silikon sonrası mutsuzluk

Bence de dr un dediğine güven senin için en iyisini seçmiştir. Aynı yaştayız ve ben daha ameliyat olmadım.. Seni çok iyi anlayabiliyorum ama vucuduna zaman ver herşey güzel olacak. Gözün alıştığında belki küçük bile gelmeye başlayacak .. O yüzden canını sıkma sakın alışırsın zamanla. Alışamazsan da çaresi var bunu unutma ..

Kimseyle paylaşamıyor olmak ta sende sıkını yaratmıştır.ben ilk arkadaşlarıma gösterdiğmde çok büyük oldular dedim.onlar görünce delimisin hiç te büyük değil ,çok ideal olmuş.bundan küçüğü yaptırdığına değmezdi dediler.o anda benim bakış açım değişti.moral oldu bana.şimdi gözüme küçük bile geliyorlar:))

Aileden gizli saklı yaptırmak ve onlardan uzak olmak Rize de görev yapıyorum burda kimse bilmiyor sabah akşam goguslerim aklımda bunalima girdim resmen ve korkum daha bekarim bu kadar büyük evlenince daha da büyür bu vücut kaldırmaz bunu.. Düz gogusten sonra ne gözüm alıştı ne de ruhen hazırmisim üstüne psikolojik olarak bunaldim mutsuz oldum biraz değişse mutlu etse büyük olacak diye sütyen almaya denemeye korkuyorum şu an balensiz 80b dolu dolu

Siz de mi bekarsiniz valla kendimce bir karar verdim ama hala toparlayamdim kendimi bir hayırlısı ıle otursa da azıcık mutlu olsam hasret kaldım 2 aydır mutluluğa. Xs giyen biriydim şimdi hersey olmuyor ya ister istemez canım sıkılıyor biraz geniş giyeyim de sürekli bakmayayim.. valla bayanlar burasi da olmasa kafayı yiycem kimse ile paylaşamiyorum bilsin istemiyorum ama kendim de zor kaldiriyorum..

carpe-diem canim biz tahta gogusler olarak cok istedik bu ameliyatı. Bende small giyen biri olarak suan hic biseyim olmuyo ustume...ama bunlar Sıkıntı deil..resimlerine tek tek baktim cok da güzel olmuşlar...ben 1 çocuk annesiyim bir tek hamileligimin son aylarinda buyudu onun disinda hep ayni kaldi oyle geldi oyle gidiyordu kucuk kucuk...evlenince buyumeyebilir...bende suan 80 b yi tam dolduruyorum balensiz...sana kardes tavsiyesi git kendine cicili bicili sutyenler al..inanilmaz mutlu ediyor insani onlari giyebilmek...ama yeter ki kendini uzmeeee

Iyi ki buraya üye oldum sizlerin manevi desteği beni bir nebze mutlu ediyor yoksa gerçekten işin manevi boyutu ağır.. öncesinde kadın olarak eksik hissetme sonrası ameliyatti ağrısı sızisi ve bir türlü alışamadım öyle büyük geliyor anlatamam ve omuzlarim dar umarım Dr gerçekten bana uygun olanı yapmıştır ve umarım 2 ay daha çok erkendir.. kuculsun biraz tek isteğim ya..

Bunun cevabini ozelden yazicam

Canım ben 2 çocuk doğurdum.emzirdiğim dönemler haricinde değişen bir şey olmadı.evlendiğimde de dümdüzdüm,yaptırmadan hemen önce de.benim annem bile görünce iyi ki daha küçük yaptırmamışsın dedi.bunlar büyük düşüncesini kafamdan sildi,attı.senin sadece desteğe ihtiyacın var bence.böyle bir şeyin altından tek başına kalkmak kolay değil canım.

Inanin öyle hayatta sahip olduğum herseyi hep kendi başıma yaptım iki uni bitirdim memur oldum aileden uzak yaşıyorum ama tek başıma yaptirdigim bu ameliyat kadar hicbirsey zor gelmedi.. Yıllarca eksikliğini hissettim şimdi gözüm alismadi 2 aydır yedim bitirdim kendimi ki nasıl hata yaptım diye.. Sağ göğsümde bir küçük kitle var elime geliyor biraz acıyor o da ne bilmiyorum burasi küçük şehir ve çoğu insan birbirini tanıyor Dr gidemiyorum bu haftasonu bursaya gidicem kontrole bakalım ne diyecek.. ben yalnız çözmeye çalıştım herseyi ama bu ağır geldi inanılmaz...

Allah yardımcın olsun canım.sen neler başarmışsın,bunu da atlatırsın.göğüslerin olabilecek en güzel şekilde ve doğallıkta olmuş bence.sadece sen psikolojik olarak hazır değilmişsin.inşallah zamanla alışırsın ve seversin.

