Silikonun dezavantajları sizce neler?

Hormon bozuklugu ne zaman oluyo biliyomusun adet dönemlerimize yakın zamanlarda.ben vucudumu cok iyi tanıyorum her cm karesini hemde.adet dönemlerinde implantı olan kadınların hormonları azıtıyor hem histamin seviyesini yukseltiyor hem lenf bezlerini sisiriyor.hormon testindende bi halt cikmayacak ben sana soyliyim

Sizz bence kesinlikle bu ise girismeyin meme implant hastaliginin butun belirtilerini daha taktirmadan yasiyosunuz bide taktirsaniz allaj muhafaza lutfen beni yanlis anlamayin ama saydiginiz butun hastaliklari meme implanti olanlar yasiio
Yok yanlış anlamam tabi ki.. Ben bunları şimdiden yaşıyorsam zaten ne hale gelirim acaba iyi oldu bir yandan bu konuyu görmem. Size de çok geçmiş olsun

Bana yapildi horman testi adetin ucuncu gunu dendi ama oyle kapsamli bir test degil bir kac hormona bakildi ve bisey cikmadi benim adetler 2 gun suruo yada bir gun ve gunluk pedi doldurmuo koca gun ama her ay gelio hani menopoz desem gelio kendini gosterio ve bitio hemen implantlar takildi 10. ayda boyle oldu bidhada duzelmedi

Yaşınız kaçtı? Dr lar ne diyor?

Kizlar bende 2 hafta once silikon taktirdim adetim 1 hafta gecikti normalde hicbi zaman gununu sasmaz normalmidir bu ameliyat sonrasi gecikme? Ameliyatta verilen ilaclar etki edermi regle yoksa tamamen hormonlarimi bozuyor cok tedirgin oldum

Kizlar bende 2 hafta once silikon taktirdim adetim 1 hafta gecikti normalde hicbi zaman gununu sasmaz normalmidir bu ameliyat sonrasi gecikme? Ameliyatta verilen ilaclar etki edermi regle yoksa tamamen hormonlarimi bozuyor cok tedirgin oldum
Naçizane fikrim şimdi bişey söylemek için çok erken olabilir. Narkoz un etkisi de olabilir. Bikac ay takip etmek gerekir bence ama şimdi vesvese yapıp vücudunuzu da etkilemeyin. Hormonlarımiz dış etkenler kadar psikolojimizden de etkileniyor

Kac gundur bakiyorum aynen psikolojimde suan ona odakli burda dezavantajlardan bahsedilince hormonlari etkilerse diye korktum acikcasi

Benimde ilk 2 ay oynamalar olmustu.sonra düzeldi.sakin olun stres yapmayın.ameliyat sonrası normal

Benim duzenli adetlerim ama eskisi gibi yogun degil 6 gunden 4 gune düştü.her şeyi etkiliyo malesef

Bende 3 sene once meme buyutme ameliyati oldum.zaman zaman cevremdeki insanlarda bana soruyo bende istiyorum nasil memnunmusun diye.herzaman soyle cevap veriyorum eger memeniz hic yoksa bu cok degisik bi piskoloji.cinsiyetle alakali bi durum yani hayatim boyunca hic dekolte giymeyi sevmem ama yakasi kapali bi bluz giydiginizde bile kiyafetin altindan gozuken kivrim insana kadinsi gorunum veriyor.iste o bende yoktu dumduzdu.kiyafetler bile erkeksi duruyordu.yani boyle olunca ve bu durumu asamiyorsaniz yaptirin.ama memeniz kucukmus takilmamak lazim bu duruma ideal boyut kime gore neye gore belliki.herseyim orjinali en guzelidir.nekadar memnun olsamda sonucta vucudumda yabanci hir cisim var.nezaman ne olucagi belli degil.ifacik bi agri hissetsem hemen acaba birseymi var diyorum. Ve hatta suan bir baslik actim mememde bi sislik var diye.burdaki arkadaslar ordaki basligada bi cevap yazssalar cok sevinirim.iste insan boyle oluyo hep bi suphe oluyo insanin icinde.

Ben de şakasına sevgilime silikon yaptiracagim demiştim o da kızmıştı ciddiye aldi. Cinsellikte his kaybına yol açar ilk başta iltihap vs de olup demişti. Kendisi bu işin içinde olduğu halde böyle dedi.

banuares33 hangi doktora gittiniz acaba öğrenebilir miyim

Vücudun kendi yagindan yapılsa bi nebze, ama yabancı bir cisimi vücuda monte ederseniz; doğal olarak vücut onu atmaya yok etmeye çalışacak. Ben hiç estetik olmadım ama bunları tahmin etmek için illa estetik yaşamış olmak gerekmiyor.
Implant nereye yapılırsa yapılsın risk.
Bu riske değer mi? Siz karar verin.

Kesinlikle katiliyorum..ceremesini cekiyorum 7 aydır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…