- 23 Ağustos 2012
- 1.047
- 1.004
- 333
yahudi mason oldugunu gösteriyor.Ne oluyor ki ağlama duvarında dua edince?Neyin kanıtı bu?
CAMİDE çekilmiş resimi inceledim ağzı açık kalmış şaşkınlıktan camiyi ilk gördüğü gün mü çekilmiş acaba beni ilgilendirmez cami yada ağlama duvarında yaptıkları ama vatanıma verdiyse zarar yatsa neye yarar ,çıksa neye yarar ,,,zamanında farkedilseydi ayıklansaydı ordu keşke,,
E pes artık...Bravo yani ağlama duvarında dua etti diye yahudi yaptınız adamı.Taksim'deki St.Antuan kilisesinde her gün kaç tane müslüman ziyaretçi dua ediyor biliyor musunuz?Bu durumda onlar da kafadan hristiyan oluyor heralde.Kaldı ki adam yahudi olsa ne olacak yahudilik suç mu?Her yahudi masondur diye birşey de yok ki.yahudi mason oldugunu gösteriyor.
bu sanırım yazdığım son mesaj olacak. sadece şu belgeye bi bakmanızı rica ediyorum.
bu belgeden sonra benim daha fazla konuşmama yer yok.
selametle kalın,,,
İlker Başbuğ'un Mason Derneğine Üyeliği
Sizi ilgilendirmiyorsa neden yorum yapıyorsunuz? İlgilendirmemeli de zaten. İyice meşrulaştı, normalleşti bu insanların manevi değerleri hakkında yorum yapma durumu. Ne haddimize yahu, ne haddimize?
evet inancı ilgilendirmiyor fakat camii resmini koyarak insanların inanç hassasiyetlerinin kullanılması rahatsız etti beni beni ilgilendiren Türkiyeye zarar verdilerse, bu kokuşmuş çete içindeler (ise) herşey çok geç artık beni bu ilgilendiriyor çünkü ben de bu ülkede yaşıyorum fakat farkettiyseniz yargı kesin konuşuyor delilleriyle fakat ben kesin bişey söylemedim öyle ise diyorum .
Zamaninda basortulu kizlari okul girisinde tekme tokat doven ses kayitlarina kadar ortaya cikan bunlar degilmiydi....yok adaler yokmus isinize gelmeyince adalet yok dimi...size gore bu adalet
Cok iyi oldu biz bayram edip gulup egleniyoruz kimse sucsuz yere iceri girrmez 1 2 kisi degil 274 kisi...fatih camii bombalanicakti iciniz rahat edicekti dimi ..dava suc nedir bilmem diyenler var ama cok uzulmusler bilnedigin seye ne uzuluyorsun ozaman.seni beni neden almiyorlar bal gibide super oldu.....internetten arastirin ses kayitlarini dinleyin ulkeyi darbeyke yikicaklardi ama secimle basa gelmesi imkansiz insanlari desteklediginiz icin isinize geldi dimi adalet yok laflari bu allahin adaleti bu ilahi adalet.eyyyy vatan diyenler siz acinda dogu perincekin apoyla cekilmis fotolarina bakin...namaz yok oruc sacma dediler dini bolduler insanlari siniflandirip fislediler benim arkdasimin amcasi ordudan atildi benzer ornekleri var namaz kiliyor oruc tutuyr kapali esi var diye.simdi oyle eline ayna cinbiz almis sosyeteler gibi gerildim merildime girmeyin.kimse bos yere muebbetyeyemez curucekler icerde kemiklerinin uzerleri bile gorulmicek inim inim aglicaklar tipki zamaninda benin ablamin kafasini acmasi icin zorlayan insanlarin karsisinda agkadigi gibi.eski yok baskaninin dediklerini acip izleyin artik cezasini cekerken tekrr bir dusunur helal olsun savcilara hakimlere ....adalet budur.....artik 150 yasinda cikarlar icerden allahin vucdansizlari
Yarın, öbür gün bu dinciler iktidara gelip imam hatip'ten yetiştirdiği talebeleri yargıç, avukat, hekim, mühendis, belediye reisi gibi devletin her koluna atayıp, en son bu talebeleri harbiye'ye sokarak orduyu ele geçirip devleti her koldan kuşatacaklar. Ama şu an kimse farkında değil..! - Aziz Nesin -
Ben gördüm.O dönemde tam olarakda bu vardı işte...Eşi başörtülü diye kademe ilerlemesi yapılmayanları., eşi başörtülü diye ya eşin başını açsın yada istifa et denilen uzman çavuşları- ki kimisi açtı- başörtülü diye askeri sosyal tesislere alınmayanları illada bağlayacaksa böyle bağlasın diye bağlama sittilerine karışıldığını falan gördüm. Bunlar önceden alınmış olanlar idi .sondadan zaten orduya alınmyordu ki..Ordu başörtülüleri sevmiyordu o zaman bunu kabul edinişinize gelen kararlar ilahi adalet zaten, zamanında bunları yapan acaba kimlermiş ? hiç araştırdınız mı. bence araştırmadınız.
