silikon sonrası mutsuzluk

Bosuna uzuldun bunca zaman be guzelim herkez yaptiriyor artik okadar cok ki birde yaptirmak isteyip de yaptiramayan ya saglik nedeniyle yada butce nedeniyle sen yaptirmissin mis gibi de olmus sorunsuz ne asimetrilik var ne sislik hic bir probleminde yok keyfini cikar dim dik yuru kendi oz guvenini goster yururken bastigin yer titresin

Çok sevindim canım en önemlisi içine sinmesiydi ki gerçekten de çok güzel olmuşlardı dediğim gibi ne büyük duruyordu ne de bedeninden farklı duruyordu. Zamana ihtiyacın vardı ve şuan keyfini çıkarmaya başladın. Şuan seninkiler gibi olması için nelerimi vermezdim.. neyse haftaya bende mıayeneye gidicem inşallah benimde içime sinen bir sonuç olur.. Senin adına şuan çok mutluyum. En iyi ameliyat kişinin memnun kaldığı ameliyattır bence. Seninkiler şekil olarak çok güzeldi zaten şimdi de içine sindi vallahi bundan sonra hiççç üzme kendini mutlu ol hep

Onları büyük bulman tuhaf tı ztn boşuna endişe ettin keyfini çıkar bence

B
evlendikten sonra istemesen de büyüyorlar zaten
ben evlendim ama büyümedi, memelerim anlamadı herhalde evlendiğimi."huuuu huuuu memeler 13 yıllık evliyim niye hala büyümediniz.Ay dur ben en iyisi bi daha evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğini

B

ben evlendim ama büyümedi, memelerim anlamadı herhalde evlendiğimi."huuuu huuuu memeler 13 yıllık evliyim niye hala büyümediniz.Ay dur ben en iyisi bi daha evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğini
madem büyümüyor yaa o zmn bu kusura bakmayın cok afedersiniz aptal erkekler nyee ben büyütürüm ayagındalar hep

Gerçekten öyle dün ilk defa mutlu hissettim kendimi tamamen psikoloji ile alakali alışamadım 2 aydır ama inşallah bundan sonra hersey daha iyi olacak.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla...

Bebeğim daha güzelleri nasip olsun sana inşallah ben 29 yaşına kadar eksikliğini çok yaşadım şimdi de var diye utanma ve büyük oldu korkusu..sağolsun kız arkadaşım çıplak gördü ve asla belli değil ne büyük ne birsey ideal dedi çok mutlu oldum inanin 2 ay sonra dün gece huzur içinde uyudum...hersey için çok sağolun çok destek oldunuz hepiniz...Allah razı olsun :)

Evlendikten sonra büyür lafına ben de fittiriyorum tabi 50 kiloyla evlenip 3-5 sene sonra 70 kiloya çıkarsan büyüyor tabi ama sadece orası değil ötekiler de büyüdüğü için bi anlamı kalmiyor 55 kg ile evlendim 2 çocuk doğurdum 10 yıllık evliyim goguslerim bekarligimla aynı çünkü 54 kg yim her yerin aynı dururken kg da aynı iken göğüs nasıl büyüyebilir biri bunu açıklasın

olan olmuş bu ameliyatlar hep hayal ettiğini vermez mesela mankenlerde yaptırıyor hemen belli oluyor genelde büyük oluyorlar artık olanla mutlu olmaya bak

genelde doğumdan sonra beden genişliyor memeler dahil

canım yaa sonunda doğru yolu buldun :))) ha şöyle bi rahat nefes al. çok güzelsin. bombasın. 10 numarasın. ne giysen yakışıyor. bol bol aynaya bak ve kendini sev lütfen. ve yüzün hep gülsün.

Güzel göründüğünü söylemiştik canım sevmene sevindim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…