Bölgesel İncelme Silikon Kalça Hakkinda ???

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler
kızlar dün ilk defa dışarda giydim ilikonlu kilotu..pantolonum çok güzel oturdu üzerime..ama sanki herkes bana bakıyormuşta ve anlıcaklarmış gibime geldi ilk başta...iş yerinde kimse bşy demedi..erkek arkdaşımla buluştum dün o da farkletmedi sanırım yoksa sn kilo mu aldın filan derdi ama hiç bşy demedi..zamanla varlığını bile hissetmemeye başladım..ama uzun süre biryerde oturduğumuz zaman kalkmaya korkuyordum açıkcası,düm düz olmuştur filan diye yada kaymışır diye :) kızlar gün geçtikçe daha çok seviyorum bunu ve iyiki almışım..ama çıkarttıktn sonra kendi popom bana daha da bi küçük geliyo yanlız tek korkum şu acayip terletiyo bu ürün ve sıkıyo baya..hatta birdaha ki sefere M beden almayı düşünüyorum..ama bukadar sıktığı ve terlettiği için kalçamızın daha çok küçüklmesine sebep olmaz dimi?

korkma kıvılcım popon küçülmez.evet terlettiği doğru.ama gülü seven dikenine katlanır değlmi arkadaşım.birde kalçana yağ enjekte ettirmekten söz etmişsin.onun için vücudunun herhangi bir yerinden yağ alıyorlar.bizdede et ve yağ olmadığı için ne yazıkki biraz zor bu iş anliycağın. :) bir de anlaşılır diye korkma.anlaşılmaz.eğer soranda olursa kilo aldım dersin bu kadar basit.rahat ol.birde ben tam olarak üzerine oturmamaya özen gösteriyorum.otururken şiş kısımlarını yukarıda bırakacak şekilde oturuyorum.böylece süngeri daha fazla dayanır.

hımm. bak bunu öğrendiğim iyi oldu..dün resmen üzerine oturdum hemde baya bir uzun süre..bende dikkat edeyim bundan sonra..ben gün geçtikçe alışıyorum bu ürüne ve hergün daha rahat ediyorum..ben bile kendi popom sanıyorum bazen :))şimdi diğer markalarıda denicem..umarım bu uzun süre dayanır..ilk günlerde ki tedirginliğim yok artık canım yani artık belli olur diye korkmuyorum..ben bu gazla tüm markaları sırayla denerim :)) acaba diğerleride bunun kadar doğal mı?

evet onlarda bunun kadar doğal.hatta onlar bu kadar belli etmiyor kalçayı

merhaba kızlar.bu başlığı tesadüfen gördüm yazdıklarınızın hepsini okudum.ben çok zayıf değilim ama balık etliyim de diyemem.popomun daha çıkık gözükmesini istiyorum.sizce alsam bana olur mu?sizler kadar zayıf değilim çünkü.çok abartılı bi görüntü de olsun istemem:)bi anda beyonce gibi olmak falan:)bir de bu külodu beyaz pantolonla giydiniz mi?oluyor mu?internette aradım
yeni incininkini bi türlü bulamadım resmini falan koymamışlar hiç sitelerine.baya bi soru sordum sanırım şimdiden teşekkür ederim..

merhaba arkadaşım.kalçalarının küçüklüğünden şikayetçi olan her insan kullanabilir bu ürünü.bedenleri var.eğer abartı dursaydı bizler zayıfız bizde abartı dururdu.bu kadar az kiloya bu kalça nerden gelmiş derlerdi.ama doğal duruyor.yani aşırı abartısı yok.yinede gittiğin iç giyim mağazalarında bir sor belki külodun üzerinden giymene izin verirler sende deneyip bakmış olursun.ama ben sana pentininkini ve benim kullandığım korseli olanı tavsiye ederim.daha önceki sayfaları okuduysan benim hangisini kullandığımı görmüşsündür.onlar biraz daha doğal.yeni incininkisi biraz daha belli oluyor.beyaz pantolonla giyeceksen ten rengini alırsın.benim kullandığım ikiside ten rengi.beyaz pantolon giyince külodun içine giyersen belli olmaz.pentininkini alırsan o kalçaya yapşıyor.o hiç belli etmez.hangisini alacağın sana kalmış arkadaşım.umarım yardımcı olabilmişimdir.bu forumda benimle beraber kullanan başka arkadaşlarda var ve hepimiz çok memnunuz.soruların olursa bekliyorum

boncuk canım ben Mbedenini de almak istiyorum daha büyük gözükmesi için sence nasıl olur..S ile M arasında çok fark varmı canım bi fikrin varmI?

boncuk canım ben Mbedenini de almak istiyorum daha büyük gözükmesi için sence nasıl olur..S ile M arasında çok fark varmı canım bi fikrin varmI?

