-
- Konu Sahibi boncuk2334
bugün yine irtibata geçtim yeniinci firmasıyla ürünümün gelmediğini söyledim hala depodaymış ürün bi karışıklık olmuş bugün kargoya verdiler yarın kesin elinizde olur dedi...artık bşy çıkmaz sanıyorum ve yarın büyük ihtimalle elimde olucak..boncuk sen neyaptın aldınn mı?
ebru 9.90 ytl olanını nereden buldun link verebilirmisin özelden..
herkese merhaba..
burdaki yazışan arkadaşlarla dertlerimiz aynı:) bazen düşünüyorum bukadar çok problem etmelimiyiz acaba! neyse..
ben yeni incinin ürününü 18 ytl alıyorum. çünkü normal fiyatı 20 ytl ama arkadaşlarımda istediği için indirim yapıyorlar.. her gitmemde 2 ytl düşüyorlar:)) sizlerdedaha ucuza alabilirsiniz..
boncuk arkadaşım penti hakkında düşüncelerini okudum inan düşündüğün gibi değil. penti ürününü daha çok etek elbide gece kıyafetleriyle çok hoş bi görünümü var. yeni inciyi bu saydıklarımla kullanamassın çünkü acayip dik ve büyük duruyor. tabi bu sizlerin görüşü nasıl isterseniz ama pentiyi denemenizi isterim. 4 aydır kulanıyorum yapışkanlığı henüz gitmedi..boncuk senin dedeğin silikon kalçayı aldım fakat istediğim büyüklükte olmadığı için pentinin ürününüde içine koydum iki silikonu birden yani, çok güzel oldu:))))
merak eden arkadaşlar !!!
ben hepsinden kullanıyorum kıyafete göre:) hepside kullanışlı ve çok güzel..
( biri bana aşık olurmuş ve popom için :) hayal kırıklığı yaa:) bunuda üşünmüyor değilim)kaydirigubbakcemile3
canım bugün büyük olasılıkla gelicek benim ürünümde.evet bana 20 demişlerdi ama inşallah alırken de 20 derler...cnm peki büyüklüğünde baya bir değişiklik oldu mu ..yani olduğundan nekadar büyük gösterdi..birde ben S beden sipariş ettim..sen kaç beden aldın?
boncuk memnun olmana çok sevidim..benim ürünümde gelmiş kızlar bugün haber verdiler..yarın gidip alıcam..çok merak ediyorum inanın..ilk defa böyle bir ürün kullanıcam..yanlız merak ettiğim birşey var peki bunu kullanıorken kendi bedenime uygun pantolonlarımı yine giyebilecekmiyim..sonuçta popom büyüyecek ve doğal olarak beden olarak da büyücem..yani ben şimdi bu ürüne göre mi pantolon alıcam kızlar..ya birde ben bu ürünü kullandığımı kimseye söylemek istemiyorum kimse bilmeyecek sizlerden başka ne en yakın arkadaşım ne de başkası birtek kardeşime söylerim fakat beni tanıyanlar birden bire popomun büyüdüğünü farekdicekler iş yerinde filan nasıl olucak kızlar ya..işe bi gidicem ertesi gün popom büyümüş:)) yarın görücem nasıl durduğunu ama bird bununla ilgili yorumları sizden almak istedim..
boncuk memnun olmana çok sevidim..benim ürünümde gelmiş kızlar bugün haber verdiler..yarın gidip alıcam..çok merak ediyorum inanın..ilk defa böyle bir ürün kullanıcam..yanlız merak ettiğim birşey var peki bunu kullanıorken kendi bedenime uygun pantolonlarımı yine giyebilecekmiyim..sonuçta popom büyüyecek ve doğal olarak beden olarak da büyücem..yani ben şimdi bu ürüne göre mi pantolon alıcam kızlar..ya birde ben bu ürünü kullandığımı kimseye söylemek istemiyorum kimse bilmeyecek sizlerden başka ne en yakın arkadaşım ne de başkası birtek kardeşime söylerim fakat beni tanıyanlar birden bire popomun büyüdüğünü farekdicekler iş yerinde filan nasıl olucak kızlar ya..işe bi gidicem ertesi gün popom büyümüş:)) yarın görücem nasıl durduğunu ama bird bununla ilgili yorumları sizden almak istedim..
