silikon sonrası mutsuzluk

göğüslerm ayrıktı arası şu an biraz kapandı ama yinede 160 boy 50 kiloya en fazla 275 cc takılmalı bence

göğüslerm ayrıktı arası şu an biraz kapandı ama yinede 160 boy 50 kiloya en fazla 275 cc takılmalı bence
hım anladm bnmde yanlarda duruyor ama daha 1 ay oldu 1,65 49 kiloyum 325 takıldı aslında 00 ble olablrms yanlardan şişkn duruyor ama yeni oldugu oldugu için olablr

Benim 2 ay doldu geçen kontrole gittim Dr diyor böyle mükemmel sonucu nasıl begenmezsin evet şükür güzel ve sorunsuz atlattim ama geniş duruyor yaz yaklaşıyor ve herkes anlayacak ki benim göğüs dokum da vardı beni üzen bu zaten.. balenli taksam ne olur bilmem balensiz de böyle geniş dururken hala mutlu olamadim ya doktor da iyi diyor ama ben mutlu olmadiktan sonra ne anlami var 225 ya da 250 en fazla olmaliydi.. Göğüs yapinla alakalı göğüs altı geniş di diyor ama ya bırak sen küçük koy sanki ben kaç kere küçük doğal dedim

balenli sütyenle toparlarsın ortaya geniş durmazki cnm

Canım doktorlar en uygun en idealini bilirler tabiki ama kişinin istekleride önemli . O yüzden kendimizi ve ne istediğimizi çok iyi ifade etmeliyiz diye düşünüyorum..aslında Seninkiler güzel ama senin düşüncelerin isteklerin daha önemli biraz daha bekle bakalım kararını verirsin.

Gogus altin genisdi demis demekki daha kucuk cc taksaydi bu sefer capi az oldugu icin belkide cok ayrik duracakdi ve daha kotu gorunecekde dogal durmicakdi bide boyle dusun bence doktorun dogru karari verdi sen kendi kendini bosuna doldurma bence guzelim bak haline sukret

Bugün yakın kız arkadaşımla paylaştım ilk defa çok beğendi ve adla belli değil gayet doğal duruyor dedi cokk mutlu oldum ya yıllardır göğüs yok ve şimdi goguslerim oldu alismam çok zaman aldı. Ama dediğiniz gibi sanırım zaman lazım ve sukretmem lazım..

Bence de senin göğüslerin çok doğal duruyor ve vücuduna son derece yakışmış.ilerde boşuna bu kadar üzülmüşüm diyeceksin canım:)

Canım kaç cc senin neden mutsuzsun?

Canım kaç cc senin neden mutsuzsun?
Biri 325 cc diğeri 275 cc ve sanırım önce ki kadar mutsuz degilim:) bugün kendimi çok iyi hissediyorum ya bir Kızkardeşim biliyordu o da uzaktaydi burda yakın kız arkadaşımla paylaştım asla fark etmedim dedi ve cok güzel duruyor dedi acayip mutlu oldum çünkü asla dikkat çeksin istemiyordum:)

Olumlu konuşan bana destek olan herkese çok çok teşekkür ederim hakkınızı helal edin 2 ay sonra bugün ilk defa kendimi çok mutlu hissettim ve deri ceket 34 beden kazak üstüne tam oturdu üstüme meğer gerçekten hiç büyük değilmiş yıllardır hiç yoktan bu kadar büyüme psikolojimi çok bozmustu...binlerce şükür ya inşallah daha iyi olacak

Böyle düşünmeye başlamana çok sevindim canım

Ayy cok sevndm valla o kdr dioduk inanmiodun bnce braz daha canlingorenlerden yorum al inan herkes bayiliyo hatta kiskaniolar :)

Ayy cok sevndm valla o kdr dioduk inanmiodun bnce braz daha canlingorenlerden yorum al inan herkes bayiliyo hatta kiskaniolar :)
Çıplak görmek gerçekten çok farklı o yüzden üzülüyordum boşa saklamisim en yakın arkadaşımdan... çok mutlu etti beni sizlerde çok çok sağolun maşallah diyeyim bugün ilk defa sevdim memislerimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…