Silikon yumuşaklığı

protez markası neydi acaba? mentorlar için sert diyorlar ya, onun için soruyorum çünkü benim doktorum da mentor kullanacak ama sertlik konusunda çok kararsızım..

yumuşadılar mı pekiii? dokunulduğunda belli oluyor mu silikon oldukları?? bir fikir verirseniz çok memnun olurum...

silikonun büyüklüğüne muhakkak kendi meme dokunuz kıstas alınarak karar verilmeli.benim 325 cc yüksek profil yuvarlak silikon,75 B kup sutyen kullanıyorum şekerler

selam...

benim doktorum da mentor marka kullanacak ama yumuşaklığı ve dokusu hakkında çok kararsızım.

rica etsem dokunulduğunda protezin belli olup olmadığı ve yumuşaklığı hakkında bilgi verir misiniz?

bir de sizi eklesem fotoğraflarınızı görmem mümkün mü acaba? yardımcı olursanız çok sevirinirim..

protezlerin sertlik derecesi dışında, kullanılan yöntem ve doku yoğunluğu da etkiliyor kişinin ameliyat sonrasındaki memesinin yumuşaklığını. en iyisi mememizin nasıl bir yumuşaklıkta olmasını istediğimizi anlatmak doktorumuza. (ben bu konuda hiç sormamıştım..)

protezin belli olup olmaması da yine hem ameliyat yöntemiyle hem de kişinin dokusuyla ilgili. doğru protez seçimi de çok önemli. büyük protezlerin belli olma olasılığı yüksek. şu da var ki, 300 cc başkasının bedeninde küçük durabileceği gibi senin bedeninde çok büyük durabilir. fiziksel özelliklerimize uygun büyüklükteki protez en iyi protezdir.
ben örneğin: ilk ameliyatımda 320 cc protezler kullanılmıştı. 8 ay sonra yeniden ameliyat oldum ve 250 cc lik protezler kullanıldı. şimdiki protezlerin bedenime daha uygun olduğunu düşünüyorum. (ameliyat planım da değişti bu arada.)

Son düzenleme:

canım neden böyle bişeye gerek duydun? boy kilo kaç bilmiyorum ama 320 cc büyük değil sanki?

benim 2 ay oluyor ameliyat olalı normal göğüs kıvamındalar çok yumuşadılar, protez ise kesinlikle hissedilmiyor ama benim göğüs dokum çoktu göğüs dokusu az olanlarda hissedilebiliyormus. doktorunuz söyler bunu

Masaj konusunda başlık bulamadım o yüzden buraya yazıyorum, benim doktorum 14.günden sonra göğüsleri iki yandan bastırıp ortaya doğru birleştirme hareketi de verdi. Bunu yapanlarınız var mı, ne kadar sayıda yapıyorsunuz. Benim biraz canım yanıyor ama bunu yapmazsam iki yana açılacağını söyledi.

Doktorumuz ayni biliyorsun Arrogantcim, gunde uc kere bu hareketi ve diger masaj olayini yani uc parmak gogus ucu etrafinda bastirarak masaj 6 ay boyunca yapmistim. 6ay sonra ayda bir kere yapmamiz gerekiyor. Bu sure bittikten sonra rahatlamistim gercekten:) sayisi yok 3-5 dk gunde uc kez yapman gerekiyor.

Tesekkurler canım. Ozellikle alttan yukarıya itme hareketinde dikisler biraz acıyor benim, tüm gücümle yapamıyorum henuz :))

Tesekkurler canım. Ozellikle alttan yukarıya itme hareketinde dikisler biraz acıyor benim, tüm gücümle yapamıyorum henuz :))

canım ameliyattan sonra canımız yandığı için yeteri kadar yapamıyoruz ama bunu yapacak birini bulman lazım benim annem yok acıyormuş yok sızlıyormuş hiç acımadan yapıyor valla) bana birde dr'm saat yönünde ve tersi yönde çevirme verdi ki nefesim kesiliyor ama ileride sorun yaşamaktansa dişimi sıkmaya devam ediyorum resmen kendime işkence yaptırıyorum gönüllü olarak

Cok fazla guclu yapma sende , cok sert yapmana gerek yok . Ben hic bir zaman zorlamadim. Tum gucunle yapmana gerek yok yani biraz hassas davranarak yapabilirsin masajini.

arrogantcım ben de dün kontrolüme gittim. doktor bey günde üç defa birer dakikalık hareketlerle bu masajları yapmamı söyledi. ancak o aşağıdan yukarı olan harekette dikiş yerlerimin acıyacağını düşündüğümü söyledim. o da bu harekete bir sonraki kontrolde başlarız sorun değil şimdilik bunu yapma dedi.

1. Bayadir bu konuda yorum yazilmamis. Arkadaslar yeni uyeyim yardim istiyorum:/ evlenmeyi dusundugum kisinin agzini aradigimda silikona karsi oldugunu ogrendim. Sonradan ogrenmesi durumunda ise aldatilmis hissedeceginden, iliskinin guvene dayali olmasi gerektiginden vs bahsetti ama benim silikon taktirmak gibi bir dusuncem oldugundan haberi yok. Su anda goguslerimin kucuk oldugunu tahmin edemiyor. Ben de evlendikten sonra karissina cok cok kucuk goguslerimle cikmaktan cok utaniyorum. Haldun kamburogluna veya aysegul sivriye ameliyat olmayi dusunuyorum. Silikon taktiran arkadaslar, esleriniz vs.ne sekilde tutum sergilediler. Begendiler mi, yapayligi hissedenler olmus mu? Bazi yerlerde hareketsiz kalio gibi oldugundan erkeklerin hoslanmadigi yaziyordu. Yorumlarinizibekliyorum:/

Ya aslında bende yaptırmayı düşünüyorum sizin gibi bende korkuyorum bide ben silikon fiyatlarını öğrenmek istiyorum yaptıranlar yardımcı olabilir mi özellikle Bursa'da yaptıranlst

Benim 36. Günüm ben de masaj yapmadım ama yumuşadı baya :) yalnız benim kas üstü yapıldı belki ondandır.

Ne güzel herkesin yumuşak yumuşak memişleri olmuştur şimdi konu baya eskiymiş darısı bizeeeee

Merhaba üzerinden bayagi bir zaman geçmiş ama nasilsiniz? Protez değişikliğine gittiniz mi 10 yıl ömürleri var deniyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…