Silikon yumuşaklığı

blondpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
102
0
Merhaba kızlar. (Öncelikle şunu hatırlatmalıyımki göğüs dokusu hiç olmayanlar ASLA 300 CC altı taktırmayın sonra benim gibi 250 cclerle mutsuz gezer doğumdan sonra büyürmüki diye dolaşırsınız:) Bu uyarıyı bir borç biliyorum :) )
bir buçuk ay oldu ama göğüslerim hala çok set. Nasıl yumuşar? Ne zaman yumuşar ne kadar yumuşar deneyimlerinize ihtiyacım var.

canım benimde 33 gün oldu yumuşaklıkları gayet iyi sıkıyorum falan normal göğüs gibi esniyo 275cc mentor du benim protezim.yumuşaklığı ve büyüklüğü 1 ay olmasına rağmen gayet güzel.bu arada sen masaj yapıyormusun ben hergün yapıyorum

canım benım bır ay oldu hıc masaj yapmadım (doktorum gerek yok dedi) oldukca yumusaklar gercek bır meme kadar olmasada.....

peki doktorun masaj onerdımı yapıyormusun?

Bitanem Yumuşar hiç Dert etme Doktorunla konuş masaj yap ve Normal göğüs Yumuşaklığına Gelmesin zaten düşünsene Öyle yumuşacııııkkk hamur gibi Sıradan Göğüs kıvamında olduğunu olduğunu Korkunççç hiç te Arzu edilen bir durum Değil bunu tümm samimiyetimle sana Açıklayabilirim üstelik Büyüklüğü konusundada Bnece Kuruntu yapıyorsun eski halini bir aklına getir ve öyle düşün tatlım ne olur sıkma canını değmezz :13:

ameliyatı olduğun yöntem ve kullanılan proteze ve derinin esnekliğine göre yumuşama süresi biraz farklılaşabilir. mesela benim kas zarı altına mentor marka protez kullanılmıştı ve 20.günde yumuşamaya başlamıştı. eğer derin çok esnek değil ve sertse,gögüs dokun da çok çok az ise yumuşamasında senin yapacağın masajların da çok etkisi olacaktır.. bir kere düşünsene protez o kadar sert bi madde değil ki.. sadece zaman,yumuşayacak merak etme

Benimde ameliyat olalı 1 ay olacak,400cc kas zarı altına yuvarlak,round hıgh profil mentor marka protez koyuldu.Bende doktoruma masaj yapacakmıyım dedigimde,gerek yok,yumuşamaya başladı bile,demişti.Gerçektende ellerimle tutup ortaya dogru birleştirebiliyorum,egildigim zaman birleşiyorlar yani.Zamanla dahada rahatlayacagına eminim.Daha önceden yani ameliyat olmadan önce forumda yazılan,mentor marka protezler çok sert,yazısını okudugumda açıkcası içimde şüphe vardı,ama hiçte öyle degilmiş.Zamanla dahada güzel olacaklar,eminim.Ameliyattan sonra öncelikle ilk degişikligi yaklaşık bir ay sonra anlayabiliyoruz,daha sonra bir hafta içerisinde bile degişiklikleri görebiliyoruz.Zamanla dahada iyi oluyor,yumuşuyor ve şekil alıyor.Sadece zamana ihtiyacımız var kızlarr...:118:

arzum sende mentoru test etmıs ve onaylamıs oldun :))
evet dedıgın gıbı 2. 3. aydan sonra dahada yumusar ve daha rahat hareket eder.. hatta ucuz olduugu ıcın cerrahlar tercıh edıyo dıolar ya mentora maıl attım ben fıyatlarını arttır dıye :))
kalıtelı ve 1969 dan berı kullanılan,onaylanan bı markanın bu sekılde anılmasını ıstememm..

teşekkürler kızlar masaj yapmadım doktorumda bundan bahsetmedi. Nasıl yapiliyo var mı bi şekli yöntemi?

