- 17 Mayıs 2012
- 114
- 0
tatlım benim kesi koltuk altında. ve koltuk altı kıvrımının denk geldiği yerden yapıldı inan bana hiç ama hiiç izi değil en ufacık eser bile yok. sanki koltuk altı kıvrımı yerim gibi duruo artık. çok özdeşleşti. benimki 2008 de oldu ayrıca güzelim ama 4 ayda tamamen yumşamıştı. sadece sırt üstü yatınca silikon belli oluodu dokununca o da 6-7 ay gbi bi sürede iice geçti. şuan ne yatarken ne oturuken dokununca hissetmek imkansız. normal göğüs yapım gibi yumşak ama çok çok diriler:) kesi yerin meme başı olmasın bence, göğüs altıda ne kadar izi geçip kıvrımın altında kalsada belli oluo dikkatli bakınca oysa koltuk altı hiç belli değil. sana fotomu yollarım daha ayrıntılı fikir edinirsin. koltuk altı yapılmasında tavsiyem büyük:)
Benimde boyum 173, kilom da 43. 250cc mentor marka takıldı ve daha ilk gününden dokunduğumda yumuşak geliyor. Boyutuna bu kadar takılmamanızı öneririm, büyümüş küçülmüş bunları dert etmeyin. Özellikle eş konusunda canınızı çok sıkmayın, bunu önce kendiniz istiyorsunuz, eşiniz dahi söz konusu olsa bile.
Mesela kendimden örnek vermem gerekirse şu an tam 80 beden. Ve benim için oldukça ideal ayrıca çok da şık duruyor orta boyutlarda olunca. Ama gel gör ki, sevgilimin ağzını aradığım zamanlarda 90-95 gibi uçuk boyutlar istiyor. Her şeyden önce kendi rahatlığım önemli. Önümde kocaman göğüslerle onu memnun etmektense, normal boyutlarda kendimi memnun ederim. Lakin, bunu da çok dillendiren erkekler bana aşırı itici gelir. Daha iyisini bul derim valla kızıp.
Zaten destekli südyenlerle falan dışarıdan görünümü harika hale geliyor, çıplakken onun gözüne küçük gelsin yani benim derdim mi.
silikonun büyüklüğüne muhakkak kendi meme dokunuz kıstas alınarak karar verilmeli.benim 325 cc yüksek profil yuvarlak silikon,75 B kup sutyen kullanıyorum şekerler
selam...
benim doktorum da mentor marka kullanacak ama yumuşaklığı ve dokusu hakkında çok kararsızım.
rica etsem dokunulduğunda protezin belli olup olmadığı ve yumuşaklığı hakkında bilgi verir misiniz?
bir de sizi eklesem fotoğraflarınızı görmem mümkün mü acaba?yardımcı olursanız çok sevirinirim..
protezlerin sertlik derecesi dışında, kullanılan yöntem ve doku yoğunluğu da etkiliyor kişinin ameliyat sonrasındaki memesinin yumuşaklığını. en iyisi mememizin nasıl bir yumuşaklıkta olmasını istediğimizi anlatmak doktorumuza. (ben bu konuda hiç sormamıştım..)
protezin belli olup olmaması da yine hem ameliyat yöntemiyle hem de kişinin dokusuyla ilgili. doğru protez seçimi de çok önemli. büyük protezlerin belli olma olasılığı yüksek. şu da var ki, 300 cc başkasının bedeninde küçük durabileceği gibi senin bedeninde çok büyük durabilir. fiziksel özelliklerimize uygun büyüklükteki protez en iyi protezdir.
ben örneğin: ilk ameliyatımda 320 cc protezler kullanılmıştı. 8 ay sonra yeniden ameliyat oldum ve 250 cc lik protezler kullanıldı. şimdiki protezlerin bedenime daha uygun olduğunu düşünüyorum. (ameliyat planım da değişti bu arada.)
selam...
benim doktorum da mentor marka kullanacak ama yumuşaklığı ve dokusu hakkında çok kararsızım.
rica etsem dokunulduğunda protezin belli olup olmadığı ve yumuşaklığı hakkında bilgi verir misiniz?
bir de sizi eklesem fotoğraflarınızı görmem mümkün mü acaba?yardımcı olursanız çok sevirinirim..
Masaj konusunda başlık bulamadım o yüzden buraya yazıyorum, benim doktorum 14.günden sonra göğüsleri iki yandan bastırıp ortaya doğru birleştirme hareketi de verdi. Bunu yapanlarınız var mı, ne kadar sayıda yapıyorsunuz. Benim biraz canım yanıyor ama bunu yapmazsam iki yana açılacağını söyledi.
Doktorumuz ayni biliyorsun Arrogantcim, gunde uc kere bu hareketi ve diger masaj olayini yani uc parmak gogus ucu etrafinda bastirarak masaj 6 ay boyunca yapmistim. 6ay sonra ayda bir kere yapmamiz gerekiyor. Bu sure bittikten sonra rahatlamistim gercekten:) sayisi yok 3-5 dk gunde uc kez yapman gerekiyor.
Tesekkurler canım. Ozellikle alttan yukarıya itme hareketinde dikisler biraz acıyor benim, tüm gücümle yapamıyorum henuz :))
Tesekkurler canım. Ozellikle alttan yukarıya itme hareketinde dikisler biraz acıyor benim, tüm gücümle yapamıyorum henuz :))
Masaj konusunda başlık bulamadım o yüzden buraya yazıyorum, benim doktorum 14.günden sonra göğüsleri iki yandan bastırıp ortaya doğru birleştirme hareketi de verdi. Bunu yapanlarınız var mı, ne kadar sayıda yapıyorsunuz. Benim biraz canım yanıyor ama bunu yapmazsam iki yana açılacağını söyledi.
Canım 9 gün oldu Bursa’da yaptırdım bende özelden yazabilirsinYa aslında bende yaptırmayı düşünüyorum sizin gibi bende korkuyorum bide ben silikon fiyatlarını öğrenmek istiyorum yaptıranlar yardımcı olabilir mi özellikle Bursa'da yaptıranlst
10 yıl az değil mi ya ömür boyu değil mi bunlarMerhaba üzerinden bayagi bir zaman geçmiş ama nasilsiniz? Protez değişikliğine gittiniz mi 10 yıl ömürleri var deniyordu