- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Muhteşem yüzyılda herkes tahta gibi ama bahsettigin Harem dizisinde gerçektende hatunların gögüslerivallahi bende düşünmedim degil yani bunların hepsi silikonmu yahu diye :44: Maşallah maşallahh,inşallah hocam kızlarıda kesin silikon diyorum Eki Görüntüle 544709
Eki Görüntüle 545923
Eki Görüntüle 545924
Eki Görüntüle 545925
Bunları görünce korktum:18:
Hayır, birde göğsünü gere gere geziyorlar bu halde bile
vallahı bencede kesın sılıkon arzucum maşallah bı memesı basket topu kadar :))
yuzlerı guzel ve sarısın genelı..hocanın tarzı sanırım
Ay çok fena bunlar...Allahım uzak etsin yarabbimm...Paranda olsa,dünyanın en meşhur ünlü doktorunada gitsen estetigin bile iyi sonuç vermedigi durumlar olabiliyor işte Bazı şeyleri fazla kafaya takmamak ve kurcalamamak gerekiyor işte :26:
Ay çok fena bunlar...Allahım uzak etsin yarabbimm...Paranda olsa,dünyanın en meşhur ünlü doktorunada gitsen estetigin bile iyi sonuç vermedigi durumlar olabiliyor işte Bazı şeyleri fazla kafaya takmamak ve kurcalamamak gerekiyor işte :26:
ya kızlar en iyi slikon deniz akkaya'da değil mi? fotoğraflarına bakıyorum da, inanılmaz doğal duruyor. işte ben de tam olarak öyle istiyorum:) bence en güzel onunkiler.
akşam bugün ne giysem seyrettim ve gözüme çağla şikelin göğüsleri gözüme takıldı sanki protezleri çıkartmış dümdüz kemikli bir görüntü vardı vücut süper ama göğüs çok kötü olmuş
canım merhaba ameliyat sonrası nasıl oldun memnunmusun halinden bir süredir forumdan takip edemedim. ben hatırlıyorsan eskişehirde oturuyorum halen ameliyat olamadım çocuğumun rahatsızlığı girdi araya derken ameliyatı erteledim daha önce bir ara bana fakültede osmangazide yakup karabağlı ile görüştüğünü fiyatın 3000 tl civarında tutacağını söylemiştin bu fiyata protez dahilmiydi acaba bildiğim kadarı ile 2012 değilmi görüştüğüm zaman şuanda ise 4000-4500 gibi bir raka
m söyleniyor emin olamadım.yazarsan sevinirim umarım mutlusundur son halinden
ewet canım protez dahil fiyattı doktor zaten amelyat yatış ücretini ve hangi medikal olduğunu söylüyor medikalle de görüştüm o zaman 1.200 anlaşmıştık ameliyat 1.00 toplam ücretim 2.500 tutuyordu 2012 yazında temmuz sonu ağustos başı görüşmüştüm bu arada sakarya ve acıbademede gittim onlarda fiyat 5000 civarıydı ama içime sinen üniversite hastanesi oldu ...inş.canım sende en yakın zamanda yaptırabilirsin yaza bomba gibi girersin...ben gayet memnunum gerçi daha büyük olsaydı çok daha mutlu olacaktım ama artık kafaya takmıyorum biraz kullanıyım olmadı daha büyüğünü taktırım diyorum
canım soruma cevap yazdığın için çok teşekkür ederim daha dün görüştüm ogü de bana tavsiye ettiğin dr. ile 4000 tl fiyat verdi çalıştığı medikal firmayı tanıyorum bende görüşmüştüm yaklaşık 2 ay önce 1200 tl civarında olabileceğini söylemişti banada senin daha önce verdiğin fiyatıda düşününce arada epey fark var onun için bana fazla geldi epeydir bende araştırıyorum ameliyat fiyatlarını üstelikte sağlıkta çalışan biri olarak az çok ameliyat ücretlerinide biliyoruz en azından devlet hastanesi çalışanı olarak biliyorum.ocak ay ı içinde ameliyatımı yaptıracağım gününüde kararlaştırdık umarım herşey iyi olur kasaltı 275 300 cc dedi 3d uygulamasıda yapıyor ayrıyeten ameliyat öncesi tekrar görüşeceğiz ölçüyü; umarım çok ta küçük durmaz.
dual plan yöntemiyle ameliyat oldum ben.yarısı kas altında yarısı kas üstünde.yuvarlak silikon.bilemiyorum ondan mı damla şeklinde oldu ama,göğsümüzün üst kasları bastırıcı bi etki yaratıyormuş.alt kaslar daha gevşekmiş.o yüzden kas altına yuvarlak silikon,kasların bastırıcı etkisinden dolayı damla şeklinde duruyormus.doktorun bana dediği bu sekildi.
kabakcım aynen yaa...tahta gibiydi çagla sikel bencede çok kötü olmus...gögsükemikli zaten hepten kemik olmus...buarda sen hiç resim eklemedin senin cicleri de merak ediom ben
arzucum bugun ne giysem 2012 final yaz videolardan da bakabilrsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?