Silikon yumuşaklığı

hani cümleten bi victoria secret mankenleri merakı vardır ya, sadece görsellik olarak onları seyretmeyi seviyoruz anlaşılan. ama iş onların fiziksel özelliklerine geldiğinde tam tersini yapıyoruz. ordaki hatunlar incecik bel ve küçük ama dolgun göğüslere sahipler. çünkü vücut daha fazlasını kaldırmaz, itici bir görüntü oluşur. onları güzel yapan orantılı hatları. bizlerde bu konuda abartıya kaçmak yerine doğal ve de hoş görüneni seçmeliyiz kanısındayım. zaten tecrübeli doktorlar bu konuda usta ve bizden daha çok özen gösteriyorlar doğallık konusunda. en hoşuda bu bence. ha tabi farklı fantazileri olan, partneri ya da eşi büyük memelerden hoşlananlar için değil bu söylediklerim. sonuçta herkesin amacı farklı ve doğal olarak seçimi o yönde. umarım herkes istediği/beklediği memişlere kavuşur. ben kavuştum mutluyum:)

öncelilkle tesekkurederim bir çok onuda bilgi verdiğni için beni de eklersen çok sevinirim doktor 250 cc dedi bana ama ben 225 daha uygun diye düşünüyorum offfff kararsızım

Hayatım doktorun 250 diosa uygun olan odur elbette. sonuçta ölçüp ona göre fikir veriyor sana. kas altı konuluyorsa zaten 250, meme altındaki 250 gibi görünmüyor. yani benim amerika'da öğrendiğim şu (orda göbek deliği yönteminde de aynı şey söz konusu) meme altı konulan protezler ölçüsünü tam koruyor.yani o dolgunlukta oluyor. fakat kas altı olunca çok az bir farklılık söz konusu. 250 cc çok büyük bir ölçü değil bence rahat ol. ben ince bir yapıya sahip olmama rağmen 250'yi kaldırabilirdi fiziğim. yani arada çok büyük fark yok. ölçülerin nedir bu arada?

arkadaş olarak ekliyorum..en kısa zamanda ekleyeceğin fotoları da çok merak ediyorum canım...

arkadaş olarak ekliyorum..en kısa zamanda ekleyeceğin fotoları da çok merak ediyorum canım...

akşam seve seve yüklicem:) böyle şeylerde görsel malzeme sizlere karar verdirtcek olan. önce görüp beğeneceksiniz, sonra uygulama yöntemlerini öğreneceksiniz, size uyuyor mu uymuyor mu diye, sonra bu yöntemi uygulayan doktoru bulup, ''ben bunu istiyorum'' diyebilceksiniz. ve ben bu konuda sonuna kadar yardımcı olurum. kiss kiss

thanks canım!!!görmek gercekten faydalı olucakl..seninde kasaltıydı dimi?:26:agrı sızı durumu çok oluyomu bide sana soriimmm!gerci çok olmuş sen çoktan unutmuşsundur yaşadığın çiçişli güzel günlerden sonra...

ağrı sadece ilk günlerde yaşanıyormuş benim olmadı ağrım falan ani hareketlerden kaçındım iyi dinlendim sadece ameliyat sonrası bir ağrı kesiciyle geçti yani korkulcak bişey değil merak etme aresya. birazcık ağrı doğal güzel ve göğüslere kavuşmak için de değer

