- 15 Şubat 2015
- 105
- 73
-
- Konu Sahibi carpe-diem
Valla zehir ettim hayatı kendime gerçekte birinin görmesi onemliymis keşke saklamasaydim..zamanla inşallah daha iyi olur :)canım yaa sonunda doğru yolu buldun :))) ha şöyle bi rahat nefes al. çok güzelsin. bombasın. 10 numarasın. ne giysen yakışıyor. bol bol aynaya bak ve kendini sev lütfen. ve yüzün hep gülsün.
Ahahah 29 yaşıma kadar hiç buyumedi ki evlendikten sonra da hiç sanmadigim için yaptırdım.evleniiim. Belki o zaman anlarlar büyümeleri gerektiğini
Çokk teşekkür ederim destekleriniz için kendimi daha iyi hissediyorum artık çok şükür....:)Güzel göründüğünü söylemiştik canım sevmene sevindim..
Vazgeçirme taktikleriBenim annem diyodu ki ay niye üzülüyorsun ben de evlendiğimde 75 takıyordum senin gibiydim bak şimdi 90 takıyom evlendiğinde 36 beden 52 kiloymuş şimdi 54 beden 80 kg yani teselliye bak anne 80 kilo olunca 90 beden sütyen takacam ha ne mutlu ben almıyım yaa
Ahahah 29 yaşıma kadar hiç buyumedi ki evlendikten sonra da hiç sanmadigim için yaptırdım.
Valla zehir ettim hayatı kendime gerçekte birinin görmesi onemliymis keşke saklamasaydim..zamanla inşallah daha iyi olur :)
He he anneler bi alem oluyo ya karnımı gösteriyorum bak nasıl burus burus sarkık gördün mü diyeVazgeçirme taktikleribenimde anam diyo napcan onları bu yaştan sonra ,lazım diyorum bende
Çünkü onlar herşeye muktedir olduğunu sanan, üstün , mümtaz, şahsiyetler ...madem büyümüyoryaa o zmn bu kusura bakmayın cok afedersiniz aptal erkekler nyee ben büyütürüm ayagındalar hep
benim eşim yaptıracaksan kendin için yaptır demişti.ben seni vücudun için sevmedim demişti.ama şöyle bir durum var güzel dolgun göğse herkes bakar herkesin içi gider biz bile imrenmiyormuyuz?ben kendimi eksik hissediyordum ameliyat öncesi halimi görenler bilir.öyle bir vücudu kim ister bana söylermisiniz?hiç kusura bakılmasın günahı da benim sevabı da.ben eşimle daha mutlu bir evliliğim olsun kendime güvenim gelsin eşim başkalarına bakıp imrenmesin diye yaptırdım hiç de pişman değilim.üstelik düşünsenize eşimin ne suçu varki onu mahrum bırakayım ömür boyu? onu her şekilde mutlu etmek isterim.erkekler göğüse de kalçaya da önem veriyor kim ne derse desin.yok beni eşim her halimle kabul eden arkadaşlara da saygı duyarım tabiki kolay bir karar değil bu cünkübir de göğüslerin için seni isteyecek adam hiç istemesin... ben de bekarken acaba evleneceğim adam göğüslerimin küçüklüğünü dert eder mi diye düşünürdüm şimdi gülüyorum o halime
En başta kendim için yaptırdım ki kendimi eksik hissediyordum kadın olarak ve eşimin karşısında çıplak kalınca utanmamak adına..Yıllarca olmayan göğüs ve çatal görünce imrenerek baktım.. Bu gerçekten çok kötü birsey.. yaptırdım ki hiç kolay bir ameliyat değildi kendim hallettim herşeyiyle.. ve artık mutlu olmak istiyorum kafam huzur bulsun istiyorum... isteyen herkese nasip olsun sağlıkla inşallah...benim eşim yaptıracaksan kendin için yaptır demişti.ben seni vücudun için sevmedim demişti.ama şöyle bir durum var güzel dolgun göğse herkes bakar herkesin içi gider biz bile imrenmiyormuyuz?ben kendimi eksik hissediyordum ameliyat öncesi halimi görenler bilir.