merhaba kızlar ben de yeni ameliyat oldum, 1 hafta olmadı daha.
170 boyum, 56 kiloyum, ben baştan neredeyse 175cc falan taktıracaktım, sonra max 250cc de israr ettim, çoookkk sinirim bozuk aslında en baştan ben büyük istemedim, dikkat çeksin istemedim ama en azından galiba 275 olmalıydı. bakıyorum herkes 300lerden bahsediyor, gerçekten isteklerimiz mi farklı, rakamlardan mı yanlış etkileniyorum, yoksa hata mı yaptım bilemiyorummm (((
bir de 6ay-1 sene sonra küçüleceğinden, şişin ineceğinden bahsediliyor, iyice depresyona giriyorum.
blondpinkin dediği gibi, kaç gündür sürekli aklımda, doğumdan sonra büyür mü, doğal yöntemlerle biraz daha büyütürüm gibi teselliler var, yaa çok kötüyümmm ((

bu arada benimkiler de mentor, kohesiv jel protez ve kas altına yerleştirildi

Son düzenleme:

canım resmin varsa görebilir miyim, ekler misin sakıncası yoksa?
ben de yeni 250cc taktırdım, 275 yapmadım diye bunalımdayım, seni görebilirsem belki içim rahatlar, ya da daha bunalıma da girebilirim tabii :S
bir de senin boy-kilo durumun nedir???
şimdi nasıl doğallık durumları??

şimdiden teşekkürlerr

resimim yok henüz ama eklicem canım benim boy 1.80 kilo 65 vücüt yapım dar belim ince doktorumda büyük koysak çok abartı dururdu seni hantal gösterirdi dedi .bide benm göğüs kemiklerimde belirgin büyüğüde iyice top gibi yapay dururdu şimdi daha iyi anlıyorum. birde bu cc meselesi ne istediğine de bağlı ben büyük göğüs istemedim sadece göğüslerim olsun istedim önceden dümdüzdü yani.doktoruna güven canım bence o en uygun protezi yerleştirmiştir

kızlar benim doktorum mentor veya allerga kullandığını söyledi. allerga hakkında fikri olan var mı? artistik yapıp markaları sordum ama ne olduğunu da bilelim sizler marka sorun dediniz diye sordum onuda

benden uzunsun sonuçta, çok sevindim :))
benimki de normal bence, bi tarafım biliyor ama diğer tarafımın aklı hep o eksik 25cc de olacak sanırım

benden uzunsun sonuçta, çok sevindim :))
benimki de normal bence, bi tarafım biliyor ama diğer tarafımın aklı hep o eksik 25cc de olacak sanırım
bence sen burdaki cc lere göre kendini değerlendirme canım doktorun seni inceldi muayene etti ameliyatını yaptı o en uygun olan ölçüyü koymuştur merak etme önceki sütyenlerini takarsan ne kadar büyüdüğünü farkedersin :87:

ibis geçmiş olsun sende atlatmışsın ne güzel
bence boyutu çok dert etme elbetteki olmuşken büyük olsun istiyoruz ama doktorun sana uygun olanı yapmıştır bu onun içinde önemli bir durum
başarısız memnuyetsiz bir ameliyat sonrasını bizim kadar onlarda istemez sonuçta onlarda çekicek ( benden çekerler di )
atlatmışsın keyfine bak daha çok yeni zamanla anlıcaksın nasıl olduğunu
yine memnun kalmazsan bunu doktorunla görüşmelisin

teşekkür ederim canım. çok dengesizim, itiraf ediyorum, bi iyi geliyor gözüme, bi pişman oluyorum. bugün 1 hafta oluyor ve malesef 3-4 gün öncesine göre daha da küçük geliyor gözüme.. hem şişler indi (umarım daha inecek birşey yoktur), hem de gözüm alıştı galiba...

estağfurullah olurmu öyle şey sen zaten bu ameliyatı psikolojin düzelsin diye oldun,kendini üzme eğer gözüne güzel göründüğü oluryorsa demekki beklemen lazım
gözü alışan herkes küçüldüğünü yazmış bu normal zaten önce kendini büyük görüntüsüne alıştırıyorsun sonra küçülüyor ona alışmaya çalışıyorsun zor bir dönem gözlerin bu hallerinede alışacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…