• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonlu Ünlüler

merve boluğurunkiler çok taş ama :66: :66: :66:

valla nedense silikon yaptırana silikon yakısıyor beğenmediğim şuana kadar tek pamela anderson oldu herhalde :D onların normalde büyük oldugu halde de taktırıyorlarmıs ya yok artık. beren saatinki cok güzel duruyo kanal dnin tanıtım fragmanda baktım ah eskiden eser yok keske benimde o kdar param olsa hemencecek büyütebilsem :D

olmuşken doğal ve güzel olsun top gibi olmasınlar
kızlar uzun zamandır gözüme çarpan ünlüler var :9: daha doğrusu onların göğüsleri :78:
ben bir kaç kişiyi paylaşıcam bakalım beğencekmisiniz :34: serenay sarıkaya dansöz didem,bide ferihadaki ceyda ateş var

Eki Görüntüle 164459 Eki Görüntüle 164460 Eki Görüntüle 164461 Eki Görüntüle 164463 Eki Görüntüle 164474
ben bir kaç resim ekledim bakalım olmuşmu sizinde varsa aklınızdaki ünlü eklerseniz yorumlarız :16:

ay inanmıyorum adriananın göğüslerini doğal sanıyodum bu yuzden victoria nın en ünlü meleği sanıyodum :D :D

ya ben özge ulusoyun göğüslerini çok beğeniyorum yaaaa... töööbe tööbe :37: ama gerçekten çok güzel duruyor, doktorunun adını bilsem bugün gider yaptırırım, çok doğal ve güzel

:46:

Özge Ulusoy un göğüsleri bence de çok güzeller hem vücuduyla orantılı hem de dolu dolu göğüsleri var kadının :)

Kızlar Hande Yenerde silikonlanmış :51:

$hande_yener_4.jpg $ande-yener_bdd6a21a-85fb-4dd1-bc75-59e8505a541d_4_F1E99B11-2A75-4652-BAA4-45DF9E6A98DC.jpg

waayyy çok hoş olmuş bence, deniz sekininde silikonmuş ya ben onun kendi göğsü sanıyordumm

Öylemiii...Bak bende onu bilmiyordum..Çok kilo aldı ama yaa..Gçgüslerde haliyle büyüdü.Kilodan dolayı büyüdü sanıyordum :9:

geçenlerde röportaj yapılmış silikonlarınızı çıkarttarcakmısınız diye, oda on yıldır var olan şeyyleri niye çıkarttırım demiş, on yıldır silikonlu yani, ebru destanda artık silikonları büyük geliyor diye çıkarttacakmış mesela :1: mankenlerin çoğu silikonlu ama deniz seki beni şaşırttı zaten etine butuna dolgun kadın yani ,

Back