silikon taktiranlar yardimci olurmusunuz

Benim yarin 15 gun olacak kizlar daha bu gece saga sola dondum sol tarafta yirurken hareket var gecici mi sizce kizlar sirtim ve on kaburgalarim cok agriyo DR taktigi sutyenin cikmasina 1 hafta kaldi yumusadi artik odemler karnima indi sanki inanilmaz sis karnim artik iyilesmek istiyorum :KK43: :KK43: :KK43:

Benim yarin 15 gun olacak kizlar daha bu gece saga sola dondum sol tarafta yirurken hareket var gecici mi sizce kizlar sirtim ve on kaburgalarim cok agriyo DR taktigi sutyenin cikmasina 1 hafta kaldi yumusadi artik odemler karnima indi sanki inanilmaz sis karnim artik iyilesmek istiyorum :KK43: :KK43: :KK43:
Zamanla düzelecek her şey süreç farklı işliyor ben baya rahattım

canım ben o sutyenı cıkadım rahatladı kaburgalarım oyle ezıyokı o ....

canım ben o sutyenı cıkadım rahatladı kaburgalarım oyle ezıyokı o ....
Kizlar bana zaten ameliyat sonrasi sporcu sityeni giydirdiler sali 3 hafta olacak sag taraf iyi sol oynuyo sol 350 cc sag 325 cc benim protezler sol oturmadi daha sanirim hissizlik hala var ama :KK43: :KK43: :KK43:

Kizlar bana zaten ameliyat sonrasi sporcu sityeni giydirdiler sali 3 hafta olacak sag taraf iyi sol oynuyo sol 350 cc sag 325 cc benim protezler sol oturmadi daha sanirim hissizlik hala var ama :KK43: :KK43: :KK43:
aynen canım benımde ıkısı 350 cc sag oturdu sol oynuyo hıssızlık zaten var :KK43: c.tesi kontrol bakalım sabrediyorum.

aynen canım benımde ıkısı 350 cc sag oturdu sol oynuyo hıssızlık zaten var :KK43: c.tesi kontrol bakalım sabrediyorum.
DOKTOR OTURMADİ diyo aceleci mi davraniyoruz acaba bilemiyorum artik beklicez tatlim haberlesicez aklima kotu bisey gelmiyo ama huzursuzum canimm :KK43: :KK43:

DOKTOR OTURMADİ diyo aceleci mi davraniyoruz acaba bilemiyorum artik beklicez tatlim haberlesicez aklima kotu bisey gelmiyo ama huzursuzum canimm :KK43: :KK43:
Kizlar benimde yürüyüp hareket edince acaip geriluyorlar..protezde oynuyo gibi..birde dikislerim gerdiriyo ve gögüs uclarim aciyo..bende sizin gibiyim ya..doktoru ariyorum daha normal diyo

Kizlar benimde yürüyüp hareket edince acaip geriluyorlar..protezde oynuyo gibi..birde dikislerim gerdiriyo ve gögüs uclarim aciyo..bende sizin gibiyim ya..doktoru ariyorum daha normal diyo
aynı bu şikayetler var bende de demek normal ama bı kolum rahat diğeri değil bide kolumu oynatınca içerden bısey cekılıyo sankı :KK43:

aynı bu şikayetler var bende de demek normal ama bı kolum rahat diğeri değil bide kolumu oynatınca içerden bısey cekılıyo sankı :KK43:
Biz cokmu kuskuluyuz acaba diyorum..hic rahat degilim inan..masajlarada basladim ama acaip zor geliyor yapmasi..sanki daha kendi memelerim gibi degil

Biz cokmu kuskuluyuz acaba diyorum..hic rahat degilim inan..masajlarada basladim ama acaip zor geliyor yapmasi..sanki daha kendi memelerim gibi degil
benım masajlarıda gostercek c.tesi bu halde nasıl yapılıyo ki taşlar zaten bıde acımıyomu valla ben zaten evhamlı bırıyım doktorum artık nerden yaptım amelıyatını dıcek sankı :KK43: her an bısey olcak dıye bende huzursuzum nezamn yasıcaz bunun mutlulugunu acaba :KK43:

Evhamliyiz korkuyoruz tecrubemizde yok normal bu korkular bence ama burada hep birlikte konusup paylasinca daha ferahliyo insan tatlim ben oyleyim sende oyle ol :) :)

Kızlarrrrr ilk zamanlar bende oleydim tas gibiydiler eşit degillerdi bakip bakip herşeyii kafaya takiyodum ama zananla hersey oturuyo guzellesiyo sabirli olun masajlarinizi yapin cok değişecekler

Kesinlikle acele etmeyin. ilk bir ay daha zor geciyor ve sonrasında hızla düzelmeye başlıyorsunuz. şuan gördüğünüz ufak problemleri kafanıza takmayın derim. 1 ay sonra hareketleriniz rahatlayacak, şişlikleriniz azalacak ve daha normale döneceksiniz. Ben 6. ayımdayım ve iyiki yaptırmışım diyorum.

Bu arada ben hiç masaj da yapmadım doktorum önermediği için. sadece derim kuruduğu için nemlendirici kullanıyordum ve sıkıntı da yaşamadım. elbette doktorunuz önerdiyse yapabilirsiniz ama benim doktorum önermemişti ve bir problem yaşamadım. bence masaj yapmak için de kendinizi zorlamanıza ve tedirgin olmanıza gerek yok

Ben dün ameliyat oldum.Natrelle 295cc takildi bana suan sis ve cok agrim var cok geriliyor canim aciyor genel anestezi aldim.gece de zor gecti kas altina koyuldu.Yalniz bu sis hali cok guzel acaba sislikler inince cok kuculurmu?

kızlaarrr şuan durumlar nasıl nerede oldunuz ameliyatınızı ? Hangi şehir hangi doktor memnun kaldınız mı?

kızlar ameliyat sırasında bazı doktor 300 diye konuşuluyormuş ama deniyormuş olmayınca 275 fln derken doğru boyutu koyuyormuş. bu koydukları protezlerin bolluğu nerden geliyor? denenmiş protezleri başka hastalara mı takıyorlar.
Bu sorunum cevabino bnde coookk merak etmstm ama hic soramadm :))ogrenrsen banada haber ver:)

X