Silikonlu Ünlüler

walla ben anlamıyorum onları. tabi biz ameliyat sonrası süreçlerini görmüyoruz ama sanki bu ünlüler taktırıp hoop sokağa çıkıveriyorlar gibi geliyor :90:

sorma benimde korkum o portakallar ama bana dual plan uygulanacak inş görüntü portakala benzemez ayy düşündükçe portakaldan soğudum ne zaman portakal görsem gözlerim ayrılıyo eşim noldu diyo gelde anlat adam zaten vazgeçmeye yer arıyor bunuda duysa hepten korkacak iyisimi ben içime atayım

sen hangi doktorda karar kıldın canım? peki yuwarlak protezmi takılacak sana? puuff çook korkuyorum top gbi olmasındaaaannnnnnnnnnnn:84:

sen hangi doktorda karar kıldın canım? peki yuwarlak protezmi takılacak sana? puuff çook korkuyorum top gbi olmasındaaaannnnnnnnnnnn:84:

ben ıspartadayım cnm doktorum mahmut ulvi kayalı dual plan yuvarlak meme altı kesisiyle takacak ama son anda karar değiştirirde meme ucu çevresi dersem şaşmayın aklımın bir kenarında oda var doktorum onu bana bıraktı ikisinide yapıyor
kimbilir çok yakında bende olur kurtulurum valla tecrübeli olmak için can atıyorum

ooff inceledikçe kafayı yiyorum bende istiyoruuummmm :84:

cnm ben araştırmaya başladığımdan beri bir çok arkadaşım ameliyatı olup döndü beklemek nasıl bişey çok iyi biliyorum topla 2 sene olucak nerdeyse ama burda yazmaya başlayalı bir kaç ay oldu gelen arkadaşlar sayesinde baya bilgi sahibi oldum muayneye gittiğim doktorlar sorularım karşısında böyle oluyor ama sanırım ben haziranı bekliyemicem inşallah 2 hafta içinde bende bu işi bitirmeye karar verdim ne yapıp ne edip bir zaman bulucam ağrı eşiğimin yüksek olmasına güvenerek bir hafta 10 günde kendime gelmeyi pşanlıyorum inşallah bende az acıyla atlatanlardan olurum :26:
buraya gelip evetttt bende artık tecrübelilerdenim benimde memişlerim varr :84: diyebilmek için sabırsızlanıyorum
resimleri çekmeye hastaneye girdiğim anda başlıcam her şeyi kare kare sizinle paylaşıcam albümüm baya bilgilendirici olucak ben çok yararlandım diğer olucak arkadaşlarımda benim gibi bilgilensin istiyorum

beyonce n doğal durması çok normal çünkü altayapı varmış tahta gibi değilmiş meme dokusu olanlarda doğal duruyo tathta olanlaın memeleri eğerki büyükte yapılırsa portakal gibi oluyo malesef silikonu kasın altına yada kas zarı altına saklamak gerekiyo meme dokusu olmayan erkek gibi bayanlara

birazcık da dekolteyle ilgili bence..beyonce yanlardan sıkıştırmış,straplezle daha farklı durabilir..ben de şunu çok merak ediorum merve boluğurun yeşil kıyafetini görmüşsünüzdür yeni silikonlarıyla:)ya orda nası bi iç çamaşırı kullanmıştır sizce?ben de bir buçuk ay önce silikon taktırdım mezuniyetim var ve o tarz bi göğüs dekoltesi istiyorum ama anlayamadım o nası bi çamaşırla öyle durmuş..bilen var mıııı?????

kendinden yapışkanlı aparatlar var tatlım marka yazmıyım yazsam olurmu bilemiycem bi büyük boy var bide sırf uç kapatanlardan var çok rahat oluyoo

kendinden yapışkanlı aparatlar var tatlım marka yazmıyım yazsam olurmu bilemiycem bi büyük boy var bide sırf uç kapatanlardan var çok rahat oluyoo

aaa evt biliyorum onları..teşekür ederim tatlım yaa..biraz da sıkıştırmış gibi geldi de yanlardan falan ondan tereddüt etttim..çok rahatlar cidden ama işte şekil vermiolar sanki??..

rica ederim canikom ne demek şekil vermez şekle ihtiyacın yokki zaten silikonlu değilmi göğüslerin senin şekli var kendinden

aaa evt biliyorum onları..teşekür ederim tatlım yaa..biraz da sıkıştırmış gibi geldi de yanlardan falan ondan tereddüt etttim..çok rahatlar cidden ama işte şekil vermiolar sanki??..

cnm araştır onların hafif koltuk altına doğru olanları var baya sıkıştırıyor ortaya doğru onlardan kullanabilirsin ben bi ara kullanmıştım dekolteyi baya iyi gösteriyorlar

canımm senin adına bende çok heyecanlandım :) merakla takip edicem seni..inşallah senin ardından da ben adım atabilirim..hangi doktora karar verdin peki? belki daha önce yazmışsındır da ben yeni katıldığım iiçin aranıza atlamış olabilirim..

cnm araştır onların hafif koltuk altına doğru olanları var baya sıkıştırıyor ortaya doğru onlardan kullanabilirsin ben bi ara kullanmıştım dekolteyi baya iyi gösteriyorlar

aaaa süpermişş..çokk teşekür ederim cnm yaa..sevindim valla..:)ben bi araştırayım..sanki askısı olmayan bişey şekil veremezmiş gibime gelio hep:)sevindim bunaaa..

evt cnm arkadaşlar biliyor ama sanada yazim ben ıspartadayım doktorum mahmut ulvi kayalı hazirana olucaktım ama artık bekliyemiyoruum zaman olarak bana en uygunu hazirandı ama ne yapıp ne edip zaman ayırcam beklemek çok zor
aramıza hoş geldin bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…