öyle bir vücudu kim ister bana söylermisiniz?hiç kusura bakılmasın günahı da benim sevabı da.ben eşimle daha mutlu bir evliliğim olsun kendime güvenim gelsin eşim başkalarına bakıp imrenmesin diye yaptırdım hiç de pişman değilim.üstelik düşünsenize eşimin ne suçu varki onu mahrum bırakayım ömür boyu? onu her şekilde mutlu etmek isterim.erkekler göğüse de kalçaya da önem veriyor kim ne derse desin.yok beni eşim her halimle kabul eden arkadaşlara da saygı duyarım tabiki kolay bir karar değil bu cünkü
Geçmiş olsun konunuzu okudum artık memnun olmanıza sevindim,acaba şu aradaki farkı bende görebilirmiyimÇokk teşekkür ederim destekleriniz için kendimi daha iyi hissediyorum artık çok şükür....:)
yaa ROSE ROSE arkadaşım. herkes bi evlendikten sonra büyür diyor ama büyüse büyüse ne kadar büyür Allah aşkına. çok mu fark oluyo. ben her gün masaj yapsam da büyür mü , aynı mantıkla düşünürsek. ?
sana sunu söyleyim canım göğüslerin nasıl bilmiyorum ama büyük oldu diyor ve üzülüyorsun.merak etme hiç bir erkeğin dolgun ve büyük göğse hayır diyebileceğini düşünmüyorum.merak etme yani.Ben bekar olduğum için de tereddüt ettim büyük olursa ilerde daha büyük olur cikarttirsam sarkar daha kötü görünür bir de iz bir de maddi kayıp manevi çöküntü ayrı. . Ama şükür daha iyi hissediyorum kendimi inşallah daha da iyi olacak :)
aynen katılıyorum.boş hayaller bunlar.ameliyat şart üzgünüm kızlar.herşeyi denedim fıssshayır büyümeeeez :) hem evliyim hemde bir dönem doğol yağlarla sürekli masaj yapıyordum ama sonuç sıfır :)
aynen katılıyorum.boş hayaller bunlar.ameliyat şart üzgünüm kızlar.herşeyi denedim fısss
Peki OZLTLT sen neye karar verdin? Silikon mu taktıracaksın, dolgu mu yaptıracaksın? Ameliyat için falan gün aldın mı, bir adım attın mı?hayır büyümeeeez :) hem evliyim hemde bir dönem doğol yağlarla sürekli masaj yapıyordum ama sonuç sıfır :)
Annem 67 yaşında rampa gibi memeleri varVazgeçirme taktikleribenimde anam diyo napcan onları bu yaştan sonra ,lazım diyorum bende
Canım bu Msj yazan bal parmağından öperim seni.ben de kocam dokunsun diye istiyorum, yalan mı?benim eşim yaptıracaksan kendin için yaptır demişti.ben seni vücudun için sevmedim demişti.ama şöyle bir durum var güzel dolgun göğse herkes bakar herkesin içi gider biz bile imrenmiyormuyuz?ben kendimi eksik hissediyordum ameliyat öncesi halimi görenler bilir.öyle bir vücudu kim ister bana söylermisiniz?hiç kusura bakılmasın günahı da benim sevabı da.ben eşimle daha mutlu bir evliliğim olsun kendime güvenim gelsin eşim başkalarına bakıp imrenmesin diye yaptırdım hiç de pişman değilim.üstelik düşünsenize eşimin ne suçu varki onu mahrum bırakayım ömür boyu? onu her şekilde mutlu etmek isterim.erkekler göğüse de kalçaya da önem veriyor kim ne derse desin.yok beni eşim her halimle kabul eden arkadaşlara da saygı duyarım tabiki kolay bir karar değil bu cünkü