- 9 Temmuz 2008
- 266
- 33
- 38
gerçekten seninle aynı fikirdeyim benm boyumda uzun 1.80 falan 275 cc konuldu vücut yapımda dar eee bana 375-400 koyacak hali yok o zamanda çok hantal kocaman bişey olurdum doktorum belimin incelğini bile düşünüp yaptı bu ameliyatı onlar biliyo en uygun olan cc yi derinin elastikiyetini .ben sadece göğüsüm var demek için oldum bu ameliyatı o yüzden burda yazılan cc lere bakıp ben kaç cc koyduursam diye düşünmeyin derim önemli olan eski halllerinden kurtulup en doğal ve güzel göğüslere kavuşmak bence
öncelilkle tesekkurederim bir çok onuda bilgi verdiğni için beni de eklersen çok sevinirim doktor 250 cc dedi bana ama ben 225 daha uygun diye düşünüyorum offfff kararsızım
fotom yok ancak koyarım sizin için. canım ben epilasyon sorunu yaşamıyorum, çünkü yapım itibariyle zaten çok tüysüzüm, olanlarda çok açık renkli. 1 de bir kez epilasyon yapınca 1,5 ay boyunca çıkmıyor bende tüy. o nedenle bu konuda fikir veremicemben sorun yaşamadım yani. diğer konuya gelince göz önünde denilen yer koltuk altımız tatlım o da koltuk altı çizgilerinden incecik kesiliyor zaten. ince bi çizgi ve çok minik. benimki 6 ayda kayboldu tamamen. şu an kaldırdığımda sanki incecik koltuk altı çizgim gibi duruyor. fotolarımı görüp kendin kararını verirsin canım.
arkadaş olarak ekliyorum..en kısa zamanda ekleyeceğin fotoları da çok merak ediyorum canım...
akşam seve seve yüklicem:) böyle şeylerde görsel malzeme sizlere karar verdirtcek olan. önce görüp beğeneceksiniz, sonra uygulama yöntemlerini öğreneceksiniz, size uyuyor mu uymuyor mu diye, sonra bu yöntemi uygulayan doktoru bulup, ''ben bunu istiyorum'' diyebilceksiniz. ve ben bu konuda sonuna kadar yardımcı olurum. kiss kiss
thanks canım!!!görmek gercekten faydalı olucakl..seninde kasaltıydı dimi?:26:agrı sızı durumu çok oluyomu bide sana soriimmm!gerci çok olmuş sen çoktan unutmuşsundur yaşadığın çiçişli güzel günlerden sonra...
ağrı sadece ilk günlerde yaşanıyormuş benim olmadı ağrım falan ani hareketlerden kaçındım iyi dinlendim sadece ameliyat sonrası bir ağrı kesiciyle geçti yani korkulcak bişey değil merak etme aresya. birazcık ağrı doğal güzel ve göğüslere kavuşmak için de değer
Hayatım doktorun 250 diosa uygun olan odur elbette. sonuçta ölçüp ona göre fikir veriyor sana. kas altı konuluyorsa zaten 250, meme altındaki 250 gibi görünmüyor. yani benim amerika'da öğrendiğim şu (orda göbek deliği yönteminde de aynı şey söz konusu) meme altı konulan protezler ölçüsünü tam koruyor.yani o dolgunlukta oluyor. fakat kas altı olunca çok az bir farklılık söz konusu. 250 cc çok büyük bir ölçü değil bence rahat ol. ben ince bir yapıya sahip olmama rağmen 250'yi kaldırabilirdi fiziğim. yani arada çok büyük fark yok. ölçülerin nedir bu arada?
yani kas altı olunca meme altı olana göre daha büyük ölçümü kullanmak gerekiyor ?
yani kas altı olunca meme altı olana göre daha büyük ölçümü kullanmak gerekiyor ?
