Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim gerçekten hoşgeldim :) çok bilgilendim kısa zamanda...korkumu yenmeye başladım..ameliyat masası soğuk geliyor sonuçta ama cesaretleniyorum bende sizlerle birlikte..inşallah sonuç tam hayalindeki gibi olur..tüm pozitif enerjilerim seninle :)
karamelcim eğer dual plane yöntemini olursan gerçekten çok doğal duruyo portakal görüntüsünden uzak benim göğüslere herkes çok doğal diyo benimde ameliyat öncesi korkularım vardı top gibi durmasını istemiyordum bu yöntemle öyle bir görüntü oluşmuyo öneririmsilikonmuymuş
ama hakkaten doğal duruyor en azından potakaldan uzak görüntsü
karamelcim eğer dual plane yöntemini olursan gerçekten çok doğal duruyo portakal görüntüsünden uzak benim göğüslere herkes çok doğal diyo benimde ameliyat öncesi korkularım vardı top gibi durmasını istemiyordum bu yöntemle öyle bir görüntü oluşmuyo öneririm
Biçoğu balon gibi duruyo çok yapmacık sanki iğne soksan patlayacak çok komikkkkkk
Serenayın silikonları çok itici top gibi tabir edilenlerden Asuman krause nin kiler çok doğal ve yakışmış ben bizzat yakından gördüm....
Ebru Gündeşin kiler de Çookk güzel Kilo da Aldı daha nefis oldu Karamelcim onunda şöyle güzel bir resmini ekle hayatım Ben beceremedim
tamam sakinizşiiii şiiiii hıııı aman hee dur düşünme öle böle olursa naparız benim şimdiki hali bunlara bin basar beee
anam ben kendi göğüslerime güzel biş,i dedim bak nasıl tırstım yani düşün
iyi düşün iyi
pozitif düşün sakiniz sakinizzzz
Miks . Arkadaş olarak ekledim sizi ama albüm yokmuydu sizin :)
Kaldırdım güzelim ben resimlerimi özelden arzu edersen yardımcı olabilirim burayada eklediğim NormaL Kıyafatli Çamaşırlı Olan zatan Hep onları ekledim deniz kenarındaki gibi çıplak yok öncesi sonrası yada Meme Altı Resmim Yok onu şimdiden belirteyim