• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silivri' de karar günü

Yeter artık çirkin kişisel suçlamalarla hiçbir yere varamazsınız. İnsanların kalbindekini bilemezsiniz. Hakka girmeyi nasıl böyle kolaya alıyorsunuz hayret ediyorum.

İyi sabahlar herkese. Bir gün gelir, doğan güneşle birlik içinde yaşamaya başlayabiliriz umarım. Fazla hayalciyim, evet.

CAMİDE çekilmiş resimi inceledim ağzı açık kalmış şaşkınlıktan camiyi ilk gördüğü gün mü çekilmiş acaba beni ilgilendirmez cami yada ağlama duvarında yaptıkları ama vatanıma verdiyse zarar yatsa neye yarar ,çıksa neye yarar ,,,zamanında farkedilseydi ayıklansaydı ordu keşke,,

Son düzenleme:
CAMİDE çekilmiş resimi inceledim ağzı açık kalmış şaşkınlıktan camiyi ilk gördüğü gün mü çekilmiş acaba beni ilgilendirmez cami yada ağlama duvarında yaptıkları ama vatanıma verdiyse zarar yatsa neye yarar ,çıksa neye yarar ,,,zamanında farkedilseydi ayıklansaydı ordu keşke,,

Sizi ilgilendirmiyorsa neden yorum yapıyorsunuz? İlgilendirmemeli de zaten. İyice meşrulaştı, normalleşti bu insanların manevi değerleri hakkında yorum yapma durumu. Ne haddimize yahu, ne haddimize?

Son düzenleme:
yahudi mason oldugunu gösteriyor.
bu sanırım yazdığım son mesaj olacak. sadece şu belgeye bi bakmanızı rica ediyorum.
bu belgeden sonra benim daha fazla konuşmama yer yok.
selametle kalın,,,
İlker Başbuğ'un Mason Derneğine Üyeliği
E pes artık...Bravo yani ağlama duvarında dua etti diye yahudi yaptınız adamı.Taksim'deki St.Antuan kilisesinde her gün kaç tane müslüman ziyaretçi dua ediyor biliyor musunuz?Bu durumda onlar da kafadan hristiyan oluyor heralde.Kaldı ki adam yahudi olsa ne olacak yahudilik suç mu?Her yahudi masondur diye birşey de yok ki.
O belge dediğiniz şeyin gerçek olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?Bilgisayarda böyle bir belge hazırlamak sadece 5 dakika sürer.

Sizi ilgilendirmiyorsa neden yorum yapıyorsunuz? İlgilendirmemeli de zaten. İyice meşrulaştı, normalleşti bu insanların manevi değerleri hakkında yorum yapma durumu. Ne haddimize yahu, ne haddimize?

evet inancı ilgilendirmiyor fakat camii resmini koyarak insanların inanç hassasiyetlerinin kullanılması rahatsız etti beni beni ilgilendiren Türkiyeye zarar verdilerse, bu kokuşmuş çete içindeler (ise) herşey çok geç artık beni bu ilgilendiriyor çünkü ben de bu ülkede yaşıyorum fakat farkettiyseniz yargı kesin konuşuyor delilleriyle fakat ben kesin bişey söylemedim öyle ise diyorum .

evet inancı ilgilendirmiyor fakat camii resmini koyarak insanların inanç hassasiyetlerinin kullanılması rahatsız etti beni beni ilgilendiren Türkiyeye zarar verdilerse, bu kokuşmuş çete içindeler (ise) herşey çok geç artık beni bu ilgilendiriyor çünkü ben de bu ülkede yaşıyorum fakat farkettiyseniz yargı kesin konuşuyor delilleriyle fakat ben kesin bişey söylemedim öyle ise diyorum .

