-
- Konu Sahibi boncuk2334
kızlar dün ilk defa dışarda giydim ilikonlu kilotu..pantolonum çok güzel oturdu üzerime..ama sanki herkes bana bakıyormuşta ve anlıcaklarmış gibime geldi ilk başta...iş yerinde kimse bşy demedi..erkek arkdaşımla buluştum dün o da farkletmedi sanırım yoksa sn kilo mu aldın filan derdi ama hiç bşy demedi..zamanla varlığını bile hissetmemeye başladım..ama uzun süre biryerde oturduğumuz zaman kalkmaya korkuyordum açıkcası,düm düz olmuştur filan diye yada kaymışır diye :) kızlar gün geçtikçe daha çok seviyorum bunu ve iyiki almışım..ama çıkarttıktn sonra kendi popom bana daha da bi küçük geliyoyanlız tek korkum şu acayip terletiyo bu ürün ve sıkıyo baya..hatta birdaha ki sefere M beden almayı düşünüyorum..ama bukadar sıktığı ve terlettiği için kalçamızın daha çok küçüklmesine sebep olmaz dimi?
hımm. bak bunu öğrendiğim iyi oldu..dün resmen üzerine oturdum hemde baya bir uzun süre..bende dikkat edeyim bundan sonra..ben gün geçtikçe alışıyorum bu ürüne ve hergün daha rahat ediyorum..ben bile kendi popom sanıyorum bazen :))şimdi diğer markalarıda denicem..umarım bu uzun süre dayanır..ilk günlerde ki tedirginliğim yok artık canım yani artık belli olur diye korkmuyorum..ben bu gazla tüm markaları sırayla denerim :)) acaba diğerleride bunun kadar doğal mı?
merhaba kızlar.bu başlığı tesadüfen gördüm yazdıklarınızın hepsini okudum.ben çok zayıf değilim ama balık etliyim de diyemem.popomun daha çıkık gözükmesini istiyorum.sizce alsam bana olur mu?sizler kadar zayıf değilim çünkü.çok abartılı bi görüntü de olsun istemem:)bi anda beyonce gibi olmak falan:)bir de bu külodu beyaz pantolonla giydiniz mi?oluyor mu?internette aradım
yeni incininkini bi türlü bulamadım resmini falan koymamışlar hiç sitelerine.baya bi soru sordum sanırım şimdiden teşekkür ederim..
boncuk canım ben Mbedenini de almak istiyorum daha büyük gözükmesi için sence nasıl olur..S ile M arasında çok fark varmı canım bi fikrin varmI?
kıvılcım arkadaşım ben M bedenini gözümle gçrmedim.ebatı nasıl hiçbi fikrim yok.S çok mu sıkıyor bedenini?bana iyi oluyor.ben 43 kiloyum.hatta kışın külotlu çorap üzerinden de giyeceğim ona bile normal benimki.ama eğer bedenini çok sıkıyorsa rahatsız oluyorsan M sinide al derim.hem elinde 2 tane olur.birini yıkayınca diğerini giyersin.yalnız zannetmiyorum ki onun kalçası büyük olsun.bence sadece külot yerinde büyüme vardır.silkonlarda büyüme yoktur diye düşünüyorum.eğer bakırköye gidersem bakarım ben sana söylerim.M beden dahamı büyük kalçaya sahip diye.sen merak etme arkadaşım
canım ben kotlarda 26 beden giyiyorum , benim boyum kısa olduğu için minyon tipliyim , sen kotlarda mı 28 beden giyiyorsun? M beden dediğin için ona karar verdim ancak sen 28 giyiyorsan kotta ben 26 yani S si bana daha iyi olmaz mı? S çok mu sıkıyor seni? M bol mu durur acaba? boncuk ta kullanmıştı demi bu üründen o da S giyiyordu yeni incinin, fikirlerinize ihtiyacım var beden konusunda :S