kıvılcım ben tesadüf eseri bu ürünü keşfettim.benim boyum 1,68 kilom ise 43.yeni zayıf bir vücuda sahibim.allahıma bin şükür ki sağlığım yerinde.ama bacaklarım zayıf diye inanırmısın diz altı elbise,etek ...vb giyemiyorum.takıntı işte.ama kışın etek giyiyorum.o da şöyle anlatayım.iki tane yün tayt,üzerine siyah yada kahve rengi opak çoraplar var kalın ondan giyiyorum birde uzun çizme giyiyorum ayakkabı olarak.böylece eteğin altından bacaklarım görünmüyor.görünsede çok az görünüyor.:) ama yazın hiç etek,elbise giymiyorum.giyersenm uzun etek ve elbise giyiyorum.bu ürünü nişantaşında gezerken tesadüfen bir iç çamaşırı mağazasının vitrininde rastladım.silikon kalça bulunur yazıyordu.hemen girdim sordum ve o mağazada ogün çok şey öğrendim.meğer ne ürünler varmış.hani kanser nedeniyle göğsünü aldıran kadınlar varya onlar için gögüs yapmışlar.yani bunlar bile var.hiçbişeyin çaresi yok değil kızlar.neyse kadın 70 dedi.pazarlık falan 55 e aldım.ön sayfalarda bir arkadaş tarif ettiğim yeri bulmuş ve o da 55 e aldım dedi.ama pazarlıklamı aldığını bilmiyorum.ben geçen sene aldım onu.ve dedimki benim gibi kalçasını büyütmek isteyen arkadaşlar veya kilo problemi olan arkadaşlarda bilgilensin .yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.sonra bu sene bakırköyde bir iç çamaşırı mağazasında yeni inciyi gördüm.sana şöyle söyliyim ben yeniinciyi daha çok beğendim.benim önceki bu kadar kalçayı belli etmiyor.dediğin gibi pantolonlarım daha güzel yakışmaya başladı.zayıf olduğum için kumaş pantolonların önleri pot duruyordu.ama şimdi düzeldi.iyiki almışım.ben 2 ytl kazık yedim ama napalım artık :)