- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi carpe-diem
Dur bakalım hemen 2. Ameliyat demeAhh cnm .bende kucuk olduğu icin 2 haftadir mutsuzum.300 cc takildi ama doku sifir sayilirdi.ikinci ameliyat hakkinda bilgisi olan yazabilir mj.
2. Amelyatı oldum ben de 5 ay araylaAhh cnm .bende kucuk olduğu icin 2 haftadir mutsuzum.300 cc takildi ama doku sifir sayilirdi.ikinci ameliyat hakkinda bilgisi olan yazabilir mj.
Allah yavrularını sadece analı değil babalı da büyütsün2. Amelyatı oldum ben de 5 ay araylamutluluk2015 inde dediği gibi ilki güzeldi 2. Si benim için bambaşka oldu cocugum yok onlar benim yavrularım oldu ilk memelere öyle şeyler hissetmiyordum high profil mi takıldı göğüs altın kaç yani bedenin
Ay Aminnnnn ne güzel bi dilek bu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdiAllah yavrularını sadece analı değil babalı da büyütsün
Ay Aminnnnn ne güzel bi dilek bu kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi
50 cc ciddi fark yaratmaz kesinlikle sadece profilini ögrenmeye calış moderate plus mı high profile mi eger moderate plus taktıysa 375 high profile hatta 400 high profile ciddi fark yaratacaktır.tboz mutluluk2015 cnm haftaya doktorumla tekear gorusecegim.6 ay sonra ne olur bilmiyorum ama eger memnun olmazsam tekrar ameliyat olmak istiyorum.bugun de dusundum 50 cc icin değer mi.bilemiyorum.
Bildigim şu ki bunlar beni pek mutlu etmedi.boyutundan cok sekli .ömür boyu da keske demek istemiyorum .bakalim hayırlısı
tboz mutluluk2015 cnm haftaya doktorumla tekear gorusecegim.6 ay sonra ne olur bilmiyorum ama eger memnun olmazsam tekrar ameliyat olmak istiyorum.bugun de dusundum 50 cc icin değer mi.bilemiyorum.
Bildigim şu ki bunlar beni pek mutlu etmedi.boyutundan cok sekli .ömür boyu da keske demek istemiyorum .bakalim hayırlısı
Ben beğendim gittiCanım rica etsem beni beğenebilir misin
Pardon yanlış yazmışım izleyebilir misin olacaktı..Ben beğendim gitti
Izliyorum canım.Pardon yanlış yazmışım izleyebilir misin olacaktı..
Teşekkürler canımIzliyorum canım.
Alemsin gece gece guldurdun yineBen beğendim gitti
Abartma istersenValla 75b destekli takiyordum daha mutluymusum meğer şu an tam bir hayal kırıklığı yaşıyorum zaman degistirir mi bu fikrimi ya da ben bu büyük göguslere dayanır miyim uzun süre bilmiyorum cikarttirsam ne olur düşünmeden edemiyorum.. maddi manevi çok sarsti beni.. maddiyi geçtim manevi resmen hasta olucam düşünmekten