gerçekten bu cc olayına çok takılmayın doktorunuza ne istedğinizi iyi bi şekilde anlatınzaten o ameliyat sırasında birden çok protezi takıp çıkarcaktır en uygun olanını yerleştirecektir .benm doktorum da denemiş takmış çıkarmış benim istediğim ve vücut yapıma uygun olanını seçmiş kaç cc olacağını ameliyat öncesi düşünmeye gerek yok bencecanım bu cc olayı gercekten kişiden kişiye değişio..her nekadar bende endişelensemde ...kafamızı karıştırmaya gerek yok...doktorlarımıza istediğimiz ölçüyü anlattıkdan sonra ve ölçülerimize göre onlar en olurunu yapacaktırdie düşünüyorum..soruna gelince kasaltına koyulan protez kas baskı yaptığı için kas üstüne konulandan daha küçük görünüyormuş diolar ben böyle okumuştum biçok mesajdan..ama dediğim gibi akıl karıştırmaya gerek yok en iisini doktorumuzla biz karar vericez okuya okuya ezber ettim hehee!
tatlım benim kesi koltuk altında. ve koltuk altı kıvrımının denk geldiği yerden yapıldı inan bana hiç ama hiiç izi değil en ufacık eser bile yok. sanki koltuk altı kıvrımı yerim gibi duruo artık. çok özdeşleşti. benimki 2008 de oldu ayrıca güzelim ama 4 ayda tamamen yumşamıştı. sadece sırt üstü yatınca silikon belli oluodu dokununca o da 6-7 ay gbi bi sürede iice geçti. şuan ne yatarken ne oturuken dokununca hissetmek imkansız. normal göğüs yapım gibi yumşak ama çok çok diriler:) kesi yerin meme başı olmasın bence, göğüs altıda ne kadar izi geçip kıvrımın altında kalsada belli oluo dikkatli bakınca oysa koltuk altı hiç belli değil. sana fotomu yollarım daha ayrıntılı fikir edinirsin. koltuk altı yapılmasında tavsiyem büyük:)
Benimde ameliyat olalı 1 ay olacak,400cc kas zarı altına yuvarlak,round hıgh profil mentor marka protez koyuldu.Bende doktoruma masaj yapacakmıyım dedigimde,gerek yok,yumuşamaya başladı bile,demişti.Gerçektende ellerimle tutup ortaya dogru birleştirebiliyorum,egildigim zaman birleşiyorlar yani.Zamanla dahada rahatlayacagına eminim.Daha önceden yani ameliyat olmadan önce forumda yazılan,mentor marka protezler çok sert,yazısını okudugumda açıkcası içimde şüphe vardı,ama hiçte öyle degilmiş.Zamanla dahada güzel olacaklar,eminim.Ameliyattan sonra öncelikle ilk degişikligi yaklaşık bir ay sonra anlayabiliyoruz,daha sonra bir hafta içerisinde bile degişiklikleri görebiliyoruz.Zamanla dahada iyi oluyor,yumuşuyor ve şekil alıyor.Sadece zamana ihtiyacımız var kızlarr...:118:
ben 300 cc mentor taktırdım kas zarı altına 1 hafta oldu sepsertler. umarım normal meme kıvamına gelırler boyle kalmasından cok korkuyorum
merak etme canım öyle istesende kalmıyor normal gögüs yumuşaklıgına geliyor zaten ayrıca cok geçmiş olsun sanada..
ameliyat olalı 10 ay oluyor yumusacıklar hem bı aydan sonra yumusamaya basladılar bende hıc masaj yapmadım protezım 375 cc mentor kas ustu konuldu aslında ben o sert hanı tas gıbı dolgun hallerını daha da cok sevıyorum:)
bu masaj sizede sağdan ve soldan ortaya doğru sıkılarak mı yapılıyor bide doktor üst kısmıa bastırma seklinde verdi sizin masJ nasıl
ben 300 cc mentor taktırdım kas zarı altına 1 hafta oldu sepsertler. umarım normal meme kıvamına gelırler boyle kalmasından cok korkuyorum