arzucum bugun ne giysem 2012 final yaz videolardan da bakabilrsin
kabakcım aynen yaa...tahta gibiydi çagla sikel bencede çok kötü olmus...gögsükemikli zaten hepten kemik olmus...buarda sen hiç resim eklemedin senin cicleri de merak ediom ben
ekliyeceğim canım en yakın zamanda
çağlanın öyle değildi sanırım yeniletti doğum sonrası ama sorun yaşadıysa çıkarttırmış olabilir fark bariiz belliydi
Beren SAAT'in silikonları küçülmüş mü kaç cc acaba
İlk ameliyat olduğu sıralardada küçük görünüyordu zaten..Minyon bir bayan ama biraz dolgun olabilirdi..Bebek emzirmişte meme üst lobu boşalmış gibi,sarkık duruyor
Valla onu bilemiyecegim ama yuvarlak protez değil bence,damla :))kas üstümü yoksa kas altimi bereninkii
haftaya pazartesi yani 7.10.13 dr tugrul turana amilyat olcam yavastan yavastan heycan basliyor.
ama gercekten seninle tanistiktan seninle konustup seni gördükten sonra kesin karar verdim simdi bir haftam kaldi :).
bana dikat etmem gereken seyleri veya söyleye bilirmisin. kas üstü olcak ve direk o gün saliyormus dr bey zaten. amilyattan sonra ne tarz seyler giyiliyor kiyafet acisindan ne gibi seyler yanimda götürsem daha iyi olur. biraz akil verirmisin
Hayırlı olsun canım...
Mesajı kime yazdın,kimden bahsettin bilemiyorum ama ameliyat öncesi ve sonrası gereken şeyler ve bazı yararlı bilgileri açtığım bu linkten bulabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...apilmasi-gerekenlersigaraalkol-kullanimi.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?