Yargı delilleri kamuoyuna sunmadan "kesinlik"le ilgili hiçbir yorum yapamam.Yapmamalıyız. İyi günler.

yani bi insan yahudiyse ömür boyu hapis cezasını hak ediyo öyle mi ? çünkü bizler harika müslümanlarız ya hani hiçbirimiz trabzona vana istanbula gidince kilisegezmedik hiçbirimiz hıdırellezde gül ağacının altına dilek dilemedik yılbaşı kutlamadık yada en azından o günü diğerlerinden farklı tutmadık beş vakit namazlıyız dedikodu bilmeyiz ağzımıza hiç içki sürmedik bogaza karşı! yada abimiz babamız eşimiz hiç içmedi ...
yani yarın sizlerden birinin çocuğu anne ben hristiyanlığı seçtim yada ateistim derse ve bi suça karışma durumu olusa ama ispatı olmayan bizler çıkıp oh olmuş o zaten dinsizin gavurun teki dersek sizler ne alaka bunun oğlumun suçuyla demeyip evet oh oldu mu diyceksiniz !
insanlar kenidini locadan sayıp ne zamandır başkalarının dininne laf uzatacak seviyeye geldi...
bizler madem başörtü olaylarında sustuk konuşmadık peki siz ne zaman konuştunuz hanginiz haburda konuştunuz hanginiz lcd ekran tv,tenis kortuna sahip olan çocuklarımızın katiline imtiyaz verilirken konuştunuz yarın serbest kalınca yandaşları onu liderimiz diye karşıladığında 18-20 yaşında ölen çocuklarımız için hiç mi vicdanınız sızlamıycak ...
neden empati bu kadar zor ve imkansız haberi ilk duyduğumda dedim ki Allah ım bu işin iç yüzü bana karanlık çünkü bu devirde teknoloji adamı ipe götürür kim suçluysa sen biliyosun sen görüyosun senin adaletin taraflı olmaz yanlış olmaz hakkımızda hayırlısını nasip et bitti halada aynısını diyorum haksızlarsa zaten kendileride biliyolar haklılarsa Allahın adaleti hepmiz için iyi geceler selametle...

Sizler beni istediğiniz kadar vatan haini bilin hiç umrumda değil...
Ben Kızılay meydanına indiğimde Şehit anası beni rütbelerimden öptü bende onun elinden öptüm, arkamda ağlayan kız çocuğu : ''Paşam apoyu muhatap almayın'' diye bağırdı ben ona döner dönmez boynuma sarıldı... Onlar bana inanan ve güvenen yürekli insanlar...
Ben onların kalbinde hala kahramanım..!
Tarihe not dusulsun!! PKK yoneticisinin tanik oldugu davada, TSK Genelekurmay Baskani "teror orgutu kurmak" sucundan iki defa muebbet hapis cezasi almistir!! Tarih bugunu affetmeyecek. Bunu derin devlet davasi olarak gorenler, derin devletin su anda iktidar koltugunda oturdugunu unutmasinlar..

İLKER BAŞBUĞ..!! MAHKEMEYE SON SÖZLERİİ..!!!

Son düzenleme:
Yarın, öbür gün bu dinciler iktidara gelip imam hatip'ten yetiştirdiği talebeleri yargıç, avukat, hekim, mühendis, belediye reisi gibi devletin her koluna atayıp, en son bu talebeleri harbiye'ye sokarak orduyu ele geçirip devleti her koldan kuşatacaklar. Ama şu an kimse farkında değil..! - Aziz Nesin -

ben ilker başbuğ olarak hem kendim adına hemde ve silah arkadaşlarım adına buradan yüce türk milletine sesleniyorum !

biz türk ordusunda görev yaptığımız sürece onur ve şerefimizle türk devletimize hizmet ettik , bizim şu anda burada olmamızın tek bir sebebi vardır , oda terörist başı apo köpeğini serbest bırakmak için genel bir af çıkararak bizlerle birlikte apo köpeğininde serbest kalmasını sağlamak. Terörist başı serbast kaldıktan sonra doğu ve doğu karadeniz topraklarımız türklerin elinden alınarak sözde kürdistan adı altında kuzey ırağa verilecek ve bu kürdistanın başında apo denilen vatan haini terörist başını getirecekler.

şimdi ben buradan yüce türk milletine ve rahmetli alparslan türkeş ve rahmetli bülent ecevitin evlatlarına özellikle sesleniyorum.

eğer biraz mustafa kemal atatürk ruhu eğer biraz türklük ruhu kalmışsa ! Bu satılmışlığa , bu şerefsizliğe dur demeniz lazımdır , biz türk orudusunun asli generalleri olarak buradayız ama ordumuza ihanet eden asıl suçlular görevleri başındadır , türk milletinin derin uykulardan uyanmasını allah'dan nasip ediyorum.