yok canım pimpirikli değilimdir aslıda :roflol: sadece hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum.çünkü bu ürüne okadar adapte oldum ki eğer beklentimi karşılamassa hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum..sizlere güveniyorum memnun kaldığınızdan eminim ama sanki herkesin poposuna uyucakmış herkese yakışacakmışda bana yakışmıcakmış gibime geliyor..o yüzden bu tereddüt ettim biraz canım :1no2: bu akşam gidip alıcam sonunda :sm_cool: akşam yazarım yorumlarımı..yeterki olsun ben yeni kıyafetler alamaya razıyım..tatlım galiba giysiler biraz küçük gelir silikon kalçayı giyindiğin zaman.. ama sorun yapma:) anladığım kadarıyla sen biraz pimpiriklisin:) yanlış anlama...
bence oluruna bırak ne olacaksa olsun.. ayıpmı yahu popo büyütüyoruz işte:)) başkasının ne düşündüğü umrunda olmasın o zaman kendini daha iyi hissedersin :)
bundan sonra alacağın kıyafetleri bu kalça üzerindeyken prova edip alırsın canım.dediğin gibi sanki beden büyütoyo bu kalça.ben bugün keten pantolonumla giyindim sanki pantlonun boyu biraz kısalmış gibime geldi.popo yüksek attı sanırım.ama takım elbiselerimi hep boylarını uzun yaptırırım topukluyla giyiyorum diye onlarda problem yapacağını sanmıyorum.iş yerindeki arkadaşlarına gelince....onlar senin popona bakmıyorlardır merak etme.ama eğer derlerse kalçalarınmı büyğüdü diye sende de ki biraz kilo almışım dersin :)bende kimseye söylemiyorum bu ürünü kullandığımı.bir tek annem ve sizler biliyorsunuz.
ah canım ya sende kendimi görüyorum resmen..bende hiç etek elbise tarzı şeyler giymem..geçen sene ablamın düğününde elbise giydim ama inanırmısın o elbisenin altına bile kaçam büyük gözüksün diye 2 tane kilotlu çorap üst üste giydim..keşke silikonlu kalçadan geçen yıl haberim olsaydı..canım bize şöyle hipi tarzı özellikle bu sene çok moda olan elbiseler var böyle bul kesim onlar yakışır..ben aldım bir tane çok güzel duruyor grçektenç..ama işe gidetken giyemiyorum onu tabi..işim gereği bazen çok şık olmam gerekiyor ama kumaş pantolon tek filan yakıştıramadığım için kendime iyemiyorumkıvılcım ben tesadüf eseri bu ürünü keşfettim.benim boyum 1,68 kilom ise 43.yeni zayıf bir vücuda sahibim.allahıma bin şükür ki sağlığım yerinde.ama bacaklarım zayıf diye inanırmısın diz altı elbise,etek ...vb giyemiyorum.takıntı işte.ama kışın etek giyiyorum.o da şöyle anlatayım.iki tane yün tayt,üzerine siyah yada kahve rengi opak çoraplar var kalın ondan giyiyorum birde uzun çizme giyiyorum ayakkabı olarak.böylece eteğin altından bacaklarım görünmüyor.görünsede çok az görünüyor.:) ama yazın hiç etek,elbise giymiyorum.giyersenm uzun etek ve elbise giyiyorum.bu ürünü nişantaşında gezerken tesadüfen bir iç çamaşırı mağazasının vitrininde rastladım.silikon kalça bulunur yazıyordu.hemen girdim sordum ve o mağazada ogün çok şey öğrendim.meğer ne ürünler varmış.hani kanser nedeniyle göğsünü aldıran kadınlar varya onlar için gögüs yapmışlar.yani bunlar bile var.hiçbişeyin çaresi yok değil kızlar.neyse kadın 70 dedi.pazarlık falan 55 e aldım.ön sayfalarda bir arkadaş tarif ettiğim yeri bulmuş ve o da 55 e aldım dedi.ama pazarlıklamı aldığını bilmiyorum.ben geçen sene aldım onu.ve dedimki benim gibi kalçasını büyütmek isteyen arkadaşlar veya kilo problemi olan arkadaşlarda bilgilensin .yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.sonra bu sene bakırköyde bir iç çamaşırı mağazasında yeni inciyi gördüm.sana şöyle söyliyim ben yeniinciyi daha çok beğendim.benim önceki bu kadar kalçayı belli etmiyor.dediğin gibi pantolonlarım daha güzel yakışmaya başladı.zayıf olduğum için kumaş pantolonların önleri pot duruyordu.ama şimdi düzeldi.iyiki almışım.ben 2 ytl kazık yedim ama napalım artık :)