Yani telefonunda WhatsApp uygulaması silinmiş olsa bile benim WhatsApptan sesli arama yaptığım ona ulaşır miArama karşı tarafa düştüğünde aranıyor değil çalıyor yazıyor. Telefonu / interneti kapalı ya da wp yüklü değilse Aranıyor'da kalır
Ulaşmaz nasıl ulaşsın uygulama yokkenYani telefonunda WhatsApp uygulaması silinmiş olsa bile benim WhatsApptan sesli arama yaptığım ona ulaşır mi
Arama yaptığımda aranıyor yazdı ekranda ve arama sesi oldu ben de şaşırdım o yüzden sizlere sormayı düşündümUlaşmaz nasıl ulaşsın uygulama yokken
İşte arama düşse çalıyor yazar. Arama düşmediğinde aranıyor yazıyorArama yaptığımda aranıyor yazdı ekranda ve arama sesi oldu ben de şaşırdım o yüzden sizlere sormayı düşündüm
Tamam şimdi anladım çok teşekkür ederimİşte arama düşse çalıyor yazar. Arama düşmediğinde aranıyor yazıyor
Evet tekrardan yüklediği zaman ulaşır aradığınArkadaşlar merhaba, telefondan WhatsApp uygulamasını sildigimizde (hesap silme değil) karşı taraf bizi WhatsApptan sesli arayabilir mi? WhatsApp uygulamasını silen birini aradım her zamanki gibi arama sesi geldi, ekranda aranıyor yazısı da göründü ama bu arama karşı tarafa ulaştı mı acaba?
Yaaaa bunu da bilmiyordum, öyleyse yazılan mesajlar da ulaşır değil miEvet tekrardan yüklediği zaman ulaşır aradığın
Evet benim bir arkadaşım vardı Ayça diye hesabını silmisti sınav çalışmak için bende nasılsa görmez diye şarkılar söyleyerek ses kaydı atiyodmYaaaa bunu da bilmiyordum, öyleyse yazılan mesajlar da ulaşır değil mi
Evet benim bir arkadaşım vardı Ayça diye hesabını silmisti sınav çalışmak için bende nasılsa görmez diye şarkılar söyleyerek ses kaydı atiyodmkız 1 ay sonda açtı watsapi hepsini dinlemiş dedi niye böyle bişey yaptın
Herkesten sile bas bari yeni yazdiysanBen de birkaç mesaj gönderdim gerçi okumasının sakıncası yok ama, WhatsApp yüklendiğinde ulaşacağını bilsem yazmazdim, WhatsApp mutlaka yükleyecektir
Mesajı sil herkesten deBen de birkaç mesaj gönderdim gerçi okumasının sakıncası yok ama, WhatsApp yüklendiğinde ulaşacağını bilsem yazmazdim, WhatsApp mutlaka yükleyecektir
Bu sefer de ne yazmıştın neyi sildin diye daraltır beniHerkesten sile bas bari yeni yazdiysan
Yanlış emoji atmışım dersinizBu sefer de ne yazmıştın neyi sildin diye daraltır beni
Başkasına atacakken sana atmışım.falan dersin rahatsız oluyorsanBu sefer de ne yazmıştın neyi sildin diye daraltır beni
Aslında sakıncası olan birşey yazmadım ama hiç yazmamış olduğumu düşünmesi daha iyi olacaktıBaşkasına atacakken sana atmışım.falan dersin rahatsız oluyorsan
Boşver ya o zaman dünyanın sonu değil ya okusunAslında sakıncası olan birşey yazmadım ama hiç yazmamış olduğumu düşünmesi daha iyi olacaktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?