Zamaninda basortulu kizlari okul girisinde tekme tokat doven ses kayitlarina kadar ortaya cikan bunlar degilmiydi....yok adaler yokmus isinize gelmeyince adalet yok dimi...size gore bu adalet
Cok iyi oldu biz bayram edip gulup egleniyoruz kimse sucsuz yere iceri girrmez 1 2 kisi degil 274 kisi...fatih camii bombalanicakti iciniz rahat edicekti dimi ..dava suc nedir bilmem diyenler var ama cok uzulmusler bilnedigin seye ne uzuluyorsun ozaman.seni beni neden almiyorlar bal gibide super oldu.....internetten arastirin ses kayitlarini dinleyin ulkeyi darbeyke yikicaklardi ama secimle basa gelmesi imkansiz insanlari desteklediginiz icin isinize geldi dimi adalet yok laflari bu allahin adaleti bu ilahi adalet.eyyyy vatan diyenler siz acinda dogu perincekin apoyla cekilmis fotolarina bakin...namaz yok oruc sacma dediler dini bolduler insanlari siniflandirip fislediler benim arkdasimin amcasi ordudan atildi benzer ornekleri var namaz kiliyor oruc tutuyr kapali esi var diye.simdi oyle eline ayna cinbiz almis sosyeteler gibi gerildim merildime girmeyin.kimse bos yere muebbetyeyemez curucekler icerde kemiklerinin uzerleri bile gorulmicek inim inim aglicaklar tipki zamaninda benin ablamin kafasini acmasi icin zorlayan insanlarin karsisinda agkadigi gibi.eski yok baskaninin dediklerini acip izleyin artik cezasini cekerken tekrr bir dusunur helal olsun savcilara hakimlere ....adalet budur.....artik 150 yasinda cikarlar icerden allahin vucdansizlari

işinize gelen kararlar ilahi adalet zaten, zamanında bunları yapan acaba kimlermiş ? hiç araştırdınız mı. bence araştırmadınız.

kimse suçsuz yere içeri girmez öyle mi ?? bu bahsettiğiniz başörtülüler darbe zamanı alınan gençler de suçlu sizin tabirinize göre.

ben ordunun içindeyim, nişanlım astsubay kapalı diye ordudan atılan filan görmedim eşi kapalı olan subaylar var uzmanlar var. e şuan derdiniz ne o zaman askerle ?

ülkenin şu durumunu görünce askerin bu din devlet işi ayırma konusunda neden bu kadar katı olduğunu çokk daha iyi anlıyorum.

Yarın, öbür gün bu dinciler iktidara gelip imam hatip'ten yetiştirdiği talebeleri yargıç, avukat, hekim, mühendis, belediye reisi gibi devletin her koluna atayıp, en son bu talebeleri harbiye'ye sokarak orduyu ele geçirip devleti her koldan kuşatacaklar. Ama şu an kimse farkında değil..! - Aziz Nesin -

aynen, mesele işte tam olarak bu.

işinize gelen kararlar ilahi adalet zaten, zamanında bunları yapan acaba kimlermiş ? hiç araştırdınız mı. bence araştırmadınız.

kimse suçsuz yere içeri girmez öyle mi ?? bu bahsettiğiniz başörtülüler darbe zamanı alınan gençler de suçlu sizin tabirinize göre.

ben ordunun içindeyim, nişanlım astsubay kapalı diye ordudan atılan filan görmedim eşi kapalı olan subaylar var uzmanlar var. e şuan derdiniz ne o zaman askerle ?