Herşey o kadar psikoljiyle ilgili ki.ben ilk yaptırdığımda büyük oldular diye üzüldüm.sonra olmadıklarına ikna oldum.sonra diğer yaptıranları gördükçe kendiminkiler gözüme küçük gelmeye başladı.şimdi biri büyük olmuşlar dese mutlu olurum

Inşallah tek temennim gerçekten ruhen hazır degilmisim degissin biraz küçük gelsin gözüme buna gerçekten çok ihtiyacım var..

Kesinlikle psikoloji ile alakali bursa gördüğüm goguslerde en küçükleri benim sayılır bakıyorum o insanlar maşallah öyle mutlu ve iyi ki büyük diyor ama ben küçük istiyordum bunlar büyük oldu diyorum XS giyen biri olunca da kocaman geliyor eski kıyafetleri giydikce sinirim bozuluyor.. ciddi anlamda ruhen hazır değilmişim iyi ki burda ki insanlar var da destek oluyorlar yoksa inanılmaz mutsuzdum..

Canim kendini yersiz yere harap etme. Cok duzel dolgun goguslu bi kadinsin artik. Kendine guven. Guzel seksi dantelli sutyenler al kendine direk goguslerine degilde sutyenle nasıl durduklarina bak. Bende ailemden gizli yaptirdim. Sadece esim ve bikac arkadasim biliyo. Evet bazen sucluluk duygusu oluyo. Biri farkederse ne diyecegimi hala bilmiyorum. Ve kocamanmis gibi geliyo mrmelerim ama hemen kafami dagitmaya calisiyorum. Memesiz ve kiyafetlerinin yakismadigi zamanlari dusun. Yazin destekli bikiniler giyipte denizden cikip bulasik sungeri sikar gibi bikinimi sikardim. Yada tahta gogus gezmeyi.
not: evlendim buyumedi. cocuk emzirdim buyumedi.

Çok şekersiniz ya ben bayagi ağır bir alışma süreci geçiriyorum biraz zamana ihtiyacım var ama beynim bu zamana fırsat vermiyor sürekli kafamda valla çok yordum kendimi bir duygusal üzüntü yaşadım peşine dedim bari bunu yaptirayim mutlu olayım iyice mutsuz oldum psikolojime çok ağır geldi.. Allah dan Dr anlayışlı ve iyi her zaman konuştu bunu kafana takma en kötü küçük yaparız yarım saatlik is dedi.. kendi kararım biraz toparlanmam lazım destekleriniz için teşekkür ederim çok sağolun.. arada mutsuz olur yazarsam manevi desteklerinizi esirgemeyin lütfen..

Canim yorumları okudum elimden geldigince hep demissin ki xs beden giyen biriyim Zaman ilerledikce hep xs beden mi kalacagini zannediyosun ilerde illaki bedeninde genisleyecek bayan olarak kilo almaya vucutsal yapimizin degismesine musaitiz ve dolgun bi memeye ihtiyacin olacak.iyiki yaptirmisim diyeceksin.demem şu ki bende 80b desteksiz dolduruyorum ve tam olmuş diyorum bazen küçük bile geliyor gözüme. Bence b cup ideal olan ölçü.ortalama bir meme olcusundeyiz.artik rahat birak memelerini:) isinle ilgilen arkadaşlarinla gez dolaş dagit kafani.

İzlemeye aldım sizi ama siz beni alabilirseniz görebilirim ancak nasıl olduğunu .ben her zman büyük göğüsten yana olan biriyim şuan alışık olmadığınız için büyük geliyordur ama yaş ilerledikçe evlilik ve özlellikle doğumdan sonra beden değişiyor bende xs idim o bile buyuk dururdu şimdi s bazen m .bende silikon taktirdım keşke daha büyük yapsaymis diyorum ve bende küçük olduğunu düşündüğüm için sonuçtan memnun değilim benim 355 cc .bence kafanıza takmayın eminim ki çok güzel duruyirlardir

Canim beni izlermisin,bende bi gorim,bencede sen alisamiyosundur

bende 300 cc taktırdım boy 1.60 kilo 50 keşke doktoru dinleyip 250 taktırsaydım göğüslerim ayrıktır şimdi dolgun ama geniş duruyor ve sertler ve öne cıkıklar büyük protezde ısrar etmeyin

bende 300 cc taktırdım boy 1.60 kilo 50 keşke doktoru dinleyip 250 taktırsaydım göğüslerim ayrıktır şimdi dolgun ama geniş duruyor ve sertler ve öne cıkıklar büyük protezde ısrar etmeyin
nasıl yani anlamadm ben 250 olsa ayrıkmı olcaktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…