• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

Beğendiğim ve ilkelerini benimsediğim bir lider haksız yere öldürülseydi; o ülkeye olan inancımıda yitirirdim ama neyi sorduğunuz ben tam olarak anlayamadım.
benim canım ciğerim müebbet ÖLÜM yedi.....
şehit oldu....
eğer bu komutanlar zerre kadar sebep olduysa beter olsunlar... ama yok masumlarsa rabbim yardımcıları olsun.
bizimde var bildiklerimiz ve o askerler boş yere müebbet almadılar. sadece bunu bilin. içiniz şehit aileleri kadar yanamaz :(
aileleri hapiste bile görecek onları ama biz aslaaaaaaaaa

benim canım ciğerim müebbet ÖLÜM yedi.....
şehit oldu....
eğer bu komutanlar zerre kadar sebep olduysa beter olsunlar... ama yok masumlarsa rabbim yardımcıları olsun.
bizimde var bildiklerimiz ve o askerler boş yere müebbet almadılar. sadece bunu bilin. içiniz şehit aileleri kadar yanamaz :(

Allah sabır versin...
Kimin ne cezası varsa elbetteki çeksin...
fakat şehitlerimize kelle deniyor.
apoya tv hediye ediliyor barış elçisi ilan edilmesi de an meselesi...
Çok üzüldüm tekrar Allah tan sabırlar diliyorum size.

İbrahim Özcan: '' Bizim durumumuz sakın Anayasa düzenlemesinde pazarlık konusu yapılmasın, biz burada kalmaya razıyız''

Son düzenleme:
Öncelikle başınız sağolsun
Bildiklerinizi lütfen bizimle de paylaşın da insanları burada haksız yere zan altında bırakmayın.
Ayrıca o hapis cezası alan askerlerin ceza alma sebeplerinin şehitlerle bir ilgisi yok

Allah sabır versin...
Kimin ne cezası varsa elbetteki çeksin...
fakat şehitlerimize kelle deniyor.
apoya tv hediye ediliyor barış elçisi ilan edilmesi de an meselesi...
Çok üzüldüm tekrar Allah tan sabırlar diliyorum size.
evet katılıyorum size doğru değil bu dedikleriniz.
şunu baştan söyleyim ben parti meselesi yapmam çünkü her partinin iyi de kötü de yönü var ve ben fanatik değilimdir.
yukarıda yazdıklarınız yüzünden hükümet haksızdır- katılıyorum.
eger bunlar bu kadar şehide ve kaosa sebep olumuşlarsa bu ceza da onların hakkıdır.
çogu arkadaş konuyu hemen hemen hiç bilmeden yorum yapmış.
kalp kırmaya ne gerek var belki haklı yere aldılar o cezayı belki de haksız yere.
biz birbirimizi kırıp kul hakkına girince cezalarımı azalacak?
en azından haklılarsa eger haklılıkları için dua etsinler.

Öncelikle başınız sağolsun
Bildiklerinizi lütfen bizimle de paylaşın da insanları burada haksız yere zan altında bırakmayın.
Ayrıca o hapis cezası alan askerlerin ceza alma sebeplerinin şehitlerle bir ilgisi yok
haksız yere zan altında bırakma gibi bi niyetim yok. en azından iddanameyi okursanız o bile yetecektir.
terör örgütü kurmuş adamlar.
eğer g.doğuda askerlik yapan tanıdıklar varsa bi konuşun onlarla.
şehitlerle doğrudan ilğisi yok hanımefendi ama dolaylı olarak var.

eger bunlar bu kadar şehide ve kaosa sebep olumuşlarsa bu ceza da onların hakkıdır.

Olaya ortasından giriyorum ancak,
Ergenekon davasının şehitle, kaosla uzaktan yakından alakası yok. Lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım.

