silikon taktiranlar yardimci olurmusunuz

babydoln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2014
11
4
39
Arkadaslar silikon taktirmak istiyorum ve hic bir bilgim yok ben narkoz alamiyorum sorum
1.bayiltmadan bu amlyti olabilirmiyim
2.yuzustu uyuyorum iylesme doneminden sonra yuzustu yatsam sorun oluyomu rahatsiz edermi (baska turlu uyuyamiyorum
3 esiniz sewgiliniz yapay geldigini soyluyormu
Simdiden tesekurler

1. bu ameliyatı genel anestezi dışında olman imkansız. Hem sen çok zorlanırsın hemde doktor.
2. Yüzüstü yatman belli bir süre yasak oluyor.
3. Bu sorunun cevabını pek bilmiyorum çünkü ben göğüs küçültme ve dikleştirme oldum ama silikon taktıranlar genelde çok memnun bu forumda. Belki ilk aylar yapay gelebilir ama 6 ay içinde yumuşayıp oturuyormuş silikon.

Bayılmadan olmaz, sanmıyorum. Ben de yüzüstü uyuyordum ama alışıyorsun sırt üstü yatmaya, 2 hafta yan da yatılmıyor. Benim 1 aylıklar yan yatabiliyorum şimdi ama yüzüstü yatamam. Eşim sevgilim yapay dese ne demese ne? Bu ameliyatı onlar için olmuyoruz biz. Hiç de yapay gelmiyor ayrıca..

1. lokal yapan var ama doktorada zor olur hastayada
2. yüz üstü yatmak yasak 2 ay
3. başlarda yapay geliyor görüntü çok güzel ama dokununca sıkıntı :) ilerde inşallah normalleşir
2 ay olduda benim :)

benım ıkı tane arkadaşım oldu bırının bır yıl olmuştu bıldıgın meme gıbı hıc protez bellı olmuyor diğer arkadaşımınkı 4 ay olmuştu onunkıde de oyleydı hem cok doğal gözüküyorlar hemde oyle protez hıssedılımıyor baya dokundum fılan ama hıc anlamadım :) ıkısıde kas altı olmuştu..

kızlar ameliyat sırasında bazı doktor 300 diye konuşuluyormuş ama deniyormuş olmayınca 275 fln derken doğru boyutu koyuyormuş. bu koydukları protezlerin bolluğu nerden geliyor? denenmiş protezleri başka hastalara mı takıyorlar.

Ay yok artık.. Öyle yapmazlar yaaa.. Ben taktırmadım valla yanlış bişi söylemek istemem ama bir tv programında standar takılıp sonra içine kaç cc sıkabildinlerine bakıyolar gibi bişi duymuştum.. Ama ilgi alanım olmadığı için çokta iyi dinlemedim :/

iyi ki ilgi alanınız değilmiş neyse kızmayın kızlar latife yapıyorum

İlgi alanım olsa a dan z ye detay verirdim , ama maalesef yapamıcam çok dinlemedim . Sor bak burun estetiğini, yağ almayı , karın germeyi nasıl cvp veriorum :)

eğer çok rahatsız etmiyorsa bence taktırma silikon yapaylık her zaman kötü bana göre
canım 75 destekli sütyen bile boş kalıyo sen düşün artık boyum uzun zayıfım erkek gibi hissediyorum kendimi. kimse için değil kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum artık. öyle özeniyorum ki manken gibi kızlar soruyorum ya silikon diyorlar çoğu. benim de hayalim hep.

benımde 75ı zor dolduruyordu ve moral artık yaşım ılerledıkce dusuyordu..kıyafetler olmuyor begendıgım kıyafetlerın cogunu memem olmadgı ıcın alamıydum olee bakmakla yetınıyordum bırde bazı satıcıların senın gogsun ufak su modelı deneyın yada surdan askı yaptırırsınz lafı yokmu ordan atlayasım gelırdı yaaa gecelıkler ıcını dolduramadgım ama hayal ettıgım gecelıkler ama hepsı bıtttıııııı oldum amelıyatı hıcte pışman degılım ıyıkıde olmusum ...kendım ıcın oldum vallahı özguven tavan suan:) 3ay olcak nerdeyse benım ve goren senın zaten hıc bellı degıl dıyor :) annem bıle ne karsı cıkmıstıda sımdı o da baktı doktor ıyı yapmıs ıyı oldu dıyor :) şiddetle ol derım... kımseyı duusnme paranı bırıktır tecrubelı ıyı bır doktora ol :)

Şimdi firma ürünü boy boy yolluyor ama sıfır paket haliyle deneme boyları oluyor bunların belki senden çıkıp başkasına takılıyor olabilir bunda yadırgayacak ne var anlamadım neşteri makası kullanmıyorlar mı dezenfekte edip ye da diş hekimine gittiğimizde bi sürü insanın ağzına fire şeyler sizin ki nede giriyor tamam bazı şeyler tek kullanımlık ama yi ne de var... boyuta birine 275 taktı ise diğerine 325 takıyor bakıyor biri küçük diğeri büyük olduysa demek ki 300 ideal diyip sıfır paket olan 300 cc yi takıyorlar...

Narkozsuz ameliyat yapan varmış bende yeni öğrendim esmeraldam ın görüştüğü bir doktor ben unuttum adını..
Yüzüstü diğer arkadaşlar ın dediği gibi iki ay yasak.. eş sevgili meselesine gelirsek kendi adıma konuşuyorum kendim için yaptırdım :) bu ameliyatı umurumda değil.. ister elleyince belli olsun ister olmasın memnun olmayan ellemesin der giderim

Benimde az kaldi amelyatima, baskalari ne düsünürse düsünsün ben kendim icin yapiyorum bunu
Sirt üstünde yatmak benide zorlayacak ilk basta ama memislere deger :)

Sağdan soldan fikir almak yerine bi Dr a danışın a Cup tan b Cup olmak için 300 bence yeter ama olmuşken tam olsun c Cup olsun derseniz meme dokunuza bağlı olarak 350 üstü olmanız lazım biz burada afaki konuşuyoruz bakalım göğüs çapınız yeterli mi benim 325 cc olmuş olsaydı 350 koyardı Dr um.. olmamış yanlara fazla gitmiş koltuk altlarına doğru yapacak bir şey yok sıfır memeden 85 cm e çıktım b Cup bile olmuyo gibi buna da şükür... bana yetiyor ama insan hep daha büyüğünü mü istiyor nedir. 

Meme altı 69 meme üstü 85 yeterli bana

1.Bı ameliyatı sedasyon yolu ilede yapan doktorlar var.Tuğrul Turan var mesela.Yine baygın oluyorsun ama narkoz almıyorsun.Verilen komutlara tepki veriyorsun,ama kendine gelince hbirşey hatırlamıyorsun.Uyanık olmak,ameliyatı görmek gibi bir durum yok..
2.Yüz üstü uymak bir süre yasak.Sonra serbest
3.Yapaylık biraz size birazda doktorun becerisinede bağlı bir durum.Altı ay,birinci senede gayet doğal sonuca ulaşıyor zaten..Evliyim,eşimin en çok korktuğu şeydi .Ama çok memnun,yapay vir durum hissetmiyoruz ikimizde...

Deneme protezleri steril ediliyor.. Ben görmüştüm.Bir kutu gibi büyük bir kutunun içinde steril suyun inde yüzüyorlardı Ameliuat öncesi masaya tek tek diziliyor ve sana deneniyor Uygun olan protez büyüklüğü belirleniyor.Sıfırı kutusundan çıkartılıp sana takılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…