• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonlu Ünlüler

Ebru Şallı'nın göğüsleri çok güzel bence üstelik silikonlarını çıkarttırdı diye biliyorum ama şimdide dolgun vede şekilli duruyolar, sporlamı bu hale geldi acaba?

cnm onda hala silikon var
çıkarttırdığı zaman bir göğüs büyütme kremi reklamında oynucaktı sonra yeniden taktırdı
hatta doktoru özel bilgilerini paylaştı diye sorun olmuştu :34:
spor göğüslerin formunu korumak için yapılması gereken bişey bence :16:

Son düzenleme:
dual plan yöntemiyle ameliyat oldum ben.yarısı kas altında yarısı kas üstünde.yuvarlak silikon.bilemiyorum ondan mı damla şeklinde oldu ama,göğsümüzün üst kasları bastırıcı bi etki yaratıyormuş.alt kaslar daha gevşekmiş.o yüzden kas altına yuvarlak silikon,kasların bastırıcı etkisinden dolayı damla şeklinde duruyormus.doktorun bana dediği bu sekildi.

benmkide dual cnm. aynen öyle dedğin gibi. iikide dual yaptrmışısz dimi:)

o bu değilde demet akalının göğüsleri kadar korkuncu yok :1:
dr a direk öle olmaz dimi en büyük korkum o demiştim :52:
çıkartıp yeni sisteme uygun neden yaptrmıyor acaba o kadr gelişti protezler

Survivordaki Özge ulusoy'un da göğüsleri silikonlu gibi di mi? Biraz büyük olmakla beraber güzel görünüyor bence birbirine de yakın.Öyle ayrık ayrık top gibi durmuyor.

Survivordaki Özge ulusoy'un da göğüsleri silikonlu gibi di mi? Biraz büyük olmakla beraber güzel görünüyor bence birbirine de yakın.Öyle ayrık ayrık top gibi durmuyor.

evet bencede silikon güzel doğal duruyor ama araştırmak lazım acaba silikon mu gerçekten :44:
değilsede maşallah yani

Beren Saat yeni ünlü olmaya başlarken yarışmadan sonra yada yarışma varken fotoğrafları
$beren saat.jpg
$beren-saat.jpg

Buda yıl 2010 Patos Reklamı Gerçi Beren Aşkı Memnu dizisinin başlarında yada sanırım ortalarında yaptırmış silikonunu, Özellikle tango sahnelerinde ve behlülü otelden kovduğu sahnelerde dikkatleri çekmiştir. Buğra Gülsoyun düğününede silikonlu göğüslerine güvenerek sütyensiz gelmiş. Ama uçları gözüküyormuş.

$beren_saat.jpg
$beren_saat_.jpg

Silikon olmadığını savunan hayranları var. Arkadaşlar saçmalamayın bu aradaki fark nasıl kapanacak bitkisel yollamı. O kadar insan uğraşıyor son çare Ameliyat. Gerçi kötü durmuyo hoş olmuş.

ya kızlar en iyi slikon deniz akkaya'da değil mi? fotoğraflarına bakıyorum da, inanılmaz doğal duruyor. işte ben de tam olarak öyle istiyorum:) bence en güzel onunkiler.

beren saatinkiler damla mı sizce? bence çok hoş duruyor.

evet damladır damla protez en pahalısıymış sanırım onunda parası var öyle yaptırmıştır. bazı ünlülerde çok doğal duruyor masallah ya

ben dideminkileri hiç beğenmedim kafası kadar var zayıf çıtı pıtı çok güzel bi kız zaten okadarına gerek yoktu. üstelik dudaklarıda çok çirkin olmuş orasınada dolgu yaptırtmış. sonuç kötü ben beğenmedim :85:

Back