Ayrıca başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.

evet katılıyorum size doğru değil bu dedikleriniz.
şunu baştan söyleyim ben parti meselesi yapmam çünkü her partinin iyi de kötü de yönü var ve ben fanatik değilimdir.
yukarıda yazdıklarınız yüzünden hükümet haksızdır- katılıyorum.
çogu arkadaş konuyu hemen hemen hiç bilmeden yorum yapmış.
kalp kırmaya ne gerek var belki haklı yere aldılar o cezayı belki de haksız yere.
biz birbirimizi kırıp kul hakkına girince cezalarımı azalacak?
en azından haklılarsa eger haklılıkları için dua etsinler.

bende katılıyorum dediklerinize bilakis şuan kırılmıyorum kırmadığımıda zannediyorum.yalnız böyle düşünmenize yol açan neden nedir?

Olaya ortasından giriyorum ancak,
Ergenekon davasının şehitle, kaosla uzaktan yakından alakası yok. Lütfen bilgi sahibi olmadan yorum yapmayalım.

Ayrıca başınız sağ olsun, çok üzüldüm. Allah sabırlar versin.
peki hanımefendi neden tutuklandıklarını özet geçermisiniz?
belki ben atlamışımdır.
bende katılıyorum dediklerinize bilakis şuan kırılmıyorum kırmadığımıda zannediyorum.yalnız böyle düşünmenize yol açan neden nedir?
hayır, sanırım yanlış ifade ettim.
siz kırıyorsunuz demek istemedim.
eski sayfalarda arkadaşlar kalp kırıcı yazmışlar birbirlerine o yüzden yazdım ben.

haksız yere zan altında bırakma gibi bi niyetim yok. en azından iddanameyi okursanız o bile yetecektir.
terör örgütü kurmuş adamlar.
eğer g.doğuda askerlik yapan tanıdıklar varsa bi konuşun onlarla.
şehitlerle doğrudan ilğisi yok hanımefendi ama dolaylı olarak var.

fakat doğuda asıl terör örgütünü kuranlar davullu zurnalı karşılandı. Ben iddanameyi okudum ama bu yorumunuzun nedenini anlayamadım.

peki hanımefendi neden tutuklandıklarını özet geçermisiniz?
belki ben atlamışımdır.

hayır, sanırım yanlış ifade ettim.
siz kırıyorsunuz demek istemedim.
eski sayfalarda arkadaşlar kalp kırıcı yazmışlar birbirlerine o yüzden yazdım ben.

İddianamede özetle, darbe girişimi olarak geçiyor. Ama öznel olarak, ben zaten neden tutuklandıklarını anlayabilmiş olsam burada bu kadar debelenmezdim. Kanıt yok -varsa da ne hikmetse açıklanmıyor-ama patır patır müebbet veriyorlar. Her neyse, neden tutuklanmadıklarını biliyorum en azından. Terör olaylarıyla alakası yok.

Son düzenleme:
fakat doğuda asıl terör örgütünü kuranlar davullu zurnalı karşılandı. Ben iddanameyi okudum ama bu yorumunuzun nedenini anlayamadım.
Bu sürecin sonundan İlker Başbuğ makamının kendisine verdiği güvenle söylediği boru ve kağıt parçası gibi sözlerin ardından astlarının ismini vermesi üzerine darbeye teşebbüs' ve 'terör örgütü kurmak ve yönetmek' suçlarından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

alıntıdır.

yani bu durumda tsk suçlu pkk demokrat örgüt olmuş oldu en acı olanda tanıkların pkk militanı olmuş olması heleki bir tanesi pkk militanı olmasıyla beraber14 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz eden gizli tanık Yüksel araştırın isterseniz...

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize iyi sabahlar...
şimdi benim gitmem gerek.
rabbim zulme ugratanı lanetler ugrayanın da yanında olur.
güzel günler görsün Türkiyemiz:72:
aeo

