- 22 Mart 2015
- 490
- 683
-
- Konu Sahibi carpe-diem
Bence de küçük memeden sonra bence sana tuhaf geliyor alışamamış olabilirsin ama biraz zaman tanı vücuduna. Bu arada baktın olmuyor ikinci bir operasyon geçirirsin ki kesinlikle bence gerek bile yok ama dediğim gibi senin mutlu olman önemli ..Ama kiyafetlerle hiç öyle durmuyor yana doğru ve balensiz dikissiz sutyenle bile büyük geliyor bana.. ben hiç ama hiç mutlu değilim sanki govdenin yarısı göğüs.. hiç göğsüm yoktu alışamadım mi nedir anlamadim ama ruhen çöküntü yaşadığım kesin
Bu arada seninkiler yuvarlak sanırım.. Birdaha operasyon düşünürsen damla protez koydur senin beklentini anca o karşılar... Ben anldım senin ne semek istediğini. Ortası yine ayrık olur belki o meme yapınla ilgili ama en azından dediğin görüntü olmaz. ama bence çokkk çokkk güzellerr ben olsam kıyamazdım o memelere tekrar operasyon yaptırmaya..Bende o umutla yaptırdım yıllarca hayalini kurdum şimdi ise omuzlarim dar ve göguslerim ayrık ve yanlara doğru bayagi yumusadigi halde hala değişmedi büyüklüğü aglamaktan yoruldum bu kadar mutsuz olmadım ya yokken bile böyle mutsuz olmadim
Bnm.uclar duz bakiyor ortadida cok arik degil ama tabandan mi fazla geldi yada daha oturmadigi icin sanrm ole diolar bakalm nasil.olcakEvet mesela benimde ayrık olucak Dr öyle söyledi ucları da yana doğru o yüzden büyük düşünmüyorum.
Ben zaten asla büyük demedim göğüs dokum az da olsa vardı ve en fazla 250 cc dedim minyonum vücudum kaldırmaz ama doktor göğüs altı genisti dedi 275 ve 325 ile ancak dengeledik dedi bunlar ne kadar kuculecek hiç küçülme yok yaEvet mesela benimde ayrık olucak Dr öyle söyledi ucları da yana doğru o yüzden büyük düşünmüyorum.
Ne zaman oturacak ve oturmasi dediginiz nasıl olacak altta ki izi kapatacak şekilde miBnm.uclar duz bakiyor ortadida cok arik degil ama tabandan mi fazla geldi yada daha oturmadigi icin sanrm ole diolar bakalm nasil.olcak
Zamanla düzelir bence.ama benim göğüs yapımdan dolayı çirkin olcak gibime geliyo.Bnm.uclar duz bakiyor ortadida cok arik degil ama tabandan mi fazla geldi yada daha oturmadigi icin sanrm ole diolar bakalm nasil.olcak
Gogusleri bi gormek lazim :)Zama
Zamanla düzelir bence.ama benim göğüs yapımdan dolayı çirkin olcak gibime geliyo.
Öncesi sonrası yapıcam canım Mayıs sonu aklımda ki drla gorusecegim.Gogusleri bi gormek lazim :)
Hadi bakalm gonlune gore olsn o zmn :)Öncesi sonrası yapıcam canım Mayıs sonu aklımda ki drla gorusecegim.
İnşallah be gülüm.Hadi bakalm gonlune gore olsn o zmn :)
Gönlünüzce olur inşallah... göğüslerin oturması dedikleri alt dikiş izini kapatacak şekilde mi olacak bilginiz var miİnşallah be gülüm.
Yok canım sanırım zamanla dogallasacak.Gönlünüzce olur inşallah... göğüslerin oturması dedikleri alt dikiş izini kapatacak şekilde mi olacak bilginiz var mi
Gönlünüzce olur inşallah... göğüslerin oturması dedikleri alt dikiş izini kapatacak şekilde mi olacak bilginiz var mi
kas altına yapılan protezler ilk başlarda yukarıda kalıyor kaslar gevşemediği için. Ama zamanla kaslar da o protezin boyutuna ulaşıyor ve yukarıda duran protezin biraz aşağı inmesine izin veriyor. Masaj falan yapmışsındır zaten senin inmiştirYok canım sanırım zamanla dogallasacak.
