- Konu Sahibi carpe-diem
göğüslerm ayrıktı arası şu an biraz kapandı ama yinede 160 boy 50 kiloya en fazla 275 cc takılmalı bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hım anladm bnmde yanlarda duruyor ama daha 1 ay oldu 1,65 49 kiloyum 325 takıldı aslında 00 ble olablrms yanlardan şişkn duruyor ama yeni oldugu oldugu için olablrgöğüslerm ayrıktı arası şu an biraz kapandı ama yinede 160 boy 50 kiloya en fazla 275 cc takılmalı bence
balenli sütyenle toparlarsın ortaya geniş durmazki cnmBenim 2 ay doldu geçen kontrole gittim Dr diyor böyle mükemmel sonucu nasıl begenmezsin evet şükür güzel ve sorunsuz atlattim ama geniş duruyor yaz yaklaşıyor ve herkes anlayacak ki benim göğüs dokum da vardı beni üzen bu zaten.. balenli taksam ne olur bilmem balensiz de böyle geniş dururken hala mutlu olamadim ya doktor da iyi diyor ama ben mutlu olmadiktan sonra ne anlami var 225 ya da 250 en fazla olmaliydi.. Göğüs yapinla alakalı göğüs altı geniş di diyor ama ya bırak sen küçük koy sanki ben kaç kere küçük doğal dedim
Valla canım 80b Balensiz ..şu an ve gerçekten büyük 2 ay erken diye avutuyorum kendimi.. tek duam daha da küçülsünbalenli sütyenle toparlarsın ortaya geniş durmazki cnm
Gogus altin genisdi demis demekki daha kucuk cc taksaydi bu sefer capi az oldugu icin belkide cok ayrik duracakdi ve daha kotu gorunecekde dogal durmicakdi bide boyle dusun bence doktorun dogru karari verdi sen kendi kendini bosuna doldurma bence guzelim bak haline sukretBenim 2 ay doldu geçen kontrole gittim Dr diyor böyle mükemmel sonucu nasıl begenmezsin evet şükür güzel ve sorunsuz atlattim ama geniş duruyor yaz yaklaşıyor ve herkes anlayacak ki benim göğüs dokum da vardı beni üzen bu zaten.. balenli taksam ne olur bilmem balensiz de böyle geniş dururken hala mutlu olamadim ya doktor da iyi diyor ama ben mutlu olmadiktan sonra ne anlami var 225 ya da 250 en fazla olmaliydi.. Göğüs yapinla alakalı göğüs altı geniş di diyor ama ya bırak sen küçük koy sanki ben kaç kere küçük doğal dedim
Bugün yakın kız arkadaşımla paylaştım ilk defa çok beğendi ve adla belli değil gayet doğal duruyor dedi cokk mutlu oldum ya yıllardır göğüs yok ve şimdi goguslerim oldu alismam çok zaman aldı. Ama dediğiniz gibi sanırım zaman lazım ve sukretmem lazım..Gogus altin genisdi demis demekki daha kucuk cc taksaydi bu sefer capi az oldugu icin belkide cok ayrik duracakdi ve daha kotu gorunecekde dogal durmicakdi bide boyle dusun bence doktorun dogru karari verdi sen kendi kendini bosuna doldurma bence guzelim bak haline sukret
Bence de senin göğüslerin çok doğal duruyor ve vücuduna son derece yakışmış.ilerde boşuna bu kadar üzülmüşüm diyeceksin canım:)Bugün yakın kız arkadaşımla paylaştım ilk defa çok beğendi ve adla belli değil gayet doğal duruyor dedi cokk mutlu oldum ya yıllardır göğüs yok ve şimdi goguslerim oldu alismam çok zaman aldı. Ama dediğiniz gibi sanırım zaman lazım ve sukretmem lazım..
Bugün yakın kız arkadaşımla paylaştım ilk defa çok beğendi ve adla belli değil gayet doğal duruyor dedi cokk mutlu oldum ya yıllardır göğüs yok ve şimdi goguslerim oldu alismam çok zaman aldı. Ama dediğiniz gibi sanırım zaman lazım ve sukretmem lazım..
Biri 325 cc diğeri 275 cc ve sanırım önce ki kadar mutsuz degilim:) bugün kendimi çok iyi hissediyorum ya bir Kızkardeşim biliyordu o da uzaktaydi burda yakın kız arkadaşımla paylaştım asla fark etmedim dedi ve cok güzel duruyor dedi acayip mutlu oldum çünkü asla dikkat çeksin istemiyordum:)Canım kaç cc senin neden mutsuzsun?
Kocan estetik cerrah mı evlenince nasıl büyüdü merak ettim doğrusu.... yoksa 10 kilo falan mı aldın ...cCinsel ilişkiden mi bahsediyorsun yoksa keramet nikahta mıevlendikten sonra istemesen de büyüyorlar zaten
Olumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacakBiri 325 cc diğeri 275 cc ve sanırım önce ki kadar mutsuz degilim:) bugün kendimi çok iyi hissediyorum ya bir Kızkardeşim biliyordu o da uzaktaydi burda yakın kız arkadaşımla paylaştım asla fark etmedim dedi ve cok güzel duruyor dedi acayip mutlu oldum çünkü asla dikkat çeksin istemiyordum:)
Böyle düşünmeye başlamana çok sevindim canımOlumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak
Ayy cok sevndm valla o kdr dioduk inanmiodun bnce braz daha canlingorenlerden yorum al inan herkes bayiliyo hatta kiskaniolar :)Olumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak
Size ayrıca çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana... dilerim hersey güzel gönlünüze göre olur... Bugün benim için günlerden mutluluk binlerce şükür olsun :))Böyle düşünmeye başlamana çok sevindim canım
Çıplak görmek gerçekten çok farklı o yüzden üzülüyordum boşa saklamisim en yakın arkadaşımdan... çok mutlu etti beni sizlerde çok çok sağolun maşallah diyeyim bugün ilk defa sevdim memislerimi:)Ayy cok sevndm valla o kdr dioduk inanmiodun bnce braz daha canlingorenlerden yorum al inan herkes bayiliyo hatta kiskaniolar :)
Ben sadece gerçekleri söyledim canım.inşallah hep böyle mutlu olursunSize ayrıca çok teşekkür ederim çok destek oldunuz bana... dilerim hersey güzel gönlünüze göre olur... Bugün benim için günlerden mutluluk binlerce şükür olsun :))
Aminnn dilerim isteyen herkese nasip olur insanın kendine güvenmesi ve kadın hissetmesi çok güzel duygu...siz de her zaman cokkk mutlu keyifli olun inşallah....Ben sadece gerçekleri söyledim canım.inşallah hep böyle mutlu olursun
Teşekkür ederim canımAminnn dilerim isteyen herkese nasip olur insanın kendine güvenmesi ve kadın hissetmesi çok güzel duygu...siz de her zaman cokkk mutlu keyifli olun inşallah....