına sıgınızyorsuzun herkes herseyin farkında merak etmeyin bizler aklı başında insanlarız :34:
Benim cok fazla bilgim yok....
tvde izledigim kadariyla amac baskayken bambaska bir durum aldi....
insanlar neden bukadar ayaklandi....
keske herseyde bukadar birlik beraberlik olsa....

ulkede yapilan butun haksizliga karsi boyle birlik icinde olsalar....

konuyu baştan okumadım zaten okusaydım da fikrim değişmeyecekti... kısacası biz buna ilahi adalet diyoruz özellikle doğu perinçek e çok sevindim iyi geceler..

Back