kimse suçsuz yere içeri girmez öyle mi ?? bu bahsettiğiniz başörtülüler darbe zamanı alınan gençler de suçlu sizin tabirinize göre.
ben ordunun içindeyim, nişanlım astsubay kapalı diye ordudan atılan filan görmedim eşi kapalı olan subaylar var uzmanlar var. e şuan derdiniz ne o zaman askerle ?
ülkenin şu durumunu görünce askerin bu din devlet işi ayırma konusunda neden bu kadar katı olduğunu çokk daha iyi anlıyorum.
Ben gördüm.O dönemde tam olarakda bu vardı işte...Eşi başörtülü diye kademe ilerlemesi yapılmayanları., eşi başörtülü diye ya eşin başını açsın yada istifa et denilen uzman çavuşları- ki kimisi açtı- başörtülü diye askeri sosyal tesislere alınmayanları illada bağlayacaksa böyle bağlasın diye bağlama sittilerine karışıldığını falan gördüm. Bunlar önceden alınmış olanlar idi .sondadan zaten orduya alınmyordu ki..Ordu başörtülüleri sevmiyordu o zaman bunu kabul edin
Not: Bu arada ben kapalı değilim.Sadece o dönemde etrafımdaki tanıdıkların yaşadıklarına şahit olup Ne kadar saçma diye düşünmüştüm. Konu ilede ilgili herhangi iyi yada kötü bir görüş beyan etmiyorum. Yapılmaya çalışılmış bir eylem olsada verilen Cezaların ağır olduğunu düşünüyorum sadece yukarıdaki alıntıladığım görüşü aydınlatayım istedim.
hala anlamıyorum anlamıycamda hala başörtüyü konuşan arkadaşlar var bakın biz başörtüye karşı değiliz özgürce dolaşın hükümet neden bir gecede yasa yaparken ubnu yapmıyor sorgulayın sizi kullanıyor
bizim dinimizde kin nefret öfke özellikle intikama yer yoktur bu hadislerde yazar kuranı okuyan biri o nurla boğulur ve asla hayat merkezinde intikama yer vermez ama siz hakketiler derken ne kadar öfkeli olduğunuzu gösteriyorsunuz kim neyi haketti bu edebiyatlar bitmedimi hala
Adnan Menderes öldü malesef öldü bir ülkenin seçilmiş başbakanını idam ettiler evet bazı kesim sevinip bazısı üzülmüştür aama içinde Allah korkusu olan insanlar buna sevinmez hapis yatabilir ama idam tecavüzcü yada terörist gezerken bir başbakanının idam edilmesi asla kabul edilemez
Benim şeyitim için kellle diyen zihniyete asla nema evrmiycem terörün başı ile müzakere yapan ve terörle mücadele edip dağda onlarca kurşun yiyen o askerleri içeriye tıkan zihniyete asla ama asla nema vermicem
acaba bendemi, masonum ağlama duvarına gitsem aynı pozu verebilme ihtimalim olduğu gibi cami ziyaretindede özellikle ayakt apoz evriyorum ay bid eben kiliseyede gidiyorum yaşadığım yerde çok var acaba ben neyim neyim ben
sana ne insanın dininden vicdanında ağzından Allah Kuran kelimesi dşmeyen ama adaletsiz hırsız Allah korkusu olmayan sözde dinciler ne çektik be sizden ne çekti,k özde olun biraz özde olunca susuluyor insan dini içinde yaşamalı susmalı Allaha tapmalı ama sizler paraya tapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?