ülkenin şu durumunu görünce askerin bu din devlet işi ayırma konusunda neden bu kadar katı olduğunu çokk daha iyi anlıyorum.
Ben gördüm.O dönemde tam olarakda bu vardı işte...Eşi başörtülü diye kademe ilerlemesi yapılmayanları., eşi başörtülü diye ya eşin başını açsın yada istifa et denilen uzman çavuşları- ki kimisi açtı- başörtülü diye askeri sosyal tesislere alınmayanları illada bağlayacaksa böyle bağlasın diye bağlama sittilerine karışıldığını falan gördüm. Bunlar önceden alınmış olanlar idi .sondadan zaten orduya alınmyordu ki..Ordu başörtülüleri sevmiyordu o zaman bunu kabul edin

Not: Bu arada ben kapalı değilim.Sadece o dönemde etrafımdaki tanıdıkların yaşadıklarına şahit olup Ne kadar saçma diye düşünmüştüm. Konu ilede ilgili herhangi iyi yada kötü bir görüş beyan etmiyorum. Yapılmaya çalışılmış bir eylem olsada verilen Cezaların ağır olduğunu düşünüyorum sadece yukarıdaki alıntıladığım görüşü aydınlatayım istedim.

Ben gördüm.O dönemde tam olarakda bu vardı işte...Eşi başörtülü diye kademe ilerlemesi yapılmayanları., eşi başörtülü diye ya eşin başını açsın yada istifa et denilen uzman çavuşları- ki kimisi açtı- başörtülü diye askeri sosyal tesislere alınmayanları illada bağlayacaksa böyle bağlasın diye bağlama sittilerine karışıldığını falan gördüm. Bunlar önceden alınmış olanlar idi .sondadan zaten orduya alınmyordu ki..Ordu başörtülüleri sevmiyordu o zaman bunu kabul edin

Not: Bu arada ben kapalı değilim.Sadece o dönemde etrafımdaki tanıdıkların yaşadıklarına şahit olup Ne kadar saçma diye düşünmüştüm. Konu ilede ilgili herhangi iyi yada kötü bir görüş beyan etmiyorum. Yapılmaya çalışılmış bir eylem olsada verilen Cezaların ağır olduğunu düşünüyorum sadece yukarıdaki alıntıladığım görüşü aydınlatayım istedim.

kimsenin kimsenin örtüsüne karıştığı yok efendim. binbir çeşit başörtüsü bağlama şekli var dahil oldukları siyasi grubu temsil eden. amaç siyasi temsiliyeti kaldırmak. süleymancısı ayrı bağlar nakşibendisi ayrı bağlar nurcusu ayrı bağlar mahmut efendinin cemaati ayrı bağlar ordu bunu engellemek maksatlı şu şekilde bağlayınız der orduevine askeri kampa gazinoya girerken. kademe ilerlemesinin durdurulması vs onun için yorumum yok elbette.

ancak bir başkasının intikamını alakası olmayan biriyle almak ne çeşit bir sapkınlıktır. şeyh sait ayaklandı diye tüm hocaları yakmak mı gerekliydi mesela ? din adı altında hiç bu kadar zulüm görmedi bu zamana dek Türkiye.

''28 şubat bin yıl sürecek'' demekten geri durmayanlar ilahi adaletin ebediyetliğini unuttular...13 senede tertemiz oldunuz işte:)

EN ÇOK SEVİNDİĞİM KARAR; kemal alemdaroğlu'NUN ALDIĞI CEZA...
nur serter İLE KURDUĞUNUZ İKNA ODALARINDAKİ GİBİ, ARTIK KENDİNİ İKNA ETMEYE ÇALIŞIRSIN ORADA KEMAL EFENDİ......BİZ YAPMADIK,İRTİCA HORTLADI,LAİK DEVLET ELDEN GİDİYOR,İRTİCA PKK'DAN BİLE DAHA TEHLİKELİ(!)...BUNLARLA KENDİNİ İKNA ETMEYE DEVAM EDERSİN ...BOL İKNALI GÜNLER DİLİYORUM...ZATEN UZUN BİR ZAMANIN VAR ....UMARIM İKNA OLURSUN;)

hala anlamıyorum anlamıycamda hala başörtüyü konuşan arkadaşlar var bakın biz başörtüye karşı değiliz özgürce dolaşın hükümet neden bir gecede yasa yaparken bunu yapmıyor sorgulayın sizi kullanıyor

bizim dinimizde kin nefret öfke özellikle intikama yer yoktur bu hadislerde yazar kuranı okuyan biri o nurla boğulur ve asla hayat merkezinde intikama yer vermez ama siz hakketiler derken ne kadar öfkeli olduğunuzu gösteriyorsunuz kim neyi haketti bu edebiyatlar bitmedimi hala

