-
- Konu Sahibi boncuk2334
ben sungerlıden aldım
satıcı kadın bu daha guzel sılokondan falan dedı
markasını bılmıyorum ama 55 lıra verdım cok pahalıymıs yaa
ama benım popom bıraz var onuda gıyınce baya dıkkat cekıcı oluyo ama kısın sıcak tutacgı kesın
yok cnm 2 tane üst üste olmaz ama bana da küçük görünmeye başladı aslında küçük değil ama hergün giydiğimiz için öyle geliyo sanırım..buna da şükür bence..iyiki bulmuşuz bu ürünü..ben çok ama çok memnunum..ama daha büyük gösteren de olsa olur fakat bu sanırım bizler için en ideali çünkü zayıf olduğumuz için abartılı durabilir..kızlar farkettiniz mi bilmiyorum ama çok ilgi çekiyo bu popoyaw:) boncukcum sana her giyişimde dua ediyorum cnm bu konuyu açtığın için yoksanerde haberimiz olcaktı Şenizyaa kızlar alıştım ben buna artık bu da küçücük görünmeye başladı gözüme. tabi aldığım günden beri hep üstümdeydi o yüzden kendi halimi unuttum galiba:) kıvılcımın dediği gibi acaba daha büyük gösteren bişeyler var mıdır:) yada iki tanesini üstüste giymek gerek ama o zaman da çok büyük oluyo canımmm. ne yapcaz kızlarrr yaaa???
ya bir hevesle almıştım ki çok hayal kırklığına uğradım.demek bu silikonun düzleşeceği yok,en iyisi başkasına vermek çünkü geri alacaklarını sanmıyorum.acaba laura baresse'yi bir denesem mi? çok abartılı büyük göstermiyor demiştin,hafif bir dolgunluk verse bana yeter.
slm arkadaşlar.
kıvılcım memnun olmana çok sevindim gerçekten güzel bişi.. ama bacaklarınızın ince olduğundan şikayetçisiniz yapmayın nolur...
ben 85 kilodan 55 kiloya kadar düştüm. şuan 60 kiloyum ve iyi bi kilodayım çünkü boyum 1.68..
kilo verdiğim için vücudum çok şekilsizleşti bel kalın alt bacaklar kalın popo yokben napıyım.. hadi belimi az bişey inceltebildim ama etek giyinemiyorum alt bacaklarım yüzünden canımı çok sıkıyor..
hatta ya aldırmayı bile düşündüm ama param yok
neyse kızlar ben son zamanlarda şunları düşünmeye başladım; kör değiliz topal değiliz kulağımız duyuyor ve bunlar için binlerce kez şükür etmemiz gerekiyor. ben ediyorum artık .. çok şükür halimize..
toptan derken ana bayii gibi birşey,yoksa satışlar parekende de yapılıyor.fiyatı 15 ytl.