Silikonlu Ünlüler

merve boloğur da yeni yaptıranlardan pek beğenmedim ama :44:

ben en çok ebru polatın göğüslerini beğeniyorumm tabi saçlarına ve fiziğinede hastayım, bu hatun gibi olmak isterdim

Bu görüntülere şok oldum Paylaşmak istedim..Bunlar gerçek kızlar,inanabiliyormusunuz Fotografları daha net görebilmek için üzerini tıklayın.4. fotodaki kız belinin böyle ince görünmesi için kaburgasını aldırmışş..

Son düzenleme:
yenı baslayan harem dızısındekılerınde oyle sankı.
ozellıkle abıdenınkılerı cok begenıyorum ama anlamadım onda sılıkon var mı?
denkgelern oldumu hıc o dızıye pazar gunlerı fox ta. sızler neler dusunuyosunuz?

Muhteşem yüzyılda herkes tahta gibi ama bahsettigin Harem dizisinde gerçektende hatunların gögüsleri vallahi bende düşünmedim degil yani bunların hepsi silikonmu yahu diye :44: Maşallah maşallahh,inşallah hocam kızlarıda kesin silikon diyorum

Aynen slikonlu çoğu maşallah yani.Haremdeki Çeşmi fesatında mübarek büyük insanın gözü diziye değilde hatunların dekoltelerine takılıyo yani.Şu Adnan hocanında kızları aman yarabbim düşünüyorum acaba bunlar her bi taraflarını estetik mi yaptırdılar diye fizik kalça göğüs desen on numara.

Bu hafta Özge Özderin gögüsleri inanılmaz ilgimi çekti dogrusu.Maşallah gögüsler inanılmaz duruyordu Eki Görüntüle 544711

arzumcum bu kadının silikon zaten öyle zayıf vücuda kocaman olması çok zor ....10 yıl kadar önce trt de bir dizi vardı robotlu bişeydi o diziyi denk geldikçe seyrederdim o da evin kızı rolündeydi böyle göğüsleri yoktu amma güzel olmuşşşşş

Bunları görünce korktum:18:
Hayır, birde göğsünü gere gere geziyorlar bu halde bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…