Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
geri sayıma başladığıma inanamıyorum aklımdan "özgüvenin tavan yapacak", " uyuyacaksın, bir şey hissetmeyeceksin..", " mutluluktan ayakların yere basmayacak" gibi cümleler geçiyor sürekli. internete ve kk ya neden bu kadar geç kaldım ki ben...
geri sayıma başladığıma inanamıyorum aklımdan "özgüvenin tavan yapacak", " uyuyacaksın, bir şey hissetmeyeceksin..", " mutluluktan ayakların yere basmayacak" gibi cümleler geçiyor sürekli. internete ve kk ya neden bu kadar geç kaldım ki ben...
hakkaten baya eskiymiş ama önemli bir başlık güncel hale gelmesi iyi olmuş her nekadar ben ömürlük değiller desemde belkide tersi ispatlanır Valla bencede ömürlük degiller,araştırmalarım sonucu bu bilgiye kavuştum ben.Ama ömürlük olsada ben bunlarla hayatımı sürdürmem,mutlaka biraz daha büyügüyle değiştiririm Gerekirse dikleştirme ameliyatım ile beraber tabi
Valla bencede ömürlük degiller,araştırmalarım sonucu bu bilgiye kavuştum ben.Ama ömürlük olsada ben bunlarla hayatımı sürdürmem,mutlaka biraz daha büyügüyle değiştiririm Gerekirse dikleştirme ameliyatım ile beraber tabi