umarım dediğin gibi olur çiceğimmm saol sen ne zaman ameliyat oldun meme şekli tam olarak ne zaman oturur sabırsızım kızlaryoğun bi çalışma temposuna gircem ve ben henüz mutlu deilim yeni ameliyat olmayıda gözüm kesmiyo beklesem mi?
umarım dediğin gibi olur çiceğimmm saol sen ne zaman ameliyat oldun meme şekli tam olarak ne zaman oturur sabırsızım kızlaryoğun bi çalışma temposuna gircem ve ben henüz mutlu deilim yeni ameliyat olmayıda gözüm kesmiyo beklesem mi?
teşekkür ederim miks canım benim benim korkum ben minyon tipliyim 165 cm 50kg bi insanım o yüzden büyük olursa çirkin durur diye korkuyorum umarım canınızıda sıkmıyorum malum herkes daha büyük isterken ben minyon olduğum için biraz küçük istiyorum hepinizin ilgisine tşk...
çiçegimmm seninkiler harika görünüyor aşagı yukarı ölçülerimiz aynı demiştin umarım benimkilerde böyle olur canım
teşekkür ederim miks canım benim benim korkum ben minyon tipliyim 165 cm 50kg bi insanım o yüzden büyük olursa çirkin durur diye korkuyorum umarım canınızıda sıkmıyorum malum herkes daha büyük isterken ben minyon olduğum için biraz küçük istiyorum hepinizin ilgisine tşk...
silikon yaptırmış arkadaşlara bir sorum olacaktı. meme dokusu dokunulduğunda gerçek meme hissi veriyor mu? veya bu hissi veren doğal bir silikon var mı?
Normal göğüs kıvamında gelişen teknoloji sayesinde artık silikonlarda üretimde gelişti her marka kendi içinde yumuşaklık oranı olarak değişiklik gösterir Ayrıca Kişinin var olan göğüs dokusu ilede ilgilidir düz tahta Şeklinde ise göğüs silikonun üzerini kaplayacağı dokunlada çok yakından ilgili dir Kendi adıma şunu söyleyebilirim bilmeyen anlamıyor gerek görünüş gerek dokunuş itibari ile..
silikon yaptırmış arkadaşlara bir sorum olacaktı. meme dokusu dokunulduğunda gerçek meme hissi veriyor mu? veya bu hissi veren doğal bir silikon var mı?
Ne demek tatlım Benimmburada bunun için beraberiz evet sen dediim gibi rahat ol tam B cup olursun eskiden meme dokunda Yoktu sanırım asla büyük olmaz üstelik bana büyük olmuş demen Bile beni Havlara Uçurdu anlatamam Çookk Çokk Teşekkürederim sana çünkü büyütmek dolgun dolgun olmak amcıyla yaptırdım Dolgulular dan Kurtulmak Maksadı ile yaptırdım ve sen beni mutlu ettin Allah ta sana gönlünün muradını versin bebeğimm küçülür merak etme Benden kısa ve Minyonsun Hemde :81:
mentor marka cok guzel.ne cok sert ne de cok yumusak tam ortası ve ıdeal.gogus asırı yumusak olmamalı bence cok sertte tabı olmamalı.mentoru o yuzden tavsıye edebılırım..dokunuldugunda hc te yabancı gelmıyor bu arada alısıyorsunuz sankı yıllardır onlarla gbı oluyosunuz hatta..
miks sormuştum ama sölememiş idin doktorun kimdi cnm:s 275 cc mi seniin çok doğal duruyo bende düşünüorum doktor seçiminde kararsızım
Tatlım Doktorum Prof. dr. Ahmet Seyhan İzmirdeyim ben doktorumda burada 270 cc uybenimgöğüslerim Teşekkürederim Güzel Görüşün Ve İltifatların için :13:
ölçülerimiz yakın sayılır. 320 cc koydu doktorum isteğim üzerine. buyuk durmuyor. eskiden destekli çamaşırla hangi buyuklukteyse o buyuklukte oldu .