Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sorma benimde korkum o portakallar ama bana dual plan uygulanacak inş görüntü portakala benzemez ayy düşündükçe portakaldan soğudum ne zaman portakal görsem gözlerim ayrılıyo eşim noldu diyo gelde anlat adam zaten vazgeçmeye yer arıyor bunuda duysa hepten korkacak iyisimi ben içime atayım
sen hangi doktorda karar kıldın canım? peki yuwarlak protezmi takılacak sana? puuff çook korkuyorum top gbi olmasındaaaannnnnnnnnnnn:84:
Bende önce / sonra resimleri ekliyorum ...
BEYONCE:
Beyonce'ninkilerde silikonmuş öyle miii?? çok şaşırdımm...ama onun inanılmaz doğal duruyor göğüsleri..
ooff inceledikçe kafayı yiyorum bende istiyoruuummmm :84:
birazcık da dekolteyle ilgili bence..beyonce yanlardan sıkıştırmış,straplezle daha farklı durabilir..ben de şunu çok merak ediorum merve boluğurun yeşil kıyafetini görmüşsünüzdür yeni silikonlarıyla:)ya orda nası bi iç çamaşırı kullanmıştır sizce?ben de bir buçuk ay önce silikon taktırdım mezuniyetim var ve o tarz bi göğüs dekoltesi istiyorum ama anlayamadım o nası bi çamaşırla öyle durmuş..bilen var mıııı?????
kendinden yapışkanlı aparatlar var tatlım marka yazmıyım yazsam olurmu bilemiycem bi büyük boy var bide sırf uç kapatanlardan var çok rahat oluyoo
rica ederim canikom ne demek şekil vermez şekle ihtiyacın yokki zaten silikonlu değilmi göğüslerin senin şekli var kendinden
yaa benim silikonlarım şu an ayrık duruyo da,bi de küçük oldu =(3. ayda falan toparlanıyomuş gerçi o zmana kadr daha ii durabilir bilmiorum=(..öykü çelikte de var dimi silikon şu nurideki kızda..onu nası buluyosunuz??
aaa evt biliyorum onları..teşekür ederim tatlım yaa..biraz da sıkıştırmış gibi geldi de yanlardan falan ondan tereddüt etttim..çok rahatlar cidden ama işte şekil vermiolar sanki??..
cnm ben araştırmaya başladığımdan beri bir çok arkadaşım ameliyatı olup döndü beklemek nasıl bişey çok iyi biliyorum topla 2 sene olucak nerdeyse ama burda yazmaya başlayalı bir kaç ay oldu gelen arkadaşlar sayesinde baya bilgi sahibi oldum muayneye gittiğim doktorlar sorularım karşısında böyle oluyor ama sanırım ben haziranı bekliyemicem inşallah 2 hafta içinde bende bu işi bitirmeye karar verdim ne yapıp ne edip bir zaman bulucam ağrı eşiğimin yüksek olmasına güvenerek bir hafta 10 günde kendime gelmeyi pşanlıyorum inşallah bende az acıyla atlatanlardan olurum :26:
buraya gelip evetttt bende artık tecrübelilerdenim benimde memişlerim varr :84: diyebilmek için sabırsızlanıyorum
resimleri çekmeye hastaneye girdiğim anda başlıcam her şeyi kare kare sizinle paylaşıcam albümüm baya bilgilendirici olucak ben çok yararlandım diğer olucak arkadaşlarımda benim gibi bilgilensin istiyorum
cnm araştır onların hafif koltuk altına doğru olanları var baya sıkıştırıyor ortaya doğru onlardan kullanabilirsin ben bi ara kullanmıştım dekolteyi baya iyi gösteriyorlar
rica ederim canikom ne demek şekil vermez şekle ihtiyacın yokki zaten silikonlu değilmi göğüslerin senin şekli var kendinden
yaa benim silikonlarım şu an ayrık duruyo da,bi de küçük oldu =(3. ayda falan toparlanıyomuş gerçi o zmana kadr daha ii durabilir bilmiorum=(..öykü çelikte de var dimi silikon şu nurideki kızda..onu nası buluyosunuz??
ewet öykü çelikte silikon yaptırmış..ama ben pek beğenmedim açıkcası çok yapay duruyo sanki..
canımm senin adına bende çok heyecanlandım :) merakla takip edicem seni..inşallah senin ardından da ben adım atabilirim..hangi doktora karar verdin peki? belki daha önce yazmışsındır da ben yeni katıldığım iiçin aranıza atlamış olabilirim..