Merhaba kızlar. (Öncelikle şunu hatırlatmalıyımki göğüs dokusu hiç olmayanlar ASLA 300 CC altı taktırmayın sonra benim gibi 250 cclerle mutsuz gezer doğumdan sonra büyürmüki diye dolaşırsınız:) Bu uyarıyı bir borç biliyorum :) )
bir buçuk ay oldu ama göğüslerim hala çok set. Nasıl yumuşar? Ne zaman yumuşar ne kadar yumuşar deneyimlerinize ihtiyacım var.
miks bunlar seninmi kız valla seninse merak ettim kaç cc acaba
Merhaba kızlar. (Öncelikle şunu hatırlatmalıyımki göğüs dokusu hiç olmayanlar ASLA 300 CC altı taktırmayın sonra benim gibi 250 cclerle mutsuz gezer doğumdan sonra büyürmüki diye dolaşırsınız:) Bu uyarıyı bir borç biliyorum :) )
bir buçuk ay oldu ama göğüslerim hala çok set. Nasıl yumuşar? Ne zaman yumuşar ne kadar yumuşar deneyimlerinize ihtiyacım var.
Benimde ameliyat olalı 1 ay olacak,400cc kas zarı altına yuvarlak,round hıgh profil mentor marka protez koyuldu.Bende doktoruma masaj yapacakmıyım dedigimde,gerek yok,yumuşamaya başladı bile,demişti.Gerçektende ellerimle tutup ortaya dogru birleştirebiliyorum,egildigim zaman birleşiyorlar yani.Zamanla dahada rahatlayacagına eminim.Daha önceden yani ameliyat olmadan önce forumda yazılan,mentor marka protezler çok sert,yazısını okudugumda açıkcası içimde şüphe vardı,ama hiçte öyle degilmiş.Zamanla dahada güzel olacaklar,eminim.Ameliyattan sonra öncelikle ilk degişikligi yaklaşık bir ay sonra anlayabiliyoruz,daha sonra bir hafta içerisinde bile degişiklikleri görebiliyoruz.Zamanla dahada iyi oluyor,yumuşuyor ve şekil alıyor.Sadece zamana ihtiyacımız var kızlarr...:118:
canım benimde 33 gün oldu yumuşaklıkları gayet iyi sıkıyorum falan normal göğüs gibi esniyo 275cc mentor du benim protezim.yumuşaklığı ve büyüklüğü 1 ay olmasına rağmen gayet güzel.bu arada sen masaj yapıyormusun ben hergün yapıyorum
canım resmin varsa görebilir miyim, ekler misin sakıncası yoksa?
ben de yeni 250cc taktırdım, 275 yapmadım diye bunalımdayım, seni görebilirsem belki içim rahatlar, ya da daha bunalıma da girebilirim tabii :S
bir de senin boy-kilo durumun nedir???
şimdi nasıl doğallık durumları??
şimdiden teşekkürlerr
resimim yok henüz ama eklicem canım benim boy 1.80 kilo 65 vücüt yapım dar belim ince doktorumda büyük koysak çok abartı dururdu seni hantal gösterirdi dedi .bide benm göğüs kemiklerimde belirgin büyüğüde iyice top gibi yapay dururdu şimdi daha iyi anlıyorum. birde bu cc meselesi ne istediğine de bağlı ben büyük göğüs istemedim sadece göğüslerim olsun istedim önceden dümdüzdü yani.doktoruna güven canım bence o en uygun protezi yerleştirmiştir
bence sen burdaki cc lere göre kendini değerlendirme canım doktorun seni inceldi muayene etti ameliyatını yaptı o en uygun olan ölçüyü koymuştur merak etmebenden uzunsun sonuçta, çok sevindim :))
benimki de normal bence, bi tarafım biliyor ama diğer tarafımın aklı hep o eksik 25cc de olacak sanırım
ibis geçmiş olsun sende atlatmışsın ne güzel
bence boyutu çok dert etme elbetteki olmuşken büyük olsun istiyoruz ama doktorun sana uygun olanı yapmıştır bu onun içinde önemli bir durum
başarısız memnuyetsiz bir ameliyat sonrasını bizim kadar onlarda istemez sonuçta onlarda çekicek ( benden çekerler di )
atlatmışsın keyfine bak daha çok yeni zamanla anlıcaksın nasıl olduğunu
yine memnun kalmazsan bunu doktorunla görüşmelisin
teşekkür ederim canım. çok dengesizim, itiraf ediyorum, bi iyi geliyor gözüme, bi pişman oluyorum. bugün 1 hafta oluyor ve malesef 3-4 gün öncesine göre daha da küçük geliyor gözüme..hem şişler indi (umarım daha inecek birşey yoktur), hem de gözüm alıştı galiba...