- 31 Ocak 2015
- 112
- 70
-
- Konu Sahibi carpe-diem
Ilahi soocute cok guldumKocan estetik cerrah mı evlenince nasıl büyüdü merak ettim doğrusu.... yoksa 10 kilo falan mı aldın ...cCinsel ilişkiden mi bahsediyorsun yoksa keramet nikahta mı
Bosuna uzuldun bunca zaman be guzelim herkez yaptiriyor artik okadar cok ki birde yaptirmak isteyip de yaptiramayan ya saglik nedeniyle yada butce nedeniyle sen yaptirmissin mis gibi de olmus sorunsuz ne asimetrilik var ne sislik hic bir probleminde yok keyfini cikar dim dik yuru kendi oz guvenini goster yururken bastigin yer titresinOlumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak
Çok sevindim canım en önemlisi içine sinmesiydi ki gerçekten de çok güzel olmuşlardı dediğim gibi ne büyük duruyordu ne de bedeninden farklı duruyordu. Zamana ihtiyacın vardı ve şuan keyfini çıkarmaya başladın. Şuan seninkiler gibi olması için nelerimi vermezdim..Olumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak
Onları büyük bulman tuhaf tı ztn boşuna endişe ettin keyfini çıkar benceOlumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak
ben evlendim ama büyümedi, memelerim anlamadı herhalde evlendiğimi."huuuu huuuu memeler 13 yıllık evliyim niye hala büyümediniz.Ay dur ben en iyisi bi daha evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğinievlendikten sonra istemesen de büyüyorlar zaten
madem büyümüyorB
ben evlendim ama büyümedi, memelerim anlamadı herhalde evlendiğimi."huuuu huuuu memeler 13 yıllık evliyim niye hala büyümediniz.Ay dur ben en iyisi bi daha evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğini
Gerçekten öyle dün ilk defa mutlu hissettim kendimi tamamen psikoloji ile alakali alışamadım 2 aydır ama inşallah bundan sonra hersey daha iyi olacak.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla...Bosuna uzuldun bunca zaman be guzelim herkez yaptiriyor artik okadar cok ki birde yaptirmak isteyip de yaptiramayan ya saglik nedeniyle yada butce nedeniyle sen yaptirmissin mis gibi de olmus sorunsuz ne asimetrilik var ne sislik hic bir probleminde yok keyfini cikar dim dik yuru kendi oz guvenini goster yururken bastigin yer titresin
Bebeğim daha güzelleri nasip olsun sana inşallah ben 29 yaşına kadar eksikliğini çok yaşadım şimdi de var diye utanma ve büyük oldu korkusu..sağolsun kız arkadaşım çıplak gördü ve asla belli değil ne büyük ne birsey ideal dedi çok mutlu oldum inanin 2 ay sonra dün gece huzur içinde uyudum...hersey için çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz...Allah razı olsun :)Çok sevindim canım en önemlisi içine sinmesiydi ki gerçekten de çok güzel olmuşlardı dediğim gibi ne büyük duruyordu ne de bedeninden farklı duruyordu. Zamana ihtiyacın vardı ve şuan keyfini çıkarmaya başladın. Şuan seninkiler gibi olması için nelerimi vermezdim..neyse haftaya bende mıayeneye gidicem inşallah benimde içime sinen bir sonuç olur.. Senin adına şuan çok mutluyum. En iyi ameliyat kişinin memnun kaldığı ameliyattır bence. Seninkiler şekil olarak çok güzeldi zaten şimdi de içine sindi vallahi bundan sonra hiççç üzme kendini mutlu ol hep
Kız alemsin var yaaaB
ben evlendim ama büyümedi, memelerim anlamadı herhalde evlendiğimi."huuuu huuuu memeler 13 yıllık evliyim niye hala büyümediniz.Ay dur ben en iyisi bi daha evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğini
Bebeğim daha güzelleri nasip olsun sana inşallah ben 29 yaşına kadar eksikliğini çok yaşadım şimdi de var diye utanma ve büyük oldu korkusu..sağolsun kız arkadaşım çıplak gördü ve asla belli değil ne büyük ne birsey ideal dedi çok mutlu oldum inanin 2 ay sonra dün gece huzur içinde uyudum...hersey için çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz...Allah razı olsun :)
Gülüm burda daha kıdemli biri var 20 yıldır büyümede tık yok anlıycağın. Bizim heriflerde mi bi tuhaflık var acepmadem büyümüyoryaa o zmn bu kusura bakmayın cok afedersiniz aptal erkekler nyee ben büyütürüm ayagındalar hep
Dediğim gibi kg aynı kalınca bence geçerli değil bu durum kilo alınırsa mümkün ama biz kilo almadan ince bir bedende meme olsun istiyoruz :))genelde doğumdan sonra beden genişliyor memeler dahil
Güzel göründüğünü söylemiştik canım sevmene sevindim..Biri 325 cc diğeri 275 cc ve sanırım önce ki kadar mutsuz degilim:) bugün kendimi çok iyi hissediyorum ya bir Kızkardeşim biliyordu o da uzaktaydi burda yakın kız arkadaşımla paylaştım asla fark etmedim dedi ve cok güzel duruyor dedi acayip mutlu oldum çünkü asla dikkat çeksin istemiyordum:)