- Konu Sahibi boncuk2334
-
bana da garip geldi ama merak ettim ama günlük hayatta kullanılacağını sanmıyorum belki özel birgünde elbiseyi güzel taşımak için kullanılabilir..biz zayıfların kalçaları biraz küçük olduğundan elbise hoş durmuyor.ama günlük hayatta evet biraz zor..ama ben böle bşy hiç duymadım ya..
selam canım.öncelikle günlük hayatta da kullanılıyo.bak şimdi normal iç çamaşırını giyin.bunu da üzerine giyin.bu zaten külot gibi.ama külodun üzerine giyeceksin.silikonlar yumuşak.hani göğüs şeklinde sütyenler varya onlardan.ben istanbul nişantaşından aldım.büyük iç çamaşır mağazalarına sorabilirsin.oralarda bulunur.ismi silikon kalça.fiyatı 60 ytl.ben 50 ye aldım.daha ucuzu varmı bilmiyorum.ben günlük hayatta da kullanıyorum.çok güzel.
canım ya belli olmuyor mu peki dışardan bakıldığında yada oturduğında filan nasıl oluyor? yumuşak sonuçta yani ne bilim bi garip olur ya..
paylaşımın için çok teşekkür ederim benimde ihtiyacım var böyle bişeye yanlız bunun markası falan yok mu yani silikon kalça desek biraz komik olmaz mı??
ya canım çok soru sordum amam çok ilgimi çekti..peki çok bariz bir şekilde mietki yapıyor kalçana.yani çıkardığın zaman kalçaya baka nasıl da küçülmüş denilebilcek kadar mı?ya da kullandığın zaman birden bire çok farkedilir şekilde mi büyütüyor?
merhaba arkadaşlar.zayıf olduğu için istediği gibi kalçalara sahip olamayan arkadşlara sesleniyorum.silikon kalça diye bişi çıkmış.aslında bir külot bu korse gibi.arka tarafında içinde 2 tane cebi var.ceplerin ağzı açık.2 tanede kalça şeklinde silikon yapmışlar.hani sütyen olarak kullanılar yapışan gögüsler varya aynı onlara benziyor.et gibi bişi.o silikonları ceplere yerleştiriyoruz ve istediğimiz gibi kalçalara sahip oluyoruz.ben aldım ve çok güzel.ister gece kıyafetleriyle ister günlük kıyafetlerimizle rahatça kullanabileceğimiz bir ürün.tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?