Adnan Menderes öldü malesef öldü bir ülkenin seçilmiş başbakanını idam ettiler evet bazı kesim sevinip bazısı üzülmüştür aama içinde Allah korkusu olan insanlar buna sevinmez hapis yatabilir ama idam tecavüzcü yada terörist gezerken bir başbakanının idam edilmesi asla kabul edilemez

Benim şeyitim için kellle diyen zihniyete asla nema vermiycem terörün başı ile müzakere yapan ve terörle mücadele edip dağda onlarca kurşun yiyen o askerleri içeriye tıkan zihniyete asla ama asla nema vermicem

acaba bendemi, masonum ağlama duvarına gitsem aynı pozu verebilme ihtimalim olduğu gibi cami ziyaretindede özellikle ayakt apoz evriyorum ay bid eben kiliseyede gidiyorum yaşadığım yerde çok var acaba ben neyim neyim ben

sana ne insanın dininden vicdanında ağzından Allah Kuran kelimesi dşmeyen ama adaletsiz hırsız Allah korkusu olmayan sözde dinciler ne çektik be sizden ne çekti,k özde olun biraz özde olunca susuluyor insan dini içinde yaşamalı susmalı Allaha tapmalı ama sizler paraya tapıyorsunuz

Son düzenleme:
hala anlamıyorum anlamıycamda hala başörtüyü konuşan arkadaşlar var bakın biz başörtüye karşı değiliz özgürce dolaşın hükümet neden bir gecede yasa yaparken ubnu yapmıyor sorgulayın sizi kullanıyor

bizim dinimizde kin nefret öfke özellikle intikama yer yoktur bu hadislerde yazar kuranı okuyan biri o nurla boğulur ve asla hayat merkezinde intikama yer vermez ama siz hakketiler derken ne kadar öfkeli olduğunuzu gösteriyorsunuz kim neyi haketti bu edebiyatlar bitmedimi hala

Adnan Menderes öldü malesef öldü bir ülkenin seçilmiş başbakanını idam ettiler evet bazı kesim sevinip bazısı üzülmüştür aama içinde Allah korkusu olan insanlar buna sevinmez hapis yatabilir ama idam tecavüzcü yada terörist gezerken bir başbakanının idam edilmesi asla kabul edilemez

Benim şeyitim için kellle diyen zihniyete asla nema evrmiycem terörün başı ile müzakere yapan ve terörle mücadele edip dağda onlarca kurşun yiyen o askerleri içeriye tıkan zihniyete asla ama asla nema vermicem

acaba bendemi, masonum ağlama duvarına gitsem aynı pozu verebilme ihtimalim olduğu gibi cami ziyaretindede özellikle ayakt apoz evriyorum ay bid eben kiliseyede gidiyorum yaşadığım yerde çok var acaba ben neyim neyim ben

sana ne insanın dininden vicdanında ağzından Allah Kuran kelimesi dşmeyen ama adaletsiz hırsız Allah korkusu olmayan sözde dinciler ne çektik be sizden ne çekti,k özde olun biraz özde olunca susuluyor insan dini içinde yaşamalı susmalı Allaha tapmalı ama sizler paraya tapıyorsunuz

kincilikle ne alakası var bunun
iyi o zaman ailesi,kızlarının tecavüzcüsünüde affetsin desin ki dinimizde kindarlık yoktur...yapmı bir cahillik mi desin...
yani 28 şubat sürecinde o kadar kişinin ahını alan ve hayatlarıyla oynayan ve bunun daha önceki dönemleride var bu kişileride mi affedelim...kusura bakma ama sizin affetmek ,kindarlık düşünceniz çook farklı....
bu olayın sadece türbanla alakalı olmadığını asıl siz öğrenin
adamlar resmen darbe yapıp,halkı birbirine kırdırıp,fatih camisini bombalayıp irtica yaptı deyip göbek kaşıyan insnalar
ve ses kayıtları,yazışmalar vs varken hala nasıl savunursunuz aklım almıyor benimde bunu

Back