kıvılcım arkadaşım ben M bedenini gözümle gçrmedim.ebatı nasıl hiçbi fikrim yok.S çok mu sıkıyor bedenini?bana iyi oluyor.ben 43 kiloyum.hatta kışın külotlu çorap üzerinden de giyeceğim ona bile normal benimki.ama eğer bedenini çok sıkıyorsa rahatsız oluyorsan M sinide al derim.hem elinde 2 tane olur.birini yıkayınca diğerini giyersin.yalnız zannetmiyorum ki onun kalçası büyük olsun.bence sadece külot yerinde büyüme vardır.silkonlarda büyüme yoktur diye düşünüyorum.eğer bakırköye gidersem bakarım ben sana söylerim.M beden dahamı büyük kalçaya sahip diye.sen merak etme arkadaşım

canım çok sağol..evet cnm ya S beden baya sıkıyo bedenimi ama öyle rahatsız olmuyorum sıkmasından zaten gün geçtikçe alışıyorum bu ürüne ... ama yinede de bir beden büyük olsa belki daha da rahat ederim diye düşündüm..hem belkide M beden daha büyük gösteriyordur kalçayı ama dediğin gibi sadece kilot kısmında da büyüme olabilir..tamam cnm yolun düşerse ve fırsatın olursa birgün bakarsan çok sevinirim..:1hug:

ürünü bulup buraya koyduğun için teşekkür ederiz dedokido.ürünün siyahı beyazı ve ten renklisi var.en güzeli ten rengi bence tüm pantolonlarla çekinmeden giyebiliyorsunuz.diğer renkler belli olabiliyor

çok teşekkür ederim kıvılcım , ben aradım istanbul şubesini, izne çıkmış herkes kapanmış mağaza :) bir şeyi çok isteyince böyle oluyor hep :) pazartesi arayın dedi güvenlikteki kişi, ben direk orayı arasam bana da kargoyla yollarlar mı? eğer başaramazsam yardımına ihtiyacım var :) çok çok teşekkürlerr

kıvılcım S bedeni bana olur mu acaba? ben 34 beden giyiyorum , birde siyahı mı beyazımı ten rengimi iyi olur? doğal duruyor mu gerçekten ? hani sert mi dokusu?

Son düzenleme:
canım doğru ya bilge hanım bana söylemişti yıllık izine çıkıyorz diye ama baya i oluyor yani ben tam zamanında aramıştım anlıyacağın..ama bu hafta sanırım iş başı yaparşar pazartesi tekrar ara muhakkak..canım s beden seni sıkabilir istersen m beden al..ben 28-32 giyiyorum beni bile sıktı s beden o yüzden şimdi m bedeb almayı düşünüyorum..ben ten rengini aldım en idael o geldi bana..ve memnunum ten renginden..dokusuna gelince dokusu sert canım..ama dışardan hiç ama hiç belli olmuyor..ilk günker çok tedirgindim dışardan belli olucak diye ama artık hissaetmiyorum gibi varlığını normal yaşantıma devam ediyorum sanki yokmuş gibi..ama birisi dokunsa anlar mı bilmiyorum canım dikkatli olmak lazım yinede :) sert bir doku nede olsa ama oturduğun zaman filan yumuşuyor tabi..sen tekrar ara canım eğer olmazsa bende ulaşmaya çalışırım..

canım ben kotlarda 26 beden giyiyorum , benim boyum kısa olduğu için minyon tipliyim , sen kotlarda mı 28 beden giyiyorsun? M beden dediğin için ona karar verdim ancak sen 28 giyiyorsan kotta ben 26 yani S si bana daha iyi olmaz mı? S çok mu sıkıyor seni? M bol mu durur acaba? boncuk ta kullanmıştı demi bu üründen o da S giyiyordu yeni incinin, fikirlerinize ihtiyacım var beden konusunda :S

merhaba arkadaşım.sen sanırım kumaş pantolonlarda 34 giyiyorsun.bende senin gibiyim.36 beden alıyorum ama onu daralttırmam gerekiyor.ben S beden kullanıyorum.bir de kilonu öğrenebilirmiyim?

canım selamlar, benim boyum uzun değil 1.56 kilom ise 42 ama zayıf görünmüyorum , minyon tipliyim , yani belki siz benden boyunuz uzun olduğu içn daha zayıf duyruyorsunuzdur ama ben sizden daha küçük beden kullanıyorum sanırım... dün kıvılcım yan i zeynep arkadaşımla msn de konuşmayı rica ettim sağolsun kabul etti, bi kaç fotomu yolladım o da S bedenin uygun olduğunu söyledi, boncuk sence kaç beden almalıyım ? bende 36 ların bazı kalıplarını giyemiyorum bol geliyor ama dar kesimlilerini giyebiliyorum, sanırım S olur banada .. yarın izmir ataköy iç giyimdeki bayan arkadaş sipariş vereceğini söyledi, telefon ettim bu ürün var mı dedim yok ancak numunesini göstermişlerdi dilerseniz getirteyim toptancımıza dedi, bende ten rengi S beden getirtin dedim tamam dedi pazartesi ararım toptancıyı size ulaşırım dedi , sende bu ürünü kullanıyorsun değil mi? zeynep çok memnun , umarım bende severim

evet arkadaşım bende çok memnunum.bence sana S beden olur.yani kilon 42.ben 43 kiloyum ama senden zayıf görünüyorumdur.boyum uzun olduğu için.renk olarak da ten rengini tercih etmeni öneririm

bu ürünü kullanan ya da kullanmak isteyen arkadaşların hiçbiri bahsettiğin yağ tulumu,şekilsiz kalçaları olanlara özenmiyor.bu ürün bahsettiğin görüntüyü elde etmek için değil.alakasız bir yorum..

ahh süper ya duyduguma gördüğüme cok sevindim yuppii kışın pantolonların içine eşofman giymekten bıkmıstım yahhuuu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…