1. bu ameliyatı genel anestezi dışında olman imkansız. Hem sen çok zorlanırsın hemde doktor.Arkadaslar silikon taktirmak istiyorum ve hic bir bilgim yok ben narkoz alamiyorum sorum
1.bayiltmadan bu amlyti olabilirmiyim
2.yuzustu uyuyorum iylesme doneminden sonra yuzustu yatsam sorun oluyomu rahatsiz edermi (baska turlu uyuyamiyorum
3 esiniz sewgiliniz yapay geldigini soyluyormu
Simdiden tesekurler
Arkadaslar silikon taktirmak istiyorum ve hic bir bilgim yok ben narkoz alamiyorum sorum
2.yuzustu uyuyorum iylesme doneminden sonra yuzustu yatsam sorun oluyomu rahatsiz edermi (baska turlu uyuyamiyorum
Simdiden tesekurler
Ay yok artık.. Öyle yapmazlar yaaa.. Ben taktırmadım valla yanlış bişi söylemek istemem ama bir tv programında standar takılıp sonra içine kaç cc sıkabildinlerine bakıyolar gibi bişi duymuştum.. Ama ilgi alanım olmadığı için çokta iyi dinlemedim :/kızlar ameliyat sırasında bazı doktor 300 diye konuşuluyormuş ama deniyormuş olmayınca 275 fln derken doğru boyutu koyuyormuş. bu koydukları protezlerin bolluğu nerden geliyor? denenmiş protezleri başka hastalara mı takıyorlar.
ben de şaşırdım zaten srnin dediğin gibidir canım içime su serptin valla. lazer ve silikon hep hayalim bi türlü yaptıramadım ;(İlgi alanım olsa a dan z ye detay verirdim , ama maalesef yapamıcam çok dinlemedim . Sor bak burun estetiğini, yağ almayı , karın germeyi nasıl cvp veriorum :)
canım 75 destekli sütyen bile boş kalıyo sen düşün artık boyum uzun zayıfım erkek gibi hissediyorum kendimi. kimse için değil kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum artık. öyle özeniyorum ki manken gibi kızlar soruyorum ya silikon diyorlar çoğu. benim de hayalim hep.eğer çok rahatsız etmiyorsa bence taktırma silikon yapaylık her zaman kötü bana göre
Arkadaslar silikon taktirmak istiyorum ve hic bir bilgim yok ben narkoz alamiyorum sorum
Simdiden tesekurler
kızlar ameliyat sırasında bazı doktor 300 diye konuşuluyormuş ama deniyormuş olmayınca 275 fln derken doğru boyutu koyuyormuş. bu koydukları protezlerin bolluğu nerden geliyor? denenmiş protezleri başka hastalara mı takıyorlar.