Silikon yumuşaklığı

ben ameliyat olalı 1 ay oldu 275 yuvarlak kondu ilkgünler cok abartı büyüktüler şimdi biraz küçüldüler ama yinede hala büyükler tekrar ameliyat olup küçültmek istiyorum tecrübe etmiş arkadaşlar geçen zamanla birlikte küçülme olacakmı yoksa bundan sonra küçülmezmi lütfen beni bilgilendirin

Geçmiş olsun üzülmene gerek yok bence belkide kendi içinde bunu büyütüyor olabilirsin zamanla fikirlerin değişebilir acele etme ayrıca Küçülme diye bir durum söz konusu olmuyor Yanii en azından Ben böyle bir durum Yaşamadım setlik gitti Büyüklük Aynen kaldı bak avatarımda da görünüyor resmim bundan daha mı büyük senin Boyut olarak :26: görüntü olarak

kesi meme altı silikon kasaltına kondu iz yok denecek kadar az ama ben doktorma özellikle küçük dogal olsun 235 i geçmesin dedim o 275 koymuş aynaya baktıkça sinirlerim bozuluyor çok büyük hala 1 ay gecti küçülürmü bunlar tam şeklini ne zaman alır

:KK43:( doktorda bana kas altı en fazla 275 dedi ve ben 300 de ısrar etmeyi düşünüyordum.cnm çok mu büyük ya.kas altı olmuşsun.bende korktum şimdi.daha önce varmıydı göğüsün peki?

Son düzenleme:
ben ameliyat olalı 1 ay oldu 275 yuvarlak kondu ilkgünler cok abartı büyüktüler şimdi biraz küçüldüler ama yinede hala büyükler tekrar ameliyat olup küçültmek istiyorum tecrübe etmiş arkadaşlar geçen zamanla birlikte küçülme olacakmı yoksa bundan sonra küçülmezmi lütfen beni bilgilendirin

canım doktorun kimdi özelden söyleyebilir misin ? bende düşünüyorumda çok kararsızım doktor seçiminde :KK43:

Geçmiş olsun üzülmene gerek yok bence belkide kendi içinde bunu büyütüyor olabilirsin zamanla fikirlerin değişebilir acele etme ayrıca Küçülme diye bir durum söz konusu olmuyor Yanii en azından Ben böyle bir durum Yaşamadım setlik gitti Büyüklük Aynen kaldı bak avatarımda da görünüyor resmim bundan daha mı büyük senin Boyut olarak :26: görüntü olarak

miks senin çok doğal duruyor istediğim gibi damla mı yaptırdın ? boyutu nedir:KK66:

portoque,benimki geçen zamanla baya bi küçüldü.küçülmüyo aslında,ödemler geçiyo,silikon yerine oturuyor.biz de bunu küçülme olarak algılıyoruz.bekle bence biraz

vardı biraz dolgulu 80b takıyodum ama içi boş tabii:KK70: şu anda memelerim sert ve büyük ama masaj yaptıkca biraz daha yumuşuyo.bana sorarsan 250 yi geçme ama mutlaka kas altı yaptır çok ağrısı olmuyo merak etme...tabii bu benim görüşüm

silikonun büyüklüğüne muhakkak kendi meme dokunuz kıstas alınarak karar verilmeli.benim 325 cc yüksek profil yuvarlak silikon,75 B sutyen kullanıyorum şekerler

benim doktorum hayati akbaş dı.cerrah olarak çok iii adam mankenleri ameliyat ediyo amabenim istediğimden büyük takmış

miks alınma ama bana biraz büyük geldi

Tatlım Benim alınmam Senden Küçük bebeğim Benim memelerim bu operasyonu büyütmek için yaptırdım Ben :KK1: 270 cc Damla Düşün yani senden Küçük :KK34: ve Ben 1.72 Boyunda 50 Kilodayım Küçülmede olmadı Ödem gitti bende Rahatladım Darısı Başına

silikonun büyüklüğüne muhakkak kendi meme dokunuz kıstas alınarak karar verilmeli.benim 325 cc yüksek profil yuvarlak silikon,75 B kup sutyen kullanıyorum şekerler

çiceğimm sence ben kaç takarım meme altı ölçüm 74 meme üstü ölçüm 89 ama bana hiçbir sütyen olmayacak gibi geliyo:d

vardı biraz dolgulu 80b takıyodum ama içi boş tabii:KK70: şu anda memelerim sert ve büyük ama masaj yaptıkca biraz daha yumuşuyo.bana sorarsan 250 yi geçme ama mutlaka kas altı yaptır çok ağrısı olmuyo merak etme...tabii bu benim görüşüm

cnm ağrıdan korkmuyorum aslında dirençliyimdir bayağı.beni korkutan tek şey boyutu..orta karar bişiler istiyorum..benim şuan 80 a benimde boş tabi:))

Büyük olmaz canımcım senin B cup u doldurur dolgusuz merak etme çünkü göğüz üzeri ölçün çok küçük bir de ödemin gidince iyice istediğin kıvamda olur merak etme

umarım dediğin gibi olur çiceğimmm saol sen ne zaman ameliyat oldun meme şekli tam olarak ne zaman oturur sabırsızım kızlar:KK70: yoğun bi çalışma temposuna gircem ve ben henüz mutlu deilim yeni ameliyat olmayıda gözüm kesmiyo beklesem mi?

X