- 24 Mart 2015
- 152
- 33
- 34
Kızlar benım boynuma dogru baya bı ödemım var bır de bastırdıkca gacır gacr hava sesı gelıyor ıkıncı gunum sızde de oldu mu boyle bır sey ((Evet canım Sizer adı da.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar benım boynuma dogru baya bı ödemım var bır de bastırdıkca gacır gacr hava sesı gelıyor ıkıncı gunum sızde de oldu mu boyle bır sey ((Evet canım Sizer adı da.
ödemden canım daha 2.günündesin zaman alıyor ödemlerin inmesi normal şişmesi ve ses gelmesiKızlar benım boynuma dogru baya bı ödemım var bır de bastırdıkca gacır gacr hava sesı gelıyor ıkıncı gunum sızde de oldu mu boyle bır sey ((
Ya ben de korktum Cok bıldıgın boynumun içinde hava gezıyor bastırınca da ses gelıyor gacır gacır aklım cıktı ne yatıluyor ne kalkılıyor zormus :'(ödemden canım daha 2.günündesin zaman alıyor ödemlerin inmesi normal şişmesi ve ses gelmesi
canım yaa bende çok çok zor geçirdim kas altıydı inanılmaz acılar çektim yatsam kalkamıyordum 1.hafta eşimin yardımıyla yatıp kalktım 2. hafta da dizimden destek alarak kalktım bomba gibi gezdim.inan geçiyor ama zaman gerek sabret hersey geçecek tadını çıkaracaksın..Ya ben de korktum Cok bıldıgın boynumun içinde hava gezıyor bastırınca da ses gelıyor gacır gacır aklım cıktı ne yatıluyor ne kalkılıyor zormus :'(
Insallah kuzum ya ben de kendı kendme kızıyorum dertsz basıma dert aldım dye ama yapacak birsey yok sabredıcem artıj senın kı daha da zordur kas altı. Kac cc taktıkarcanım yaa bende çok çok zor geçirdim kas altıydı inanılmaz acılar çektim yatsam kalkamıyordum 1.hafta eşimin yardımıyla yatıp kalktım 2. hafta da dizimden destek alarak kalktım bomba gibi gezdim.inan geçiyor ama zaman gerek sabret hersey geçecek tadını çıkaracaksın..
Canım ben henüz olmadım ama ,lıkır lıkır veya gacır gucur gibi sesin ilk günlerde olabileceğimizi forumda bi yerde okumuştum. sonra geçiyormuş.ama yine de Dr una sor cnm. Çok geçmiş olsun tekrar.Kızlar benım boynuma dogru baya bı ödemım var bır de bastırdıkca gacır gacr hava sesı gelıyor ıkıncı gunum sızde de oldu mu boyle bır sey ((
Insallah kuzum ya ben de kendı kendme kızıyorum dertsz basıma dert aldım dye ama yapacak birsey yok sabredıcem artıj senın kı daha da zordur kas altı. Kac cc taktıkar
Senın kas altıydı dımı kuzumCanim bendede oldu o his cok garipti hakkaten. Ama sonra gecti. 11. Gunum. Fakat sabahlari hala odemli ve agrili kalkiyorum.
Senın kas altıydı dımı kuzum
Doktorunuz kimdii acabaa 1 aydan önce yuzustu yatmak yasak mıydı??narkozsuz ameliyat olabilecegini sanmiyorum...6 ay oldu benim....birinci aydan itibaren yuzustu yattim....esim bayIldi....doktorum sagolsun....ilk gunler cok agriliydi fakat 3 hafta sora agrilarim gecti...simdi ameliyat oldugumu bile unutmus vaziyetteyim:))
Ben sedasyonla oldum amelıyatımu entube olmadım bogazımdan hortum sokmadılar yanı uyudum yine ama nefesımı kendım alarak. Cok rahattıDoktorunuz kimdii acabaa 1 aydan önce yuzustu yatmak yasak mıydı??
bnde amlyt olalı 1 ay oldu ve 20 gun içinde 2 kez oldum bu ay nasıl olcak merk ediorum doktorlar amlytla ilgisi olmadgnı sölüoalr ama bnce varKizlar ben 23 eylulde ameliyat oldum 350 cc 375 cc takildi asimetri problemim vardi hersey cok gecti kraliceler gibi bakildim diyebilirim memelerde suan yerine oturdu yalniz benim problemim regli olamiyorum yani duzensizlesti 5 gun olurken 3 suruyo ve her ay duzenli olmuyorum jinekologum her sey nirmal diyo ameliyat sonrasi hirmon problemi yasiyosun diyo ameliyatimi yapan dr ise bunun silikonlabir ilgisi olmadini soyluyor yardimci olurmusunuz kizlarrr sizce ne yapmam lazimm
Benim de ilk 1-2 aydan sonra normale döndü.Kizlar ben 23 eylulde ameliyat oldum 350 cc 375 cc takildi asimetri problemim vardi hersey cok gecti kraliceler gibi bakildim diyebilirim memelerde suan yerine oturdu yalniz benim problemim regli olamiyorum yani duzensizlesti 5 gun olurken 3 suruyo ve her ay duzenli olmuyorum jinekologum her sey nirmal diyo ameliyat sonrasi hirmon problemi yasiyosun diyo ameliyatimi yapan dr ise bunun silikonlabir ilgisi olmadini soyluyor yardimci olurmusunuz kizlarrr sizce ne yapmam lazimm
Ilk adetinde doğum kontrol hapına başla düzene girerBencede ameliyatla ilgisi var her sey yolunda giderken ameliyat oldum her sey degisti adet sokturucu kulansam mi diyorum bi zarari varmi ne diyosunuz kizlar