- Konu Sahibi boncuk2334
-
boncuk merhaba.. kullandığın silikon kalçayı buldum. nişantaşında rumeli caddesinde ve mc donalds ın ara sokağında küçük bi dükkanda buldum ve aldım. yeni incide gördüğünü yazmışsın, ben onu kullanıyorum ama sıcaklarda kullanışl değil. kışın ideal :)
ben birde penti den almıştım bu çok güzel ve kullanımı çok rahat. silikonları kalçaya yapıştırıyorsun merak etmeyin düşme tehlikesi yok:)
merhaba boncuk.. nişantaşından aldığımı 55 ytl aldım. yeni inciden aldığımı 18 ytl aldım. yeni incinin sünger olduğu için ve normal iç çamaşırın üstüne giyinildiği için çok çabuk kirlenmiyor bu yüzden sorun yok ama yıkasanda elde yıka o zaman uzun süreli kullanırsın. penti den aldığım ise:) çıplak kalçaya yapıştırıyosun.. korkmaya gerek yok düşmüyor çok kullanışlı. fiyatı 39 ytl. yıkandığı zaman yapışkanlığı kaybolmuyor tekrar tekrar yıkanabilir... yeni incininki sadece kotla güzel oluyor çünkü çok büyük gösteriyor :) ve daha güzel oluyor.. inan kışın hiç çıkartmadım :))) pentininki ni daha çok sevdim herşeyle kullanabiliyorsun belli olmuyor..
hoşçakal..
sağol cnm verdiğin bilgiler için..kafaya taktım kesinlikle alovam ama yaptığım araştırmalar sonucu karşıma hep pentinin ki çıkıyor..fakat ben bu bahsettiğiniz kilot şeklinde olanlardan istiyorum..istanbulamı gitsem acabacanlarım ben bu ürünü 2003 yılında ingilterede görmüştüm,çok mini boxer şeklinde ten rengiydi.kalçalardaki boşluklara gelen yerlere silikon yarım küreler koymuşlar ama çıkaramıyorsun içeriden dikmişler.manken kızın resmi vardı önce-sonra şeklinde,müthiş değişimdi çok seksi olmuştu poposu.ayrıca pantolonun duruşu da çok hoş gelmişti bana.yani bana böyle birşey gerekmiyor ama ihtiyacı olan varsa bence alsın gerçekten çok tatlı duruyordu kıyafetin içinde.japon kızların popoları düzdür ya,onlar hep kullanırmış bunlardan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?