Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi düşüncelerine özgürlük isterken, karşıt düşüncelere sağır olan insanların
özgürlüğe şekil verme çabaları ciddi anlamda trajikomik!
Bakmayı bırakıp, ''Görmeniz'' dileğiyle..
Edit: '' Bu kararlara sevinenlere birgün aynı adalet uygulanır..'' E.Temelkuran
Eski konulara baktim da tamda tahmin ettigim gibi.....
Neyse herkese iyi sahurlar.....
iyi geceler.....
adalet dolu gunler diliyorum....
tam da bunu diyorum işte sırayla....
slm ...ark. düşüncleri iyi niyetten başka bişey değil hanisabah hayırlı sabah akşam hayırlı akşam kandil hayırlı kandiller denirya sahur vaktide hayırlı sahurlar dilemişler art niyet nerde........vay be konu hakkında hiç bir fikri ve bilgisi olmayan kişinin tahminleri olabiliyor.
Ayrıca sahur u vurgulamanın amacı nedir diğer arkadaşta yapmış.
çok şükür bende tutuyorum orucumu
şimdi buaray bir resim koyucam da anında banlanıcam koyucam resim tamamen bugünün meydasından alıntıydı yani uydurma haber degil gercekti paşanızla alakalı :)
slm ...ark. düşüncleri iyi niyetten başka bişey değil hanisabah hayırlı sabah akşam hayırlı akşam kandil hayırlı kandiller denirya sahur vaktide hayırlı sahurlar dilemişler art niyet nerde........
Neden aptalmiyim????? Sizde bayan bilir kisi....:vay be konu hakkında hiç bir fikri ve bilgisi olmayan kişinin tahminleri olabiliyor.
Ayrıca sahur u vurgulamanın amacı nedir diğer arkadaşta yapmış.
çok şükür bende tutuyorum orucumu
Bak sen o bayan oruc tutmuyormu yadirgadiginiz seyi soyluyorsunuz....:sağol canım.
sana da hayırlı sahurlar..
Neden aptalmiyim????? Sizde bayan bilir kisi....:
gezi parkinda hic bir bilgim olmadigini nerden cikardiniz????
2.oruc tutmuyormusunmu dedim tutuyorsanizda bundan banane....
iyi bari iyi gecelerde demeyelim alimallah buseferde gece uyumuyormuyuz dersiniz....,
amaciniz prim yapmaksa reklam yeriniz burasi degil....
3. Hic dengim degilsiniz.....
size tafsiyem bukadar art niyetli olmayin....:
O alayci tavrin neyin nesi peki?????öncelikle bana tafsiyede değil tavsiyede bulun onuda yapamazsın ama....
öyle gibi duruyorsun ama öyle gibi duruyorsun derken aptal gibi demiyorum ben o senin kendine yakıştırman. Ben sadece konu hakkında fikrin yok gibi diyorum. çünkü bunu kendin belirttin.
ayrıca banane orucundan derken beni çok kırdın...
Bu kadar mı olduk yani
insan Allah kabul etsin denir.
Sevgiyle kal...
Tavriniz da cokta tin....nasıl anladıysan öyle tavrım konuyu saptırmayalım.
tıpkı bir zamanlar MENDERESE yapıldığı gibi...Şafak Pavey: ''Hukukla değil, siyasetle yargıladılar. Adaletle değil intikamla cezalandırdılar''
tıpkı bir zamanlar MENDERESE yapıldığı gibi...
bi köpeği (gerçekten bir köpek) bhane ederek adamı rezil rüsva ettiler, idam öncesi merhumu o kadar rencide etmişlerki... okumak lazım arkadaşlar.
burda birbirinizi kırmayın şu mübarek günlerde.
bi taraf bunları savunuyor, diğer demez mi said nursîye neler yapmıştınız diye?
aman arkadaşlar, şu günlerde kalp kırmayın ilahi adaletin terazisi yanılmaz.
varsa bi yanlışlık rabbim açığa çıkaracaktır
çok sevdiğin bi insan öldürülseydi, ve sen o insanı görseydin devamlı ne hissederdin?Menderes bencede yaşadıklarını haketmedi ya da yaşayamadıklarını ve şimdikilerde yargılama hiç bir zaman adil olmadıki.
hukuk iktidar o an neyse elinde oyuncak olmaktan ileriye gidemedi.
çok sevdiğin bi insan öldürülseydi, ve sen o insanı görseydin devamlı ne hissederdin?