unutmak? tatlım hayatımdaki bu kadar özel ve güzel bir olayı yıllar sonra bile unutmam. ve herkesede tavsiye ederim. kas altı oldu bana da evet. ağrısı normalde meme altı kesilerde daha az olurmuş o nasıldır bilmem ama benim tek hissettiğim göğüslerimdeki inanılmaz, patlayacakmışım hissiydi uyandığımda. 1'de 1 hafta boyunca sürekli sırt üstü yatmak zorunda oluşum. ne bir dayanılmaz ağrım vardı kesi yerleri olsun, göğüste olsun, ne de herhangi bir şikayetim. göğüs kafesmde yaşadığım o gerginlik hissi harici hiç bir şey olmadı. tek eksi yönü meme altı olan arkadaşım 2 günde normal hareket ederken, benim bu hareketlerimin 1 haftayı bulmuş olmasıydı. birinin desteği olmadan kalkamıyordum o kadar. ha birde üzerini giyerken kolları göğüs hizasından yukarı kaldıramıyorsun yine 1 hafta. fakat inan bana hiç öyle korkacak, ayılıp bayılacak bir durum söz konusu değil. özellikle ileri dönemlerdeki riskleri gizlememesi en tercih edilebilir yanı.

ben bu ameliyatı olduğumda 21 yaşım bitiyordu, çocuktu şuydu buydu bahsetmeyeceğim bile, ben küçücüktüm zaten:) o halimle bile ben acısını hissetmedim. özellikle meme estetiği yaptırcak arkadaşlar hele ki çocuk sahibi iseler bence onlar için bu ameliyat vız gelir tırıs gider:))) o yüzden no stress no panic:) en güzelini demişsin o memişler için değer:)

Son düzenleme:

yani kas altı olunca meme altı olana göre daha büyük ölçümü kullanmak gerekiyor ?

yani kas altı olunca meme altı olana göre daha büyük ölçümü kullanmak gerekiyor ?

canım bu cc olayı gercekten kişiden kişiye değişio..her nekadar bende endişelensemde ...kafamızı karıştırmaya gerek yok...doktorlarımıza istediğimiz ölçüyü anlattıkdan sonra ve ölçülerimize göre onlar en olurunu yapacaktırdie düşünüyorum..soruna gelince kasaltına koyulan protez kas baskı yaptığı için kas üstüne konulandan daha küçük görünüyormuş diolar ben böyle okumuştum biçok mesajdan..ama dediğim gibi akıl karıştırmaya gerek yok en iisini doktorumuzla biz karar vericezokuya okuya ezber ettim hehee!

gerçekten bu cc olayına çok takılmayın doktorunuza ne istedğinizi iyi bi şekilde anlatınzaten o ameliyat sırasında birden çok protezi takıp çıkarcaktır en uygun olanını yerleştirecektir .benm doktorum da denemiş takmış çıkarmış benim istediğim ve vücut yapıma uygun olanını seçmiş kaç cc olacağını ameliyat öncesi düşünmeye gerek yok bence

canım ameliyatını kime yaptırdın? ben istanbuldayım,ve bu ameliyatı hakkıyla yapan cok az doktor var.Tavsiyene ihtiyacım var.Bir de yaptırdıktan kac gun sonra tatile gidilebilinir sence?deniz gunes?var mı suanda bi sikayetin?damla seklınde olsun ıstıyorum ben,bu mumkun mu? Inanılmaz ıcımı rahatlattı yorumların,cok aydınlatıcı olmus.Lutfen bızı terketme =)

ben 300 cc mentor taktırdım kas zarı altına 1 hafta oldu sepsertler. umarım normal meme kıvamına gelırler boyle kalmasından cok korkuyorum

ben 300 cc mentor taktırdım kas zarı altına 1 hafta oldu sepsertler. umarım normal meme kıvamına gelırler boyle kalmasından cok korkuyorum

merak etme canım öyle istesende kalmıyor normal gögüs yumuşaklıgına geliyor zaten ayrıca cok geçmiş olsun sanada..

mrb cnm benimde yuvarlak mentor 375 konuldu kas ustu. 1 ay oldu ara sira agri batma oluyo bide kuculduler ya acaba kac ay kuculme oluyo sen 10 ay olmus canim biraz bilgi verirmisin.ben istemiyorum kuculsun

bu masaj sizede sağdan ve soldan ortaya doğru sıkılarak mı yapılıyor bide doktor üst kısmıa bastırma seklinde verdi sizin masJ nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…