Silinen WhatsApptan Sesli Arama

mimsiar

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2013
3.900
4.058
333
Ankara
Arkadaşlar merhaba, telefondan WhatsApp uygulamasını sildigimizde (hesap silme değil) karşı taraf bizi WhatsApptan sesli arayabilir mi? WhatsApp uygulamasını silen birini aradım her zamanki gibi arama sesi geldi, ekranda aranıyor yazısı da göründü ama bu arama karşı tarafa ulaştı mı acaba?

Arama karşı tarafa düştüğünde aranıyor değil çalıyor yazıyor. Telefonu / interneti kapalı ya da wp yüklü değilse Aranıyor'da kalır

Arama yaptığımda aranıyor yazdı ekranda ve arama sesi oldu ben de şaşırdım o yüzden sizlere sormayı düşündüm
İşte arama düşse çalıyor yazar. Arama düşmediğinde aranıyor yazıyor

Evet tekrardan yüklediği zaman ulaşır aradığın

Yaaaa bunu da bilmiyordum, öyleyse yazılan mesajlar da ulaşır değil mi
Evet benim bir arkadaşım vardı Ayça diye hesabını silmisti sınav çalışmak için bende nasılsa görmez diye şarkılar söyleyerek ses kaydı atiyodm kız 1 ay sonda açtı watsapi hepsini dinlemiş dedi niye böyle bişey yaptın

Ben de birkaç mesaj gönderdim gerçi okumasının sakıncası yok ama, WhatsApp yüklendiğinde ulaşacağını bilsem yazmazdim, WhatsApp mutlaka yükleyecektir

Ben de birkaç mesaj gönderdim gerçi okumasının sakıncası yok ama, WhatsApp yüklendiğinde ulaşacağını bilsem yazmazdim, WhatsApp mutlaka yükleyecektir
Herkesten sile bas bari yeni yazdiysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…