Merhaba arkadaşlar ben de silikonlarımı 10 gün önce çıkarttım. 15 ay kullandım şöyle ki gayet güzel durmalarına rağmen belirli bir süre sonra aslında güzelliğin kadınsılığın yapay maddelerle olmayacağına karar verdim bu benim şahsi görüşüm. Keşke keşke yaptırmasaydım o izlerim hiç kalmasaydı. İzleri geçirmek için şuan ciddi bir çaba göstereceğim umarım minimalize ederim. Özellikle belirtmek istediğim bir şey daha var sabahları uyandığımda ciddi bir terlemeyele uyanıyordum çıkartmadan yaklaşık 2ay önce her gece. Bu beni endişelendirmeye başladı ama dediğim gibi asıl sebep bu değil. 10 gün oldu ve 10 gün boyunca hiç terlemedim.
Kızlar bu ameliyatı düşünüyorsanız öncelikle çok iyi karar vermelisiniz, izler kalıyor az çok kişiye göre değişir ama kalıyor.. ikincisi evlendikten sonra yaptırın hem hamilelik hem emzirme durunları hem eşinizle aranızda herhangi bir sıkıntı yaşamamak adına (evet ona ne? Diyebilirsin senin bedenin senin kararın ama ataerkil bir toplumda kaç modern erkek arkadaşınız oldu kendinize bir sorun) üçüncüsü doğal olmak inanılmaz güzel birşey hiçbir engelimiz yok Allah’a şükür. Küçük olsun senin o sana ait, kendinden emin dik dur küçük de olsa sen hala çok güzel ve özelSin gerçek bir kadınsın. Meme protezi için araştırma yapıyor ve şuan benim yazımı okuyorsan şunu söylemek isterim sana; senin yerinde olmak isterdim ve bu mevzuyu şuan başlamadan bitirmeyi inanılmaz isterdim.