Beş yıldır süren Ergenekon Davası’nın üç saatlik karar duruşmasında öfkenin yanı sıra yürek burkan detaylar da vardı. Biri salona girmesini engellemek için başına iki jandarma dikilen Tuncay Özkan’ın kızı Nazlıcan’ın “Babama burada olduğumu söyleyin” mesajı...
Diğeri “Yanındayım Balbay” diye bağıran eşine Mustafa Balbay’ın parmağındaki alyansı öperek gönderdiği selam...
Ve kararlara “Eşime de ölüm cezası verdiniz” sözleriyle tepki gösteren Sabriye Okkır’a yönelik suçlama girişimi...
Bunlar öyle üç kareydi ki; gazetecilerin sarı basın kartlarının sahte olup olmadığını kontrol etme, güvenlik kontrolünde milletvekilleri ve avukatları ayakkabı çıkarmaya zorlama ya da salona giren herkesin görüntüsünü alma girişimleri sırasında yaşanan tartışmaları bile unutturdu...
Sanıklar geldiğinde Nazlıcan salonda yoktu. Salonun kapısına kadar gelmiş ama içeri almamışlardı. Başına iki kadın astsubay koymuşlardı. O da içeriye “Ben buradayım baba” diye mesaj göndermişti.
Nazlıcan’ın adını duyan Tuncay Özkan, “Beklesin beni” diye seslendi. Devreye giren CHP milletvekilleri askerleri ikna ederek (salonu terk ederiz tehdidi) Nazlıcan’ı içeri soktu. Nazlıcan geldiğinde sanıklara doğru öpücükler gönderiyor, gülümsüyordu. Babası hakkındaki karar okunurken durdu, yüzü bembeyaz oldu. Sonra yutkundu, ardından da “ Her zaman özgürsün” diye bağırdı..
Gülşah Balbay, duruşma başlamadan kısa süre önce salondaydı. Her nasılsa içeri girmiş, sessiz sakin oturuyordu. “Yanındayım Balbay” diye bağırıp el sallayınca fark edildi. Askerler salondan çıkması için zorladı. CHP’li milletvekilleri engelledi. Ama O, çıkan kargaşada eşinin parmağındaki alyansı öperek yolladığı selamı bile alamadı. Onunla ilgili gördüğüm son kare ise ağlayarak salondan çıkışıydı. O sırada da Balbay, “İnanıyoruz, biz buradan çıkacağız, hukuku da biz kurtaracağız” diye bağırıyordu.
Ölümü nedeniyle hakkındaki dava düşen Kuddusi Okkır’ın eşi Sabriye Okkır ise karar okunurken hiç konuşmadı. Ta ki müebbet hapisleri duyana dek. Salondaki tepkiler artınca ayağa kalktı, “Eşime verdiğiniz ölüm cezasını okumayı unuttunuz” diye seslendi.Yanındakilere sağlık raporlarına rağmen eşinin tahliye edilmediğini anlatırken askerler “duruşma düzenini bozduğu gerekçesiyle” hakkında işlem yapmak istedi...

Tunca Bengin

yani bu durumda tsk terör örgütü pkk demokrat örgüt olmuş oldu en acı olanda tanıkların pkk militanı olmuş olması heleki bir tanesi pkk militanı olmasıyla beraber14 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz eden gizli tanık Yüksel araştırın isterseniz...
hanımefendi dediklerinizde haksızsınız demiyorumki evet haklılığınız var. ama bu adamlarda sütten çıkma ak kaşık değiller.
ayrıca pkk denen laneti nasıl olduda demokrat yaptım sandınız anlam veremedim?
terörist sadece kürtten ermeniden olmaz Türkten de olur.
içimizdeki teröristler. ilker başbugun aglama duvarında dua ettiği resmi görmüşsünüzdür.

hanımefendi dediklerinizde haksızsınız demiyorumki evet haklılığınız var. ama bu adamlarda sütten çıkma ak kaşık değiller.
ayrıca pkk denen laneti nasıl olduda demokrat yaptım sandınız anlam veremedim?
terörist sadece kürtten ermeniden olmaz Türkten de olur.
içimizdeki teröristler. ilker başbugun aglama duvarında dua ettiği resmi görmüşsünüzdür.
Ne oluyor ki ağlama duvarında dua edince?Neyin kanıtı bu?

"‎Mahkeme Kararlarını Tanımıyoruz"‬ diyenler İstiklal Mahkemelerini tanımayanların başına neler gelmişti? Hangisi diktatörlük?

Back