Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 19 Mart 2022 Konu Sahibi blondpink #141 Hannahh .!.: 10 yıl az değil mi ya ömür boyu değil mi bunlar Genişletmek için tıkla... 10 yıl öncenin slikonları daha farklı üretiliyordu şimdi ki slikonlar daha uzun sureli ve yuzeyleri dokulaei herseyi farkli yeni teknolojiyle üretiliyorlad
Hannahh .!.: 10 yıl az değil mi ya ömür boyu değil mi bunlar Genişletmek için tıkla... 10 yıl öncenin slikonları daha farklı üretiliyordu şimdi ki slikonlar daha uzun sureli ve yuzeyleri dokulaei herseyi farkli yeni teknolojiyle üretiliyorlad
Olallla Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2022 67 21 30 19 Mart 2022 Konu Sahibi blondpink #142 Noldbtt .!.: Benim 36. Günüm ben de masaj yapmadım ama yumuşadı baya :) yalnız benim kas üstü yapıldı belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Merhaba kas üstü daha çabuk toparlıyor değil mi benimde kas üstü 5. Günün bazuka gibiler ama ne zaman yumuşar 1 Ay i beklemem gerekecek
Noldbtt .!.: Benim 36. Günüm ben de masaj yapmadım ama yumuşadı baya :) yalnız benim kas üstü yapıldı belki ondandır. Genişletmek için tıkla... Merhaba kas üstü daha çabuk toparlıyor değil mi benimde kas üstü 5. Günün bazuka gibiler ama ne zaman yumuşar 1 Ay i beklemem gerekecek