Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yaptıralı 2 sene oluyor. 250cc,damla taktırdım.kas altı.çok büyük olsun istemedim.hala 75ler yani ama dolgun ve diriler.ve de dışardan çok doğal görünüyorlar.elleyince de doğal ama gayet diri duruyorlar.ama sırtüsü yatışta ve sıkıldığında top gibi ele geliyor protez ayrıca erkek arkadaşım hem tecrübeli hem de dr.yani anlamaması mümkün değil.fakat ben hem nasıl söyleyeceğimi hem de tepkisini düşünüyorum.bundan da ziyade öğrendikten sonra bana daha doğrusu dişiliğime olan bakışını sorun ediyorum.yaklaşık 10 kilo kadar kilo verdim yakın zamanda.kiloyla beraber göğüslerim de küçüldü.ben de yaptırdım demeyi düşünüyorum.yalan da sayılmaz hani.çünkü kilo verdiğimde üstten veriyorum.bu konudaki yorumlarınızı bekliyorum.tşk...
Kızlar ben geçen yıl eylülde oldum yani 1 yılı geçti olalı ve çok memnunum. Şuan yaşım 22. Eşim de çok memnun.
evet ben de kullandım allbres ... biras dolgunluk hissi oluyo gibi hisediyosun ama kalıvcı bişi değil. yani işe yaramıo..hap içmeyi sevmeyen biri olrak ben ce de tek ve kalıcı çözüm silikon protez:)canım sen de ameliyatını oldun sanırım! gecmiş olsun! sonrasını yazarsan sevinirim bende önümüz deki bir iki ay içinde olmayı düşünüyrum.hersey gönlünce olsun!a.s.canım ben o haplardan albres ve daha diyerlerinden çok kullandum sakın kullanma o anlık şişiyor sonrada iniyor bunun yanında kremlerde kullandım ben en sonunda ameliyata karar verdim 12sinde ameliyat olacam sonuçları yazarım
Arkadaşlar 1 hafta oldu ben yaptıralı..Daha bandajlar bile açılmadı ama ben dışardan büyük büyük görünmesine bayılıyodum.Bugün sabah eşime 'Baaak ne güzel' dedim bana dönüp 'Silikon'diye cevap verdi.Acayip bozuldum,çok kırıldım yaa.Şimdi ağlak ağlak geziyorum ortalıkta..:sinifsinif:
sizlere zayıflamak için elma kromu öneriyorum dehşet bişe beni gören arkadaşlarımın 1 ay sonra agızları açık kaldı deneyin düzenli ve bol bol su için mükemellim 4 kilo gitti bu kdarda yeter zaten fazlam 3 kg dı
Başlık şaka mı arkadaşlar:))) Kocam bayılıyooo, ben de. Güzel gögüslerden daha tahrik edici bişey olamazmış. Ayrıca silikon oldukları aklımızın ucunda bile diil. Aptal kafam, 10 yıl önce taktırmalıydım.