kas altına yapılan protezler ilk başlarda yukarıda kalıyor kaslar gevşemediği için. Ama zamanla kaslar da o protezin boyutuna ulaşıyor ve yukarıda duran protezin biraz aşağı inmesine izin veriyor. Masaj falan yapmışsındır zaten senin inmiştircarpe-diem [/QUOT Biri Daha iyi asagida sanırım ama 325 cc olan daha yukarda daha inmez mi küçülmez mi yuvarlak geniş duruyor bu görüntü bir degissin ama benim neyime protez bu kadar sabırsız ve takıntı yapan biri için.. Düz de birşeye benzemiyor du ki yahu.. aşağı sakal yukarı bıyık meselesine döndü olayım.. ömrümden ömür götürdüğü kesin ve sadece Kızkardeşim biliyor o da çok uzakta
Biri Daha iyi asagida sanırım ama 325 cc olan daha yukarda daha inmez mi küçülmez mi yuvarlak geniş duruyor bu görüntü bir degissin ama benim neyime protez bu kadar sabırsız ve takıntı yapan biri için.. Düz de birşeye benzemiyor du ki yahu.. aşağı sakal yukarı bıyık meselesine döndü olayım.. ömrümden ömür götürdüğü kesin ve sadece Kızkardeşim biliyor o da çok uzaktakas altına yapılan protezler ilk başlarda yukarıda kalıyor kaslar gevşemediği için. Ama zamanla kaslar da o protezin boyutuna ulaşıyor ve yukarıda duran protezin biraz aşağı inmesine izin veriyor. Masaj falan yapmışsındır zaten senin inmiştircarpe-diem
Yüksek cc olanı daha zor iner zaten mantıken hacmi daha geniş kasın gevşemesi daha da zaman alır.. Bence ödemlerin faln gider 3.ayda rahtlrsın. Sen 6ay bence bir oluruna bırak.. Zaten 6aydan önce ikinci operasyona almazlar seni.. Vücudun kendini toparlasın sonra düşünürsün.. Tam şeklini alsın göğüslerin.. Ama bunun için kendini üzme canım. Bak bizler burdayız canın sıkıldığında yaz paylaş derdini ama üzülme sakın.. Sonuç olarak çokk güzeller bence küçük halinden kat ve kat iyidir.. Şimdi biraz keyfini çıkar üzülmeyi bırak. Sonra bakrsın çaresine anlaştık mıBiri Daha iyi asagida sanırım ama 325 cc olan daha yukarda daha inmez mi küçülmez mi yuvarlak geniş duruyor bu görüntü bir degissin ama benim neyime protez bu kadar sabırsız ve takıntı yapan biri için.. Düz de birşeye benzemiyor du ki yahu.. aşağı sakal yukarı bıyık meselesine döndü olayım.. ömrümden ömür götürdüğü kesin ve sadece Kızkardeşim biliyor o da çok uzakta
Varya 2 aydır sabah akşam göğüslerim başka şey düşünemez oldum istiyorum hersey bir an önce olsun şekil alsın Dr hakkını yemeyeyim hep konuştu olumlu telkin etti zamana bırak vücuduna uygun olanı yaptık dedi ama benim gözüm hiç alısmadi kendi kendimi yedim bitirdim .. ama ciddi anlamda beden istese de ruhen hazır degilmisim ve 29 yaşında yim kaç yıldır istiyordum.. neyse hayırlısı ama benim manevi destek almam lazım kimse de bilmiyor bir Kızkardeşim o da sınava hazırlanıyor ayrı stresli.. iyice bunaldim.. ödem falan belki vardır aşağı inince daha iyi olur belki dimi.. teşekkür ederim desteğiniz içinYüksek cc olanı daha zor iner zaten mantıken hacmi daha geniş kasın gevşemesi daha da zaman alır.. Bence ödemlerin faln gider 3.ayda rahtlrsın. Sen 6ay bence bir oluruna bırak.. Zaten 6aydan önce ikinci operasyona almazlar seni.. Vücudun kendini toparlasın sonra düşünürsün.. Tam şeklini alsın göğüslerin.. Ama bunun için kendini üzme canım. Bak bizler burdayız canın sıkıldığında yaz paylaş derdini ama üzülme sakın.. Sonuç olarak çokk güzeller bence küçük halinden kat ve kat iyidir.. Şimdi biraz keyfini çıkar üzülmeyi bırak. Sonra bakrsın çaresine anlaştık mı
Canım,sen eski halini bildiğin için şimdi yadırgıyorsun.ben senin şu halini bilmeden görsem inan doğal göğüslerin zannederim.vücudunla son derece uyumlu ve doğal duruyorlar.Varya 2 aydır sabah akşam göğüslerim başka şey düşünemez oldum istiyorum hersey bir an önce olsun şekil alsın Dr hakkını yemeyeyim hep konuştu olumlu telkin etti zamana bırak vücuduna uygun olanı yaptık dedi ama benim gözüm hiç alısmadi kendi kendimi yedim bitirdim .. ama ciddi anlamda beden istese de ruhen hazır degilmisim ve 29 yaşında yim kaç yıldır istiyordum.. neyse hayırlısı ama benim manevi destek almam lazım kimse de bilmiyor bir Kızkardeşim o da sınava hazırlanıyor ayrı stresli.. iyice bunaldim.. ödem falan belki vardır aşağı inince daha iyi olur belki dimi.. teşekkür ederim desteğiniz için