• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonlu Ünlüler

çok teşekkür ederim gerçekten hoşgeldim :) çok bilgilendim kısa zamanda...korkumu yenmeye başladım..ameliyat masası soğuk geliyor sonuçta ama cesaretleniyorum bende sizlerle birlikte..inşallah sonuç tam hayalindeki gibi olur..tüm pozitif enerjilerim seninle :)

çok teşekkür ederim gerçekten hoşgeldim :) çok bilgilendim kısa zamanda...korkumu yenmeye başladım..ameliyat masası soğuk geliyor sonuçta ama cesaretleniyorum bende sizlerle birlikte..inşallah sonuç tam hayalindeki gibi olur..tüm pozitif enerjilerim seninle :)

cnm çok sağoll :16:
inşallah sende dilediğin göğüslere sahip olursun :16:
ameliyata girerken hepiniz için dua edicem burdaki arkadaşlarım bana çok yardım ettiler sıra banada gelicek inş :38:

:53: silikonmuymuş
ama hakkaten doğal duruyor en azından potakaldan uzak görüntsü :46:
karamelcim eğer dual plane yöntemini olursan gerçekten çok doğal duruyo portakal görüntüsünden uzak benim göğüslere herkes çok doğal diyo benimde ameliyat öncesi korkularım vardı top gibi durmasını istemiyordum bu yöntemle öyle bir görüntü oluşmuyo öneririm

karamelcim eğer dual plane yöntemini olursan gerçekten çok doğal duruyo portakal görüntüsünden uzak benim göğüslere herkes çok doğal diyo benimde ameliyat öncesi korkularım vardı top gibi durmasını istemiyordum bu yöntemle öyle bir görüntü oluşmuyo öneririm

cnm benim doktorumda dual plan yapıyor yani kişiye göre uygun görürse
banada öyle uygun görmüştü :34:

Biçoğu balon gibi duruyo çok yapmacık sanki iğne soksan patlayacak çok komikkkkkk

evt bazı kişilerin silikonları çok yapay duruyor
ama kendileri memnunki bu durumdan,biz silikonların şekli hakkında böyle yorumlar yapabiliyoruz memnun olmasalar saklarlardı bizde göremezdik :34:

Serenayın silikonları çok itici top gibi tabir edilenlerden Asuman krause nin kiler çok doğal ve yakışmış ben bizzat yakından gördüm....

Serenayın silikonları çok itici top gibi tabir edilenlerden Asuman krause nin kiler çok doğal ve yakışmış ben bizzat yakından gördüm....

katılıyorum :6:
asumanın göğüslerinin silikon olduğunu daha yeni öğrendim sayılır :9: okadar doğal görünüyordu ki bana,hiç araştırmamıştım :40:

şiiii şiiiii hıııı aman hee dur düşünme öle :20: böle olursa naparız benim şimdiki hali bunlara bin basar beee :53:
anam ben kendi göğüslerime güzel biş,i dedim :9: bak nasıl tırstım yani düşün :60:

iyi düşün iyi
pozitif düşün sakiniz sakinizzzz :53:

şiiii şiiiii hıııı aman hee dur düşünme öle :20: böle olursa naparız benim şimdiki hali bunlara bin basar beee :53:
anam ben kendi göğüslerime güzel biş,i dedim :9: bak nasıl tırstım yani düşün :60:

iyi düşün iyi
pozitif düşün sakiniz sakinizzzz :53:
tamam sakiniz :D

Miks . Arkadaş olarak ekledim sizi ama albüm yokmuydu sizin :)

Kaldırdım güzelim ben resimlerimi özelden arzu edersen yardımcı olabilirim burayada eklediğim NormaL Kıyafatli Çamaşırlı Olan zatan Hep onları ekledim deniz kenarındaki gibi çıplak yok öncesi sonrası yada Meme Altı Resmim Yok onu şimdiden belirteyim :34:

Kaldırdım güzelim ben resimlerimi özelden arzu edersen yardımcı olabilirim burayada eklediğim NormaL Kıyafatli Çamaşırlı Olan zatan Hep onları ekledim deniz kenarındaki gibi çıplak yok öncesi sonrası yada Meme Altı Resmim Yok onu şimdiden belirteyim :34:

herkes sizinkileri methediyor merak ediyorum açıkçası :)

Ebru Şallı'nın göğüsleri çok güzel bence üstelik silikonlarını çıkarttırdı diye biliyorum ama şimdide dolgun vede şekilli duruyolar, sporlamı bu hale geldi acaba?

Back