miks sim bu arada sarı sana çok yakışıyorrr
ay sevmediğim bir rengin böyle güzel görüneceği hiççç aklıma gelmezdi
maşallahhh
didemin beyazdaki oryantalini seğrettim valla oyun nasıldı göremedim bi ara yüzünü gördüm gerisini hatırlamıyorum
serenay zaten güzel çok beğeniyorum göğüslere ihtiyacı vardı
ferihadaki hatun zaten işi gücü göğüsleri sergilemek anladık varrr :90: ne olcakk yani bizimde var (olcak inş )
Bende cok begendim... ekledigin bütün resimler harika, süper ötesi Masallah... CNM kac cc söylemistin biliyorum ama unuttum ???
Didemi bende ilk Beyaz Showda silikonlu gördüm... Basta dekoltesizdi ama dansöz kiyafetini giyince ne yalan söyleyim ... agizim acik kaldi... sok oldum... icimden Ibrahim Tatlises nasil izin verdi dedim ???
Ferihadaki Hatunda da kim, diziyi izlemedigim icin bilmiyorum. Ünlü biri mi ???
Megan FOX :
megan daki değişikliğe bakarmısınız
hiç yokmuş hakkaten
elifcim resimler çok güzel sağol valla farkları gördükçe içime sevinç doldu
hadi hayırlısıyla başımızaa
Rica ederim CNM... bende bu resimleri gördükce mutlu oluyorum. Aklimdaki soru isaretlerini korkularimi bir kenara atip, sende yaptir artik bir an önce diyorum kendi kendime... cok hevesleniyorum =))
Gögüsler büyütme bir kadinda ne kadar büyük bir degisim yaratiyor... sanki bütün güzeligin/cekiciligin ona bagli... Varsa cekicisin yoksa degilsin... !!!
Rica ederim CNM... bende bu resimleri gördükce mutlu oluyorum. Aklimdaki soru isaretlerini korkularimi bir kenara atip, sende yaptir artik bir an önce diyorum kendi kendime... cok hevesleniyorum =))
Gögüsler büyütme bir kadinda ne kadar büyük bir degisim yaratiyor... sanki bütün güzeligin/cekiciligin ona bagli... Varsa cekicisin yoksa degilsin... !!!
Salma Hayek : COOOOK güzel bir HATUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?